Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Minutes To Midnight

Başlatan DefToNeS, Mayıs 05, 2007, 10:42:19 AM

Previous topic - Next topic

BooRoCk

Albumü ilk dinlediğimde hayal kırıklığına uğradım ancak şarkıları bir kez daha dinliyince  hepsini çok beğendim bence hepsi çok güzel İçinde her zamanki LP gaz şarkılarıda var Çok güzel Slow larda Var mikein biraz daha  geri planda kalmasi kötü olmuş ama  yinede ben albumü çok beğendim ;)

axi_lp

albim fena diil ama eskisi gibi olamaz...Biraz tarz yumuşaması olmuş ama yine de güsel olumuş nede olsa lp imzalı..(=
All I want to do is be more like me and be less like you

selinkinpark

benim albüm defolu çıktı :P :P
fazladan ve eksik basmışlar kitapçığı :P

shimy

hem fazladan hem eksik nasıl çıkıyor anam :D ben olsam gider değiştirirdim..
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

TheScorpion

Bana göre tam bir hayal kırıklığı. Official sitelerinde çok güel parçalar yayınlıyolardı albümde onlardan eser yok. Bence batırmışlar. Kulak laışkalığı olur diye birgün 2-3 saat dinledim aynı şarkıları ama hiçbirşey değişmedi. Evanescence nin yeni albümüyle avunuyorum artık. :(

axi_lp

o kadar da diil dünya deişiyo ve bundan lp de etkilendi az da olsa ama albüm fena diil...
All I want to do is be more like me and be less like you

TheScorpion

Maalesef benim düşüncelerim bunlar. Diğer 2 albümün yanında bu albüm hiçbirşey bence. Bu kadar uzun aradan sonra ben çok güzel birşey beklerdim. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

Her gece meteoranın konser dvd lerinin tamamını izlemeden uyamazdım eskiden. Nerdeyse her parçasını ezbere bilirim. Hâla faint i dinlerken tüylerim diken diken oluyor. Böyle bir LP den böyle bir albüm çıksın akıl almıyor...

geçerken_ugradım

bence tek kelimelye albüm süper olmuş mükemmel

numbosphorus

tarzlarndan birs uzaklaşmş olsalar da bi Lp hayranının Lp  den uzaklaşması düşünülemes...
aslına bakarsanız album piyasaya çıkmadan fake Lp şarkıları buldm ben sitelerde.20 adet şarkı...onlr dha güseldi :)  benm favorilerm given up , bleed it out , valentine's day ...
2. videosu da çekldi...ben pek beğenmedm ama Lp sonçta :)
i like what i do , i do what i like

Mrs.BENNINGTON

Bu album çok farklı geldi.. Üzüldüm,çünkü; meteoradan sonra artık yerlerini daha genç gruplara bırakmak adına kalıcı olmayı ve tarzlarını sertleştrmeyi denediler bence ama bu da onları olagan lpden uzaklaştırdı..Mike in verselerini özlüyorum. Bu sertliği onlara yakıştıramıyorum. Olgunlaştılar da denebilir buna.. Aslında onlarla birlkte ben de buyudugume inanıorum çunku lise cagını geciren bi insan için hybrid theory ve meteora Lpnin can alıcı albumleridir. Her gece kulaklıklar kulagınızdayken live in texas,live in detroit hiç farketmes hep bi lp konserinin ortasında hayal edersiniz kendinizi..hepimiz yapmışızdır bunları eminim.Gunlerce onlardan bahsedilip albumler elden ele dolaşıp 'abi al bak bu parçada var deli,dinne' demiş ve Lp nin Tr deki öncüleri olmuşuzdur..Ama yas ilerledikçe onlar gibi ben de daha serte yöneliyorum. Çünkü Lp nin bu kadar uzun bisüre vermesinin yannış oldgunu düşünenlerdenim.geri döndüklerinde ise çıkış parçası olarak 'What i've Done' ı seçmiş olmaları onları yapmacık gösteriyo çünkü onlar her zaman bu tip konularla ilgiliydiler ama hiç şarkılarında ya da albumlerinde bu tip şeyleri yansıtmazlardı o yüsden yadırganabilir..Yannış anlasılmasın uzun yıllar manyak gibi bu adamlarla ugrasıp durdum LP ise LP en fanatiğinden eyw. hala da severim dinnerim ama olabildgince objektif bakmaya çalışıorum ve farkına varıyorum ki ben hala eski Lp de kalanlardanım..

naçizane kendi fikirlerimdir bi ' ' ' LpFAN ' ' ' olarak...*****

primula

albüm güsel olmuş bence

υηƒσяgινєη.

folligue

farkındamısız klavye rifflerini cok kolay yapmıslar...biraz sinirime gitti iki tane klavye kullanabilen eleman olmasına ragmen niye böyle kolay yapmıslar anlamadım...Ya ne biliyim hani bi Evanescence-Going Under'daki gibi bi kac riff kullansalar halbuki mis gibi uyacak sarkılara...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

carbon

bence eskilerine göre baya hafif kaçmış albüm,,yani ne biliim eski heycan yoq sanki,,insan heycanlanmıo,,zaten yarısı slow parçalardan ibaret,,ama yine de lp dir sonuçta saygımız war ;)

click

üstteki arkadaşa katılıyorum ne biliyim hybrid teori deki hava yok bu albümde bence

NEVERlandLP

albümde eski lp enerjisi yok evet...ve albüm beklentileri karşılamadı ama bu albümü eskilerle kıyaslamadan yeni çıkmış bi gurubun gibi düşünün ki bu pek kolay olmuyo o zaman albümü çok seviosunuz ;) yani alışması zor ama ben sevdim...