Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

İlk albümünü evinde kendi imkanları ile yapması gerçekten takdir edilecek bir örnek. Hayko Türkiye'de yeni bir akım başlatıcak bunu görüyorum Hardcore müziğin başlangıcı olucak Hayko Cepkin. Ne yalan söleyim ben Rastan ile Hayko gibi böğürüp böğürüp albüm versem hele ki türk rock piyasasına çok korkarak verirdim. SAĞOLSUN önümüzü açtı adam. Hadi bakalım Hayko kapışalım (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

muzzy

bu albümün ses kayıtlarının da büyük bölümünü ewde yaptı abi.. =)

Mr. MeTaLkiSS

Adam türkiye için şüphesiz yararı çok yüksek bi adam ama açıkçası yaptığı müziği beğenmiyorum türkülere brutalleri yapmış cılkı çıkmış olayın ksdlşfksşdlfksşdlklşfs ama yararlı ve iyi herif o ayrı..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Mrs.BENNINGTON

bi röportajında komşular rahatsız olmasın diye bazı şarkıları masanın altında böürdüm demişti ne gülmüştüm yaaa ehuehuhe

Quote from: muzzy on Temmuz 23, 2007, 01:31:18 AM
Quote from: Mrs.BENNINGTON on Temmuz 22, 2007, 06:16:41 PM
dun gece makina da Hayko evaya cok gusel laf koydu izleyenlerinis vardr belki.. sevıorum bu adamı ya ehuhee =)

yukarı onun videolarını koyuyorum..ondan önce o kadar bahsediyoruz..sen böle bişi dion..biraz garip olmuyomu sorman =)

ya ben onu görmemiştim pardon da bence biçok kişi de bnm lafımdan soora uyanmış gibi baksana kaç kişi yorum yazmış =)))

mystery sea

hayko cepkinin şarkılarındak tek güzel yanı brutal vokali çok iyi yapması insanın tüyleri diken diken oluyo nerdeyse chester kadar iyi diyebilirim

ceyhun280

kendsının super bır sesı var cok kalıtelı bır sanatcı onu cok sevyorum  onu sevmeyenlerde  bu dunyada yasamasnıa gerek yok

TANISMA BITTI...

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: ceyhun280 on Ağustos 08, 2007, 12:35:40 AM
kendsının super bır sesı var cok kalıtelı bır sanatcı onu cok sevyorum  onu sevmeyenlerde  bu dunyada yasamasnıa gerek yok
Emrin olur abi hemen ölüyorum :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

anna kyoyama

tarzı çok farklı ve kaliteli çok seviyom

Manje-Loa

Severim keratayı.
Yavaşça uzaklaşşş

Doqqyjuice

iyi guzelde imajına uyuzum ben bu adamın... :) ha tabi sırf bu yuzden sevmiorum degil ama su bi gozunu hafif kısıp digerini beyzbol topu gibi acında pek bi pisikopat gozukuyo... oyle gozukuncede soooole gerilip gerilip saglam bi tane patlatsam diyorum... kapansa o yarı acık goz... oda rahat etsin bizde dimi ama? :)... tabi sanatcı kisiligine laf edemem :)
Remember remember the nineteenth of November...

blind_clown

umarım o gözünü küçükken geçirdiği çocuk felcinden dolayı olduğunu biliyorsundur sanki adamın kasıtlı yaptığı bişey gibi konuşmuşsun ya!!umarım kişilerin özrünü anlamak için gereken hassasiyet,aynı durum senin başına gelmeden yerleşir kalbine!
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Doqqyjuice

kendisi hakkında en ufak bi bilgim olmadıgı icin... en azından kucuklugu hakkında... bunun bi ozur mu yoksa kasıt mı oldugunu anlamam imkansız... ama senin bunu anlatma tarzında bi problem olabilir... beni insanların ozurleriyle dalga gecen biri olarak lanse etmeden once beni tanıman gerekir...;) kızdıgım sey cevabın degildi kızdıgım sey senin kızmandı yanlıs anlama... :)
Remember remember the nineteenth of November...

ölü gelin

gözü çocuk felcinden değilmiş kas gevşemesi olduğu için anca tek gözünü açabilmiş ve bu sorun yüzünden çocukluk ve gençlik yıllarını çok zor geçirmiş kendisini müziğe vermesinin sebebide buymuş ... hörmetler :D

muzzy

youtube kısmına da videosunu koydum hayko makinada die orda açıklıo yasminin dediği şeleri..

maneater

hiç sıkılmıyorum ya bu adamdan bıkmadan usanmadan hayko vala!bir numarasın!
//her adımım daha derine ölüyorumm....!