Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester Charles Bennington

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 03:56:55 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

yeni olmakla bi alakası yok lütfen dikkat et. nokta..
.................................................................
chester hakkında devam edin..

MT

gercekten yetenekli. ses tonunuda cok begenıyorum. ama kayıt sesi  ile canli performansı arasında daglar kadar fark war!
|v|

lp___selin

ya numbda süper allahım yok böle bişey

qKTq__Lp

sesi manyak bu adamın yaa ..

delilah

chaz in ifadesi aslında isteyen herkesin iyi bir  şarkıcı olabileceğine inandırıcı... yani chaz e bakan herhangi bir insan eğer ondan kolaylıklıka etkilenmişse bence bunun da etkisi var. şöyle ki ben ilk chaz i gördüğüm zaman onun ne kadar sıradan ve bu haliyle ne kadar harika olduğunu hissetmiştim ( bir şarkıcı olarak)..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

carbon

harbiden süper bi kişiliğe sahip yaa,,yetenekleri de cabası tabi,,,konuşma stili mimikleri fln muhteşem,,Allah yolunu açık etsin n diim

Hasan-Can

en sevdiğim solist Chaz çok manyaq sölüyo ama miki'ıda unutmamak lazım iyiki bir birlerini bulmuşlar

shimy

lütfen türkçe yazım kurallarına dikkat edin çok hoş bir harfimiz var alfabede "K" şeklinde niye onu es geçip "Q" harfini kullanıyorsunuz ki :)    konuya devam....
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mrs.BENNINGTON

Burdan Chester a bikez daha teşkür ediyorum saolsun kendisi gecen gun LpU da dogumgunumu kutladı hehe daha gusel bi hedye alamazdım =)

Hasan-Can

Quote from: shimy on Ağustos 14, 2007, 11:53:13 AM
lütfen türkçe yazım kurallarına dikkat edin çok hoş bir harfimiz var alfabede "K" şeklinde niye onu es geçip "Q" harfini kullanıyorsunuz ki :)    konuya devam....

Kusura bakmayın arkadaşlar!!!

chaz_lp

Quote from: MT on Ağustos 10, 2007, 03:33:34 PM
gercekten yetenekli. ses tonunuda cok begenıyorum. ama kayıt sesi  ile canli performansı arasında daglar kadar fark war!
açıkçası ben o kadar da bi fark göremiyorum

babası aslen ohio danmış diye duydum doğrumudur bilmem arkadaşım söyledi pek de inanmadım ama

temre93taha

paylaşım için saol

ıllp

yeni olup olmaman bişey deiştirmiyo ne yazıkki
bu forumdaysan forum kurallarına uymalısın!!!nokta.

meryem

bn de bayılıorm onn göslerine ve yüsüne çk şkr. bbk gbi yzü var!! bitiorm ona yaf!! :S :S cnm o bnmmm!!! şekermmm!!

linkin_01

Quote from: selinkinpark on Eylül 10, 2006, 08:55:55 PM
chess ya dicek bsi pek yok aslında acıkcası ches lp de olmasa lp lp olmasdı bence :lol:  :lol:
aynen
LiNKiN PaRK