Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Slipknot

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:14:10 PM

Previous topic - Next topic

barış

hiçbir hardcore grubunda turntable kullanılmaz veya rap hızında şarkı söylenmez
slipknot her seferinde kendisini nu olarak kabul eden ve gurur duyduklarını belirten bir gruptur.

Slipknot'ın nu metal olduğunu kanıtlayan şarkılar ise ; spit it out,no life,eyeless,sic,i am hated

bir sick of it all dinleyin birde slipknot hardcore ve nu arasında çok fark göreceksiniz...
we are the bitter bucolic

Littleches

Quote from: barış on Ağustos 03, 2007, 12:51:21 AM
hiçbir hardcore grubunda turntable kullanılmaz veya rap hızında şarkı söylenmez
slipknot her seferinde kendisini nu olarak kabul eden ve gurur duyduklarını belirten bir gruptur.

Slipknot'ın nu metal olduğunu kanıtlayan şarkılar ise ; spit it out,no life,eyeless,sic,i am hated

bir sick of it all dinleyin birde slipknot hardcore ve nu arasında çok fark göreceksiniz...

Bu kuralı senmi koydun.? Bu hardcore gruplarında DJ olmama kuralını. HA.?

Bende sana şöle söyleyim , her DJ'i olan grupta nu-metal grubu olmaz (:

BKZ: Limp Bizkit bir nu-metal grubu olarak bilinir ama grindcore'dur.
Yani senin anlıyacağın slipknot kendini ne kadar nu olarak kabullensede slipknotın yaptığı müzik hardcore müziktir. Ayrıca bana örnek verme ben çok hardcore grubu biliyorum tüm hardcore parçalar veya gruplar aynı olmaz , olmamaz (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

barış

bikere limp bizkit rapcore ayrıca bi slipknot untitled albümü dinlesene sen bi hardcore'luk bi şarkı söyle ayrıca o kadar sampler ile müzik ile oynama var ayrıca bide şarkı sözlerinin anlamlarına bak

Littleches

Şarkıların sözlerine eyvallah birşey demem. Oluşturdukları sound hardcore'dur.! Untitled albümündede gayet hardcore parçalar var bak dikkat et müziğe hardcore diyorum yaptıkları müziğe. Slipknot hardcore sözler yazıyor demiyorum yaptıkları müzik hardcore müziktir. Bu dj olayında tam bir saçmalık dediğim gibi her dj'i olan grup nu-metal grubu olmaz. Müzikle oynuyorlar diye slipknot'ın yaptığı müzik nu-metal oluyorsa etrafımızda death , doom , pure , adı altında geçen gruplarda birer nu-metal grubudur senin doğrultuna göre. Hiç kimse yaptığı saflığı albüme vermez dostum hiç kimse. Müziklede oynanır , Gitarlada , Davullada , Sample'larla da.!

Ha belki şunda haklısın canlı performans'larda sid sürekli birşeyler yapar effect katar vs. vs. Ama gel görki Cradle of filth bile canlı performans'larda alttan sample'ı veren bir gruptur (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

barış

bak Iowa albümü desen tamam derim tam bir hardcore ama untitled albümü best of nu olsa 1 numara'da olur vol.3 hardcore'da var metalcore'da nu'da

bu arada slipknot dağılmadı gruptan resmi açıklama geldi yeni albüm 2008'de ve albümden önce turların başlıyacağını söylediler

selinkinpark

evet bende dün billboard da okudum aynı kadroyla devam=)

MT

hani şöyle dünya karması yap dersın de bişi cıkarırsın ya öyle bişi. joey 1999 un en iyi bateristi seçilmiş. ve solist gerçekten çok sağlam aşmış bi sesi var (bir clean bir brutal detone olsa bile höö böö etse anlaşılmıyo kii detone olmuyo hani yani olsa ) boru değil 9 kişilik aşmış ; bir o kdr da şekil şemallerini itici buldugum grup. halbuki maskesiz gayet yakısıklı cillop adamlar. ayrıca bu sene dagılacaklar die biliyordum bu kadro devam etmeleri sevindirici. Duality bence favori parçaları
|v|

pınar özkaya

önce biras görünüşlerinden ürkdüm ama dinleyince bagımlı gibi bişi oldum süper ya tek kelime before I forget,pain,eeyore çok güzel şarkılar bence :D
chazzz

Chaz.Glsn.Mike

çok tırsıyorum tiplerinden ama güzel şarkıları var bna hitap edio sayılır  :)
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷

ezqi

evet sarkıları cok güzeldir                               

melisss

people=shit  sarkısı cok gzl ;D
        I miss  youu

ezqi

spit it out güzeL  ;D  ::)

InnOCenT_SiNNeR

bn bu adamların maskelere hastayım ya ii bi grup  eyeless, people=shit, surfacing ve wait and bleed sarkıları en sevdiklerim

makinacı

ay evladım neler neler demişiniz siz öle slipknot hakkında...önce şunu söliyim ben numetaldir hardcore dur bilmem benm bildiğim bir hardcore vardır oda bana kalsın öhm herneyse. sizler grubun türünü neyin tartışmaya devam edin bişi demem zaten tartışılmazsa sitenin bi manası kalmaz. ha biz zamanında çok tartıştık ne oldu üniversitelerde türbanı serbes bırakıyolar.bak yine konu dağılıyo konu dağılmadann diyeceğimi de diyeyim artık. april adlı albümlerinde queen of the damned diye bir şarkıları var. güzel. edinin dinleyin.
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

bu grup daha ölmedi mi yahu  8)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...