Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Ankaradaki su sıkıntısı

Başlatan raines, Ağustos 10, 2007, 05:33:50 PM

Previous topic - Next topic

raines

Konular içinde baktım fakat bulamadım. Varsa artık bundan devam edersınız.

En bomba söz sizce hangisi?

İ.Melih Gökçek : "Allahın bize böyle bir felaket verebileceğini bilmiyorduk"
İ.Melih Gökçek : "Tatile çıkın"
Tayyip Erdoğan : "Bizim evde su akıyor"

Evet Türkiyenin Başkentinde suların olmadıgı su gunlerde Devlet büyüklerinin yaptıgı bazı acıklamalar yukarda sıralanmıs sekılde bulunuyor. Benım favorım 1.si

Bugun için beni mazur görün artık dayanamıyorum çünkü.
Einsteinin Atatürke yazdıgı mektubu okuyup bugünkü halimize baktığımda içim parcalanıyor.
Başkentimde sular yokken çıkıp bizim evde sular akıyor diyen bir başbakanın olması canımı sıkıyor.
Her ilde ormanlarımızı yakıp yıkan yerlerine yalakası oldugumuz ulkelerın iş adamlarına iş yerleri yapılması canımı sıkıyor. cebimize zararları vardı artık içimize de girdiler ciğerlerimizi alıyorlar biz " :o " bu şekil bakıyoruz olaylara

Doldum yani en sonunda o da bugune patladı sanırım.

black_ece

yuh ulan yuh nasıl ya adamlkar bağırıyo yağmur yok su yok diye sen proje yi yapmıyosun DSİ ye atıyosun topu yuh
bu arada istanbulda zamanında depolicak yer yok diye 7 aylık su marmara denizine boşaltılmış höh depolicak yer yapsaydın o zaman öh

ölü gelin

13 yıl üstüste ankarayı yönetmiş bi dangalak yine ona oy verip 13 yıl belediye başkanı yapan dangalaklara ödül verdi
koskoca başkentin sadece bir tane su rezervi olurmu ya allah aşkına
hastalıktan ölcez hepimiz amk götçeği aldığı paralarla paso havuz kavşak köprü yaptı üstü süsledi altta bi bokum yok

lp_mike_chester

ya bu melih gökçekde  baya işi cıvıttı yani... tatile cıkın diyo nasıl bir konuşma bu yaaa:(:(:(:(
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

§ïяĝαиα

ya gidin su kesmekle bi çözüm bulduklarını sanıolar..su geldiinde ankaralılar naapıo ? hobaa haklı olarak bidon bidon su dolduruolar..bölesi dahamı mantıklı..sonuçta daha fazla su gidio..fakir olan adam zaten zorunlu tasarruf yapmak zorunda neden hesabı havuzu,bilmemnesi olanlardan sormuolar..olan gene garibana oluyo..millet camilerde yağmur duasına çıkarken;sosyetik adam 2günde bi havuzcağızının suyunu yenilio..mantık görüomusunuz işin içinde ?ben bi gram mantık göremiorum kimse kusura bakmasın
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ebru_91

en trajik olanı ise ankara bir damla su bulmaya çalışırken 2 gün ardarda patlayan su borularının orayı afet bölgesine çevirmesi kalan son sularıda heba ettiler höh diyorum!
cursedprincess

tome3.mpq

ulan ınsanın gotunu yıkıcak suyu yok onu gectık bakıorm sıncanda kızılayda gurul gurul akıo sus havuzları (pardon akıodu susuz halk havuzlara saldırdı havuzlarda bıtıo fdsfds)

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

shimy

nihayet 5 günden sonra sular geldi ya kendimizi banyoya zor attık yemin ederim kokmuştuk :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

ooofff hayatımın bir dönüm noktasıydı saatlerce duş başlığımla seviştim suyun altında bağıra bağıra element eighty söyledim :D suya karşı "how far will you go" dediiiiiim!!!!
anlatılmaz yaşanır
arada birde manzaraya karşı sigara yakıp içtim :D

chester94

televizyonda,gazetelerde,internette bas bas bağırdılar ''susuzluk kapıda'' diye ama sonuç bu işte.insanlar bu örneği görüp daha dikkatli olmalı.sırada pis tanbul var galiba.

ebru_91

susuzluğun çözümü diye bakılan nehirde zehirli çıkmış :S
cursedprincess

ölü gelin

kızılırmaktan bahesdiyolar ama zehirli olmasa bile içme suyu olmazdı onlar kırıkkaleliler onu banyo bulaşık vs  şeklinde kullanıyorlardı biz yine içme suyuna para verecektik

ebru_91

yok hyr meriç ırmağımıydı öle bişi içindeki balıklar bile ölüyomuş :S
cursedprincess

C-A-D-I

ankarada oturanlara allah kolaylık versin istanbulun susz kaldığını düşünemiorum :(
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

ölü gelin

Quote from: ebru_91 on Ağustos 12, 2007, 08:12:04 PM
yok hyr meriç ırmağımıydı öle bişi içindeki balıklar bile ölüyomuş :S
meriç ırmağı kızılırmaktan sonraki en son çare olarak düşünüldü :D allah aşkına mantığa bak ya ırmak suyundan bile faydalanamayan bi başkentiz
manavgat şelalesi öylece denize dökülürken hiç bir şekilde değerlendirmedik şimdi zehirli bir ırmaktan meder bekliyoruz...