Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done

Başlatan Littleches, Nisan 24, 2007, 12:33:00 AM

Previous topic - Next topic

matrax_zalim

şu an mtv de what i have done ın klip yapımı var ona göre.şu an reklam arasında.o arada yazıyorum
D R A U G A R

[lp]_endLeSs

Quote from: matrax_zalim on Temmuz 13, 2007, 07:30:38 PM
şu an mtv de what i have done ın klip yapımı var ona göre.şu an reklam arasında.o arada yazıyorum

şu an yine var..açın izleyin (:

click

çok güzel bir şarkı ve şarkıya yakışır bir video ...

wolkan_lp

aynen süper bi şarkı we aynı güzelikte bir klip

maviş

bence güzel bi şarkı olmuş ve ben çok beğendim klipte de günümüzdeki olayların uyarlanması hoş we etkileyici olmuş ama klibi de güzel yapan tabiki şarkı

LpNumB

Albümün en güzel şarkısı video klibi de ayrı 1 hoş daha nolsn :)

geçerken_ugradım

bence çok mükemmel bi şarkı

ezqi

dünya sorunlarına duyarlı olmaları cok hosuma gitti. klip cok süper bnce. en mükemmel kliplerinden biri.. sarkıda muhtesem.zatenn

numbosphorus

uzun zmndr beklediğims albümn çıkış parçası olaarak seçilebilcek en iyi şarkısı...listelerde hala zirvede...ben bayıldm şarkıya...kşke tüm şarkılar bu kalitede olsaydı...
i like what i do , i do what i like

InnOCenT_SiNNeR

cok guzel bi sarkı klibi de cok ii dunya sorunlarının anlatılması cok guzel olmus

Arrive1907

kLipte dikkatinizi çektimi biLmiyorum Cami var ResimLerde geçerken :)

haruka

benc ilk video için güsel secim..lp deki değişimi direk yansıtıyo...gerci ben böle bişi zaten bekliyodum..ama sanki biraz sözler basitmi kacmış ne?bana öle geldi...müzikal acıdanda güsel sarkı ama :)

tngtngtngtng

ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum sırf muhalefet olmak için
BANLANDI

h3r01440

ilk dinlediimde biras itici geldi ama dinledikçe süper bi şarkı olduunu anladım:D

lp_mike_chester

şarkı kadar klibide öle... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !