Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

2-1...bence çok kıran kırana bi maç olmadı..ki zaten beşiktaş young milletle çıkmış :) pek zevk alamadım ama yendik ya nys. 8)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp167

beşiktaş yenileceğini biliyodu o yüzden gençleri sürdü.bari yenilirsek gençlerle yenilelim diye.böylece mazaretleri oluyor.hiç bir faydası yok halbu ki

tome3.mpq

İ.B.K.G durumu soz konusu suanda ahah
bjk genc kadroyla felan cıkmadı as kadrosuyla cıktı 1 tane 19 yasında adam wardı okadar oda tum takımı genc yapıosa artık ahah
ıcımın yagları erıdı walla

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

NEVERlandLP

walla yaws yendik ya daha ne :D

tome3.mpq

onemlı olan ezmek sadece yenmek deıl

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

lp_mike_chester

walla bjk eşşekliğine doymasın o kadar gol kaçırdı atsaydı böle olmazdı ama bir FENERBAHÇE li olarak ezdik....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Mr. MeTaLkiSS

Ne zavallısınız ya gayet yeterli bi yenme kelimesi bile yetmiyo size. Rezil herifler ezmişlermiş.. İnsanlık sıkıntısı fenerbahçelilerin genelinin yaşadığı bişey mi yoksa bu forumda mı böyle denk gelmiş?
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

tome3.mpq

auhuahaua reziliz auahuhauaa ulan bız bjk yı yenmısız ezdık demısız
sız 1 uefa kupasıyla kendınızı avrupanın kralı yaptınız auahuahua
reziliz bize hiçbişi yetmez ezerizde
ezme lafı cıncona uzak bişe oldugundan kıskanclık krızlerı tutabılır sakın karsılamak lazım
ama bı kuramda su olabılır
ezıle ezıle ezme lafından bı tıksıntı bı bunalma vs. durumlarıda olabılır
reziliz insanlık sıkıntısı çekeriz fenerbahçeliyiz (ama ezik deiliz auhauah)
bız ınsanlık sıkıntısı cekıyoruz cagdas ıcımızde olan o azcık ınsanlık duygusunu 6s ye ve bEjEkE ye ogretmeye calısıorz ama ogrenmıolarkı
ayrıca hayvansal kardeslık baglarımızda yok hıcbı takımla muck

muzzy

.........................................

:D :D :D :D :D

raines

bakın tek tek hepinizi uyarmak istemiyorum.Sertde konusmak istemiyorum.
Genel bi uyarı yapıcam bunu kendinize alırsınız almazsınız siz bilirsiniz.

Dün babamla maç izlerken dedim ki
-yahu bu fener olmasa galatasaraylılığın bi anlamı yok

benım düşüncem bu
ben galatasaray olmadan fenerbahce, fenerbahce olmadanda galatasaray olmaz düşüncesindeyim. Bi düşünsenize en çok çekiştiğiniz takım yok ne anlamı var o zaman rekabetin?

Kısacası şunu demek istiyorum birbirinizi kırmadan tartışın. Zaten galatasaraylı yada fenerli olmanın en güzel olaylarından biride bu sevimli tartısmalar. Ama kırıcı olursanız o zaman sizin ki holiganlıktan başka bişi olmaz.

Bi örnek veriyim beşiktaşa yenildik beşiktaş şampiyon oldu ve ben gayet sakin eve gittim birşey yokmş gibi yattım uyudum zart zurt
Ama fener bizi 6-0 yendiğinde gece gözüme uyku girmedi.

Bence fener galatasarayın,galatasaray fenerin kıymetini bilmeli.

her ne kadar yöneticilerini sevmesemde takıma saygı duyuorum ve iyiki varsınız diyorum bi galatasaraylı olarak.

ayrıca bakıyorumda yazılarınıza "5b-6s-bejeke" falan =)
cocukken ultraslan sıtesınde yapardık biz bunları arkadaslar böyle gereksiz atraksiyonlara girmeyin yahu =)

lp_mike_chester

fenerbahçe galatasaray beşiktaş giremez bu savaşa...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ölü gelin

işin komiği şu ki uefa kupasını hala hazmedememişler nüeheheh tamam kanarya sizde alın ozaman daha çok ezersiniz galatasarayı :D

chester94

galatasaray uefa yı aldı çünkü rakipleri arasında fenerbahçe yoktu diyor ve dağılan konunun gözlerinden öpüyorum.

ölü gelin

tamam gs kötü kaka hadi sizde alın diyorum bende vegerisine karışmıyorum :D

chester94

aynısını değil daha iyisini yaparız,çünkü fenerbahçe liyiz.

bu arada dünkü malubiyet rakibi küçümseyen futbolcularımıza,anderletch maçı öncesi iyi bir uyarı olmuştur umarım.