Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Bursaspor

Başlatan jAsMiNe, Ağustos 08, 2007, 10:39:51 PM

Previous topic - Next topic

chester94

memleketimin takımı sempati duyarım,zamanında çok maçına gittim.

jAsMiNe

Quote from: chester94 on Ağustos 09, 2007, 03:29:50 PM
memleketimin takımı sempati duyarım,zamanında çok maçına gittim.
eyvallah arkadaşım ilqin için tşkrler
bi başlık açtım olanlara bak yawww

bence o konuşmaları silmen kötü olmuş kendi kendine konuşuo qibi olmamış mı sence

""bEnİ BiLeN BiLiR,BiLmEyEn kEnDi BiLiR""

shimy

birincisi ard arda mesaj atmak yasak... şu forum kurallarını illa her birinze özel mesajla yolluycam sanırım ikincisi forumda ikili konuşmalar yasak bir MODERATÖR olarak onları silmem gerekiyorki sildim de işime karışılmasından hiç hoşlanmam bu da üçüncüsü...
ben bu forumda moderatör olduysam işin nasıl yapıldığını bildiğim için olmuşumdur havadan inme değil sizin kafanıza göre mesaj yazmanıza kafanıza göre başlık açmanıza göz yumsaydım bu forum bir çöplükten ileri gitmezdi... şimdi bursa spor konusundan devam konuyla alakasız mesajlar görmek istemiyorum ...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

bursasporu hiç sevmiyorum fenerbahceyi hep yeniyor:(:(:(:( hehehehehe sinan kaloğlundanda gıcık kapıyorum ....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

jAsMiNe

Quote from: lp_mike_chester on Ağustos 09, 2007, 09:10:17 PM
bursasporu hiç sevmiyorum fenerbahceyi hep yeniyor:(:(:(:( hehehehehe sinan kaloğlundanda gıcık kapıyorum ....
bende tersine sinan kaloğlunu çok seviorum saolsun fenere bayaa qol atmıştı:D  ""bursasporu hiç sevmiyorum fenerbahceyi (((hep yeniyor)))""bu sözü yazman ii olmuş=) yorumun için tşkr

lp_mike_chester

saolasın ne demek sen hangi takımlısın bahem:):):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

jAsMiNe

Quote from: lp_mike_chester on Ağustos 11, 2007, 07:13:01 PM
saolasın ne demek sen hangi takımlısın bahem:):):):)
soru mu bu şimdi tabiki bursasporluyum bursasporlu olmasam bu başlığı nie açiim?? dimi ama????yanlışsam sölee

shimy

ya harbi şakasınız ha abi özel mesajla halletsenize başlık ful ikinize çalışmış... forumda ikili konuşmalar yasaktır msn muhabbetine döndürmeyn lütfen...

jAsMiNe

Quote from: shimy on Ağustos 12, 2007, 12:42:06 PM
ya harbi şakasınız ha abi özel mesajla halletsenize başlık ful ikinize çalışmış... forumda ikili konuşmalar yasaktır msn muhabbetine döndürmeyn lütfen...
ee o zmn hiç konuşmayalım sorulan sorularada cevap vermeyelim kendi kendilerine konuşsunlar nası olsa pm var
msn muhabbetine filanda döndürmüoz

[lp]_endLeSs

konuşmayın diyen yok..sizinkisi iyice msn muhabbetine döndü.
konu Bursaspor..konuşuyosanız konu hakkında konuşun..

shimy

birincisi bir yönetici tarafından yapılmış bir uyarıya cevap verme hakkın yoktur bu uyarı yapılmışsa uymak zorundasın...
ikincisi forum kurallarını okursan iki kişinin sürekli birbirlerine hitaben mesaj atması yasaktır
diğer başlıklara bakarsan nasıl mesaj atılacağını görürsün

bu uyarımın üstüne bir kez daha forum kuralları dışına çıkılrsa gereken yapılacaktır...

jAsMiNe

ben qerekeni yapıcam zaten
umarım rahatlarsınız

shimy

lütfen ne yapacaksın söyle modları mı dövdürcen forumu mu hackletcen bi başlık açtın olay oldu bu tarz mesajları atmaya devam edersen cidden gerekeni yapacağın ne konuşmak istiyorsan özel mesajla hallet forumu buna alet etme lütfen...

bu başlık kilitlenmeyecek demiştim sanırım?? yöneticilerin uyarılarını dikkate almanız konusunda ısrar ediyorum ileri giderse emredeceğim...