Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP Kliplerindeki Ayrıntılar

Başlatan [lp]_endLeSs, Temmuz 18, 2007, 03:46:11 PM

Previous topic - Next topic

Darkshines

Arka tarafta Staind posteri olmasının manası nedir ? Pekala başka bir grupta olabilirdi staindi mi seviyolarmış nedir ?

ölü gelin

ikisinin de aynı kulvarda yarışıyor olmalarından mütevellit olabilir mi :D

Darkshines

Staind ile Linkin Park mı aynı kulvarda (: öyle bir dünya yok.

ölü gelin

valla ben blucin in yalaçısıyım kendileri bi sayılarında lp ile aynı tarzda müzük yaptığını ve lp nin yüzünden staind in bir türlü yükselemediğini söylemişti :D

lp_mike_chester

aaa evet benim de arki sölemişti bunu demek doğruymuş...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ursusarctros

arkadaşlar evanesence in bring me to life klibindeki geri vokal yapan elemanların linkinpark olduunu iddia eden çokbilmiş biriyle 10 kasa birasına iddiaya girdim yardım lütfen soğuk beleş 240 adet bira var işin ucunda

black_ece

bu başlıkla ne alakası var anlamadım evenescence ya da grup başlıklarından birine yazılabilir ...

ursusarctros

klip ayrıntısı işte

black_ece

h[youtube=425,350]t2-upM_F2yY[/youtube]
klip bu bak o zaman

chaz_lp

ne alakası var yaa ben anlamadım onların LP olmadığı çok açık

esin

ayrıntılar için saol :)

edit yapalım yapmayanları uyaralım =) black

böle boş yalanlara kanmayıın onların lp olmadıı çook açık GülümsemeGülümsemeGülümseme

Drummer_

Gerçekten ilginç... Klibin yayınlanış yılına bakıldığında Chester'ın bileğinde alev dövmesi olmaması bir sır değil bence. O yıllarda zaten yoktu çünkü :D

Neyse yeni mesaj yazmaktansa edit yapayım en iyisi. Evanescence'in klibini koyduğunu yeni farkettim. Eva'nın Linkin Park'la bu şarkıda düet yaptığı biliniyor ama kliptekiler onlar değil. Gerçekten ya kliptekiler kim? :S
Her emir özgürlüğün suratında patlayan bir tokattır !

ıllp

amma uğraşmışlar bu kliplerle...

haruka

somewhere i belong dakiler dışındakileri farketmiştim:)  ben onun cekimlerinide izledim ama yatağın yanması falan ht askeri falan hiç bahsetmiyo bence orası tsadüfi olmuş :)

BeYourself

what i've done'da bi ara ayasofya'yı "osmanlı hoşgörüsünün bi eseri"ni gösteriyolar