Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En son okuduğunuz kitap...

Başlatan ertyuop, Ocak 31, 2007, 05:46:53 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

ben de sana yardımcı olabilirim o konuda
darağacında üç fidan kitabı deniz gezmiş hüseyin inan ve yusuf aslanın yakalnma yargılanma ve idam süreçlerini anlatıyor kitap önceleri yasaklı olduğu için yürekleri şafakta kıvılcımlar adıyla çıkmıştı her ikisi de mevcut elimde
kitabı yazan denizlerin avukatı nihat behram...
tüm bu bilgierin yanı sıra denizlerin bu yargılanma ve yakalnma sürecindeki fotoğrafları ve gençlerin ailelerine yazdıkları mektuplar var
fazlasıyla iç burkan bi üslübu var yani kendi adıma böyle bir yargıya varabilirim

lp_cansu_mike

hmm bi düşüneyim... ben en son belki bilirsiniz christopher paolini nin eldest adlı kitabını okudum şimdi de yine belki hatırlarsınız notre dame'ın kamburu nu okuyorum :)

lp_cemre_chaz

ölü gelin arkadaşım teşekkür ederim verdiin bilgiler için :) o kitabı okumaya çalışacağım

C-A-D-I

mavi saçlı kızz(2.okuyuşum=)) okumayan arkadaşlara tavsiye ederim
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

black_ece

okudum o kitabı ben ama hatırlamıyorum resmen ya güzel bişiydi sanırsam kısa sürede bitirmiştim

blind_clown

en son "olasılıksız" diye bir kitap okdum..kitap ajan romanı olsa da içinde felsefe,fizik,matematik ve psikolojinin birleştitilmiş olması kitabı muhteşem kılıyor..sonunda anlıyorsunuzu ki olasılık diye bir şey yoktur sadece olayların nedenini bilmiyoruz!
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

delilah

ben de okumuştum o kitabı bence harikaydııı

en son my sweet audrina yı okudum benim yazar V.C.Andrews ün kitabı
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ebru_91

ben şu an mutluluk'u okuyorum
cursedprincess

lp167

şuan nietcthze ağlarken okuyorumj.

ezqi

ya bnde daragacında üç fidanı okudum. yani bnim ağlaklıgımdanmıdır bilemem ama aglayıwerdim kitabi okurken... :'(.

delilah

my sweet audrina dan sonra elime gizli bahçe geçti ;D çok hafif geldi bir günde bitiriverdim.
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

demir ökçeyi bitirmek üzreyim

maneater

dave adında bir adam....muhteşem bi kitap annesinden şiddet gören bir çocuğun hayatı okuyunca inanamicaksınz..tavsiye ederm
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

Hasan-Can

stephan king'in silahşor serisinin 1. kitabını okudum çok güzel bi kitap 7 tane kitabı var serinin okumayanlara tavsiye edrim

hermione

patricia cornwell--risk çok övüyolardı büyük bir heycanla okudum ama umduğumu pek bulamadım açıkçası...