Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

yaşadığınız en komik olay ?

Başlatan click, Ağustos 02, 2007, 05:21:17 PM

Previous topic - Next topic

click

benim yok ya da hatırlayamıyorum eğer sizin varsa buyrun yazın  :)

raines

geyik sitede yasak aslında ama bu geyikten ayrılıyor gibi biraz yani okunabilir yada yazılabilir kalsın bakalım..

ben sıcağı sıcağına bi olayı anlatıyım madem konusu açılmış.

geçenlerde dolmuştaydık arkadaslarla beraber koraydaiçlerindeydi hatta sitemizin modu olan kişilik. nys arkadas benım resmımı cektı telefonula dolmusta aradan bı 5 dk gectı kroay dürttü beni kulaklıgını cıkar bı dedi cıakrttım arkadan kızın teki

pyscho hatun : nabtıgını bılıorum.
ben : n dıosun ya?
pyscho hatun : resmimi çektin az önce sildiniz gördüm
ben : ne alakası var ya (kızarmış vaziyettim çünkü dolmuştayız kalabalık bide)
koray : ne dıosun yahu

bu böle sürdü kız bızı aklı sıra rezıl ettı halbukı resmını bıle cekmedık yuzune baksan işemessin bile töbe yarabim :s

işin kötü tarafı ben çekmedim resmi arkadas cektı kız bana takmıs auehauehaı
ama komık bı anı oldu benım ııcn hıc yoktan.

daha cok komık anılarım var aslında zaman zaman yazarım dırek hayatımı anlatmıyım

§ïяĝαиα

bi keresinde sınavdan çıkmıştık ..kafalar bi milyon tabi naapcağımızı düşünüoduk..film aldık bira aldık,içenlere sigara aldık evin yolunu tuttuk..evden 100mt.ötede matematik hocasıyla karşılaştık kızlar ne aldınız bakalım böle gidiosunuz dedi işte tereddüt ettik göstermeyek nan dedik sora dananın kuyruğu koptu adam gördü biraları+sigaraları falan..biz sinmiş adamın sizle okulda görüşcez demesini beklerken hoca tutup "tüh keşke bende gelebilseydim ama kurul toplantısı var" demişti :L :S

NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

bunu sitenin çoğu üyesi bilir ama ben anlatıyım :D

gece 3.00 suları site üyelerinden ölü gelin ve ben deniz sıcaktan bunalmış bir vaziyette yatakta debelenmekteyiz
ölü gelin in tuzu kutu kulağında MP3çalar umrunda mı dünya ama zavallı ben çeşitli atraksiyonlarla uyuma çabasındayım
nihayet bir iki dakika uykuya daldım derken kolum ranzanın boşluğuna düşüvermiş
yaklaşık 15 dakikalık kurtarma çabalarım sonuç vermeyince
son çare ölü gelini çağırmak kaldı :D
zaten kendisi kurtarma çabalarımın gürültüsüyle uyanmış fakat napıon kardeşim dememiştir
tam o soracakken benden şöyle bir imdat çağırısı alır
-- yasemin koooşş kolum sıkıştıı
yasemin korku ve şaşkınlık içinde ranzadan aşşa iner fakat bilmez ki ben uyumak için çeşitli atraksiyonlar denerken yastık kısmında ayaklarım ayak kısmında başım vardı
bu düşünceyle yastık kısmından ranzayı çekmeye başladı ben tabi acı içinde kıvranarak
--maal orda değilim öbür tarafı çeekkk  şeklinde höykürüyorum
yasemin kısa bir şaşkınlık sonrası nihayet kafamı buldu ve ranzayı çekti :D
kısa bir acı ve şaşkınlık ifadesinden sonra gecenin 3 ünde bir kahkaha patlattıysak tüm ev halkı ayaklandı :D
tabi o günden sonra yasemin in diline düştüm mallığımla :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

usankf

bi sabah yine olmazolası okula gitmek için kalktıgımda lavaboya gittim, yuzumu yıkayacaktım... fakat garip bir organizma olan ben yuzumu yıkadıktan sonra gulme krizine girdim... yuzumu yıkadıgımı goren küçük kardesimde gulme krizine girdi... neden çünkü ben yuzumu yıkayacakken gozlugumu cıkarmayı unutmusum :D :D e ogun gece 4 de yattım 6:30 da kalktım nasıl sersemlediysem oole oldu işte işin garibi 3. sınıftan beri takıyom lise bitti boole bi olayı ilk defa yaşadım......:D :D :D

bi seferde İST.cevahire gitmiştik metal dedektorunden gecerken telefon anahtarlık felan ıvır zıvırı bi kaba koyup geçtik. arkadan arkadasımız geliyordu ada gitti telefonu ve anahtarlıgı xray cihazına koydu:D:D:D artık ne gormelerini bekliyorsa... o anda gorevliler biz herkes gulme krizine girdi:D :D :D
[$]"-'

