Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

İnsanlar özgür müdür?

Başlatan slmaky, Ocak 29, 2007, 03:03:08 PM

Previous topic - Next topic

Sizce Insanlar Ozgurmudur,Degilmidir?

Insanlar özgürdür
19 (18.6%)
Insanlar özgür değildir
41 (40.2%)
Benim Yorumum Farklı.
42 (41.2%)

Total Members Voted: 101

gokhan

özgürlüğü belden asagı dusunumeyen ınsanlardanım...

ezqi

tabiiiiki herkes özgürdür.............. buda sorumu?

tome3.mpq

şuna şöylede denebılır
sorumluluklarını yerıne getırdıgın zaman kendını ozgur hıssedersın
gerek aılene karsı sorumluluklar gerek topluma

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

C-A-D-I

senin özgürlüğünün bittiği yerde başkasının özgürlüğü başlar diolar ya bence bu özgürlük diil.hiç bi zaman özgür olmadım olucağımada inanmıorum:(
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

NEVERlandLP

ben özgürüm ama hala reşit   deilim ve her an annemin darbelerine marz kalabilir bu durum sadece çndrlıda bzlyo oh bea :D

lp_mike_chester

18 yasını doldurmuş her insan özgürdür zuahahaha:):):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

android

doğanın sana verdiği özellikleri sonuna kadar kullanıyorsan ve bunları kullanırken kimeye hesap vermiyorsan özgürsündür..

lp167

bence 18 yaşını dolduran özgür değidlir.bu amerikaloıların icadıdır.:)çünkü onlar 18 ini geçince gerçekten özgür olurlar.hatta bazı aileler.18 geçen coıcugunu evlerinde barındırmazlar artık.kendi yolunu çizmesi için azad ederler:P

ezqi

ya ewt bnim babam diyoki 18 yasını doldurunca aynen şut. bni kapı dısarı etcekmişş. tabi saka yapıodur heralde..

-NUMB-

hiçbizaman tam olarak özgür olamayız kkii bi yerde bişeler hep kısıtlanıo

ad infinitum

teknoloji olduğu ve geliştiği sürece,toplumda yaşadığımız sürece,hiyerarşi olduğu sürece kimse hiçbir zaman özgür değildir

Doqqyjuice

tam anlamıyla ozgurluk anarsidir benim icin... insanlar ancak kendi ozgurlukleri baskalarının ozgurlukleriyle kesismedigi surece mutlu olabilirler... buda bize kısıtlı bir alanda sınırsız bi ozgurluk saglar...
Remember remember the nineteenth of November...

raines

insan dışında özgür olduğunu hissettiği anda bile içinde özgür değildir. hep bi sorumluluk duygusu vardır birilerine karşı. buda ondaki özgürlük duygusunu bastırır.

neverforgivenangel

özgür olmayı boşverin. en iyi liderin peşinden sürüklenin..o zaman mutlu huzurlu yada ölü olursunuz ve hepsinde kazanan siz olursunuz:Dne kadar da saçmaladım ya

Ra[P]uNzEL

walla bnim yorumum farklı ama yorumum yok :D :D :D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!