Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korn

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:19:57 PM

Previous topic - Next topic

barış

abi dalgamı geçiyosun korn'a teşekkür ettiler diyosun bide adam etti diyosun abi sadece komiksin sadece wikipedya'yı salla limp bizkit dağılmadan önce adamlar kendi sitelerinin biyografisinde kurulum aşamasında korn'un en büyük emeği geçti diyo buda kim kimi adam etmiş kanıtlıyo istersen bi fred'in ilk çıktığı zamanki roportajlarını izle...eski şarkılar feat. diyosun korn'a ait kayıtlı olarak sadece 1 tane şarkı var oda all in the family ve limp bizkit daha ilk çıktığında korn'un wicked şarkısını çalmaya çalışıyordu sonunda konserlerinde o şarkı çalacakları zaman jonathan geliyodu konserede eşlik ediyodu...
we are the bitter bucolic

MılfortıoN

şaka gibisiniz yaaa ne yalan söyleyeyim şimdiye kadar gördüğüm en düşük yaş ortalamasına sahip fan sitesidir burası

Mr. MeTaLkiSS

Bunda şaka gibi oluncak ne var.. Bi kere bunu sölemenin yeri neden Korn topici olsun.. Site hakkındaki yorumunuz diye bi topic var git oraya yaz..  Ha tabi o zekaya sahip misin bence hayır..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

PitchDark182

korn iste yani ne die bilirizki  sadece yeni albumunun ilk klibi herzaman ki gibi sahane
ChArshI 4EveR

InnOCenT_SiNNeR

yeni albumu fena deil Evolution sarksı cok guzel

imkislaLP

LP 'a kan kusan Korn fanları var niye bilmioum:p.sevmeye başladğım bi grup

LpNumB

Evolution a klip çektiler... Pek sarmadı son albüm ama iyiler...

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: LpNumB on Eylül 22, 2007, 11:20:58 PM
Evolution a klip çektiler... Pek sarmadı son albüm ama iyiler...
Klip cok guzel olmus maymun parayı secmeyip muzu sectiginde oradakilerin sevinci insanların durumunu bir kez daha ortaya koyuyo

Darkshines

unplugged albümü kadar dandik ve gereksiz bi albüm görmedim.Bir de Creep'i coverlamışlar sauhzahuzazha:DDD

lp_xd

walla bn şimdiki kornu beenmiyomrum eski albümlerini dinliyorum hem dream tv ye klibini vermiş evalotiona klibi gzl bayaaa ama şarkı pekde spr bişi deil :'(  şarkıyı 2 gün dinledim sıkıldım korn un şarkıları senelerce dinlenicek kadar spr olmalı bncee
bir avuç linkin park dinlemek iyi gelir. dinlersen! :D

MT

bir kaç gaz parçası var. hele son albümlerini dinlediten sonra diğer şarkılarınıda dınlemez oldum :S twisted transistor freak on a lesh dinlediğim tek şarkıları ama guzeldır bunlar. Ama onlar kadar meşhur olamadığımız belkide olamayacağımız için emeklerine saygı duyarız..
|v|

lp167

Quote from: Darkshines on Ekim 01, 2007, 08:41:42 PM
unplugged albümü kadar dandik ve gereksiz bi albüm görmedim.Bir de Creep'i coverlamışlar sauhzahuzazha:DDD
creep cover a berbat olmuş.bunu br daha duymak istemem.thom york a ihanettrir bu :P

selinkinpark

hoop nerde o konserine gittiğimiz korn :o

lp_mike_chester

bu korn un hemen hemen bütün şarkıları güzel hele o mikrofonuna hastayım ....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

jensou

Korn müthiştir ya, favori gruplarımdan birisi. Y'All Want a Single ve Twisted Transistor özellikle harika :D ;D :D