ölü gelin

Quote from: shimy on Ağustos 04, 2007, 03:24:25 PM
bunu sitenin çoğu üyesi bilir ama ben anlatıyım :D

gece 3.00 suları site üyelerinden ölü gelin ve ben deniz sıcaktan bunalmış bir vaziyette yatakta debelenmekteyiz
ölü gelin in tuzu kutu kulağında MP3çalar umrunda mı dünya ama zavallı ben çeşitli atraksiyonlarla uyuma çabasındayım
nihayet bir iki dakika uykuya daldım derken kolum ranzanın boşluğuna düşüvermiş
yaklaşık 15 dakikalık kurtarma çabalarım sonuç vermeyince
son çare ölü gelini çağırmak kaldı :D
zaten kendisi kurtarma çabalarımın gürültüsüyle uyanmış fakat napıon kardeşim dememiştir
tam o soracakken benden şöyle bir imdat çağırısı alır
-- yasemin koooşş kolum sıkıştıı
yasemin korku ve şaşkınlık içinde ranzadan aşşa iner fakat bilmez ki ben uyumak için çeşitli atraksiyonlar denerken yastık kısmında ayaklarım ayak kısmında başım vardı
bu düşünceyle yastık kısmından ranzayı çekmeye başladı ben tabi acı içinde kıvranarak
--maal orda değilim öbür tarafı çeekkk  şeklinde höykürüyorum
yasemin kısa bir şaşkınlık sonrası nihayet kafamı buldu ve ranzayı çekti :D
kısa bir acı ve şaşkınlık ifadesinden sonra gecenin 3 ünde bir kahkaha patlattıysak tüm ev halkı ayaklandı :D
tabi o günden sonra yasemin in diline düştüm mallığımla :D

senle dalgayı geçtim geçtim sayın çavdarın da dediği gibi bende pantolon giymek için cebelleşirken ayağımı burktum :S kafam kadar şiş var ciğer gibi morluk var bi de dün özgürün peşinden sağa sola sürüklenirken  sakat ayağımı bir kez daha burkmuş olmanın verdiği bir acı var bedenimde :D salak o halinle ne halt yemeye gezmeye gidiyosunki :D

raines

az önce yaşadığım bi olay
migrostaydım antalya migros.
uzak dogudan bi ekip gelmiş böle hareketler yapıyolar falan ortada bi alanda.
bi tanesi ayagını işte böle döndürüyo arkadan sarıyo bişiler yapıyo yanı

arkamda 2 tane adamın yorum şu

-kemikleri aldırmış laaa buuuuu

tiplere bakınca cokta sasırmadım zaten

Doqqyjuice

benimde en komik degil ama gecen yasadıgım bi olay... arkadas geldi olum dedi kızdan ayrıldım... dedigim daa iki gun oldu manyakmısın olum dedim... dedi o benden daha manyak cıktı... niye be noldu dedim... cevap zaten altıma isememe yetti...
-kız annemin telefonu numarasını istedi...
Remember remember the nineteenth of November...

ad infinitum

bir anda nadide sokağımdan ''kööööprüüüdeeeğğn geeeeçti geliiiiinnnn''diye bir ses geldi koptum yarıldım hatta ciziiisss ohh shiiit what the hell is thaaat gibi amerikan bebesi sevinci eyleminde bile bulundum ve ben bu satırları yazarken manyak bağlamacı bana nispet olsun diye midir nedir teeeey teeey teheeeey diye nara atıyor

click

geçen sene fen dersinde bir slayt izliyorduk . Fenci slaytta bir şey gösterecekken elini slayttaki bir örümceğin üstüne koydu ve ' ahh ısırdı seni örümcek senii ' dedi ve herkes kopmuştu   :D

Mr. MeTaLkiSS

şlksdşflsdkfşlsdkfşsldfksşdlfksdşlfksdlşf trt1de bale yapanları izliyodum dedim ben de yapıcam ayaklarıma 2 tane torba geçirdim antrede salak salak dönerken bi figür denemesi içersinde düştüm sol kolumu 2 yerinden kırdım.. Amkmun yaşaması hiç de komik değil gülmeyin küçüktüm =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

hermione

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 21, 2007, 03:07:19 PM
şlksdşflsdkfşlsdkfşsldfksşdlfksdşlfksdlşf trt1de bale yapanları izliyodum dedim ben de yapıcam ayaklarıma 2 tane torba geçirdim antrede salak salak dönerken bi figür denemesi içersinde düştüm sol kolumu 2 yerinden kırdım.. Amkmun yaşaması hiç de komik değil gülmeyin küçüktüm =]

auhahahahahaha ben aynısını geçen sene sınıfın ortasında yaptım, yani küçük bir yaştada deildim.gaza getirdiler beni.ayağını kafanın üstüne kadar kaldıramazsın dediler yaparım dedim. bacamı kaldırmamla yere düşmem bi oldu ama yumuşak iniş yaptım bi hasar olmadı. millet gülmekten yerlere yattı o başkaa...

black_ece

Quote from: hermione on Ağustos 21, 2007, 03:11:06 PM
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ağustos 21, 2007, 03:07:19 PM

auhahahahahaha ben aynısını geçen sene sınıfın ortasında yaptım, yani küçük bir yaştada deildim.gaza getirdiler beni.ayağını kafanın üstüne kadar kaldıramazsın dediler yaparım dedim. bacamı kaldırmamla yere düşmem bi oldu ama yumuşak iniş yaptım bi hasar olmadı. millet gülmekten yerlere yattı o başkaa...
yani cidden şu yaşında yaptığın şeye bi bak hseıoghsdkgnsdlkgnlksdnvlksdnsdgşgmgşsdgm

ugur-acikgoz

benim dolu var ya anlatsam roman olur bazılarını yeşimle yasemin biliyo. En son metroda bi erkek saldırdı o var mesela :) :) öldürüyodum zor aldılar elimden :)

shimy

ahaha eveeett uğur onu anlatman lazım süper bi hikaye ya :D msn bile anlatırken yerlere yattım karrşımdayken anlatsa nolurum bilmem :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...