Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp hakkında ünlülerin görüşü?

Başlatan ousan, Şubat 27, 2007, 10:03:08 AM

Previous topic - Next topic

black_ece

e yapsalardı keşke jay z den iyi olurdu en azından:P  wes le brad birlikte çalıyo falan wes i severim

utkuemma

o marilyn manson olayı lp ye tek hitlik grup demesi ve raple rockın beraber olamaması gibi saçma salak şeler.ztn korkuyom o marliyn manson dene heriften

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

Ra[P]uNzEL

walla abi kimse lp ye dil uzatamıo uzatsa chaz bagırmsıyla yerınden alır ;D ;D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

the_R8Ds

onların dedigi hic umrumda deil(sozum kotu yorum yapanlara)tek dedigim onlar[LP] yi cekemiorlar kendilerine fark attı die gundemlik laf atıorlar

Ra[P]uNzEL

dediğim gibi dil uzatamıoarl abi lp ye chaz zate bir bagırsa kasırga ortamı oluoda  ;D ;D ;D :D

!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

primula

Quote from: delilah on Mayıs 07, 2007, 09:03:45 PM
kendi ne işiyse artık kendini ne olarak görüyorsa.. ben şeyi biliyorum cenk var ya malt tan cenk ve erdemdeki cenk ha işte o cenk ( bu arada bu salak addan milyon kere nefret ediyorum) tıfıl grup diye aşağılıyor kendi çapına öre.. kendi çapı neyse..,
edit : bütün cenkler çapsızdır ;)

kendisine baksında ondan sonra konuşsun  bunlar linkin parkı çekemiolar ;)

Quote from: baterist12 on Haziran 16, 2007, 02:40:19 PM
dediğim gibi dil uzatamıoarl abi lp ye chaz zate bir bagırsa kasırga ortamı oluoda  ;D ;D ;D :D

zuhahha chester onlara bi bağırsa daha  n*h konuşurlar ;D;D;D;D

bu seni tam 23456789098765 kez düzeltişim suyunu çıkartmadan forum kurallarını oku "ard arda mesaj yollamayınız"... shimy

υηƒσяgινєη.

Mike989

Quote from: Zero5.0 on Mayıs 13, 2007, 03:14:09 PM
ben limp bizkit'in ne dediini biliodum şey demişti çalışmak istediimiz bi grup heralde ortak bi albüm dünyayı yerinden oynatabilir gibisinden bişiydi heralde

keşke olsaydı öyle bi şey ya :( ama artık çok geç. adamlar jübile albümlerini hazırlıyor.

süperlp

Quote from: Mike989 on Temmuz 13, 2007, 01:37:11 PM
ben limp bizkit'in ne dediini biliodum şey demişti çalışmak istediimiz bi grup heralde ortak bi albüm dünyayı yerinden oynatabilir gibisinden bişiydi heralde

keşke olsaydı öyle bi şey ya :( ama artık çok geç. adamlar jübile albümlerini hazırlıyor.

ya bu albümde wes borland la mı çalacaklar öle duydum son albümlerini hazırlıyolarmıs da

oguzhan_mike

lp ye kmse laf etmesin onlar dnya nı9n en byük rack grubu!!!!!!

Mike989

Quote from: süperlp on Temmuz 13, 2007, 11:05:00 PM
Quote from: Mike989 on Temmuz 13, 2007, 01:37:11 PM

ya bu albümde wes borland la mı çalacaklar öle duydum son albümlerini hazırlıyolarmıs da

Wes albümde olacak ama olduğu parçalar da önceler kaydedilmiş. yani Wes gruptan ayrılmadan önce. ayrıntılı bilgi için http://en.wikipedia.org/wiki/The_Unquestionable_Truth_%28Part_2%29 bu siteye bak. bu arada konu bu değil burda yorumlara devam :)

Ra[P]uNzEL

Quote from: primula_chester on Haziran 24, 2007, 03:48:08 PM
Quote from: delilah on Mayıs 07, 2007, 09:03:45 PM
kendi ne işiyse artık kendini ne olarak görüyorsa.. ben şeyi biliyorum cenk var ya malt tan cenk ve erdemdeki cenk ha işte o cenk ( bu arada bu salak addan milyon kere nefret ediyorum) tıfıl grup diye aşağılıyor kendi çapına öre.. kendi çapı neyse..,
edit : bütün cenkler çapsızdır ;)

kendisine baksında ondan sonra konuşsun  bunlar linkin parkı çekemiolar ;)

Quote from: baterist12 on Haziran 16, 2007, 02:40:19 PM

zuhahha chester onlara bi bağırsa daha  n*h konuşurlar ;D;D;D;D

bu seni tam 23456789098765 kez düzeltişim suyunu çıkartmadan forum kurallarını oku "ard arda mesaj yollamayınız"... shimy
katılıyorum abi dogru soluosun hatta agızları belkı yerınden oynar tam komedı fılmı dusunsene ;D ;D ;D :D :D

!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

Darkshines

Quote from: oguzhan_mike on Temmuz 17, 2007, 12:39:11 PM
lp ye kmse laf etmesin onlar dnya nı9n en byük rack grubu!!!!!!

Evet dünyanın en iyi rack grubu olduğu için ünlüler laf edemiyo.. :s

chaz_lp

Quote from: utkuemma on Haziran 11, 2007, 01:41:04 AM
o marilyn manson olayı lp ye tek hitlik grup demesi ve raple rockın beraber olamaması gibi saçma salak şeler.ztn korkuyom o marliyn manson dene heriften
gördük kaç hitlik grup olduğunu acaba onun ilk çıkardığı albüm daha ilkten 20 milyon satmış mı gerizakalı şey nefret ediyorum zaten o adamdan >:( öcü suratlı şey >:(  belliki LP yi çekememiş hıh :P

black_ece

hımm anlıyorum sizi ama biraz daha sakin olup fikir beyqan etseniz mükemmel olcak

[lp]_endLeSs

Metallica

James, Rock Sound'da Summer Sanitarium'da LP ile turda olması hakkında:
"Linkin Park ile yer almaktan pek haz etmiyorum ama yaptıkları işte gerçekten iyiler"

Limp Bizkit

Rap Rock grupları hakkında Kerrang dergisinde:
"Şu an çok sıkıcı, şu an yapılan müziklerin çoğunu beğenmiyorum.Ve kendimi bundan sorumlu hissediyorum. Berbat olduğunu düşündüğüm bir çok gruptan etkileniyoruz.Hadi ama. Linkin Park? Crazy Town? Ben gözlerimin yerinden fırlamasını istiyorum..MTV ya da M2 izlemeyi artık tamamen bıraktım..bu çok iğrenç.
*Not: bu yorumdan sonra Linkin Park'ı çok çabuk yargıladıkları ve hiçbir canlı performanslarını görmeden yargıladıkları için özür dilemişler..

Fred Durst MTV'de;
"Linkin Park'ı seviyorum"
*Aynı zamanda 'crawling' in iyi bir parça olduğunuda söylemiş.

Marilyn Manson

"Limp Bizkit ve Linkin Park gibi gruplar boy band lerin korkunç bir versiyonu..12 yaşındaki gürültücü kızlar için."
*Not: Marilyn Manson, LP'nin 'By Myself' parçasına remixi yapmıştı.

--

Daha bi sürü var böyle..yazarım bi ara