Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stutterfly

Başlatan Littleches, Ağustos 16, 2007, 10:26:23 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Kanadalı bir Hardcore/Screamo grubudur. Vokalin scream vokallleri iyidir ama cleanlerini çocuk gibi bulurum. Ama severim iyi bir gruptur. 1998'de kurulmuştur.

Chris stickney (vokal)
Jason ciolli (gitar)
Jordan chase (bass - vokal)
Bradyn byron (guitar - vokal)
Craig langerud (Davul)

"Broken in pieces" 2002 yapımlı ilk albümleri. Bu albüm gerçekten güzel olabildiğince gaz çalan bir grup.

"And we are bled of color" 2005 yapımlı son albümleri imiş editledim biografi yi k.çından okursan olacağı bu (:

Freddy VS Jason'ın Gun in Hand soundtrack'i bu gruba aittir. Broken in pieces albümündedir. Bu albümde size önereceğim parçalar aslında tüm albümü dinleyin derim ama başlamak için ;

Sick Pig , Through me , Gun in Hand , Hollow yeterli sanırım.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

en sağdaki çok tipitip yaaa huaa birine benziyo o herif

gelecekten edit: tipini deiştirin demedim birine acayip benziyo dedim huh =)

Littleches

Quote from: black_ece on Ağustos 16, 2007, 11:09:29 PM
en sağdaki çok tipitip yaaa huaa birine benziyo o herif

Eeeeeeeee.? (: Tipinimi değiştirelim.

Darkshines

Quote from: Littleches on Ağustos 16, 2007, 10:26:23 PM

Kanadalı bir Hardcore/Screamo grubudur. Vokalin scream vokallleri iyidir ama cleanlerini çocuk gibi bulurum. Ama severim iyi bir gruptur. 1998'de kurulmuştur.

Chris stickney (vokal)
Jason ciolli (gitar)
Craig langerud (Davul)

"And we are bled of" 99 yapımı ilk albümleridir hala bulamadım.
"Broken in pieces" 2002 yapımlı albümleri daha sonrası gelmedi ama gelicekmiş. Bu albüm gerçekten güzel olabildiğince gaz çalan bir grup.

Freddy VS Jason'ın Gun in Hand soundtrack'i bu gruba aittir. Broken in pieces albümündedir. Bu albümde size önereceğim parçalar aslında tüm albümü dinleyin derim ama başlamak için ;

Bunlar kaç doğumlu senden ufaklar mı abi ? (:

Littleches

Quote from: Darkshines on Ağustos 17, 2007, 12:14:03 AM
Quote from: Littleches on Ağustos 16, 2007, 10:26:23 PM

Chris stickney (vokal)
Jason ciolli (gitar)
Craig langerud (Davul)

"And we are bled of" 99 yapımı ilk albümleridir hala bulamadım.
"Broken in pieces" 2002 yapımlı albümleri daha sonrası gelmedi ama gelicekmiş. Bu albüm gerçekten güzel olabildiğince gaz çalan bir grup.

Bunlar kaç doğumlu senden ufaklar mı abi ? (:

Valla batu inan bilmiyorum be kaç doğumlular ama ufak gibiler evet sen şimdi böyle yazınca fark ettim (:

§ïяĝαиα

bu grubu mumya evindeki gun in hand soundtrackiyle tanımıştım..yalnız grubun adı shutterfly deilmi stutterfly yazmışsın..her neyse..grup tahminimden daha toy çıktı yahu hiç diilse 28-29 yaşında adamlar bekliodum =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Littleches

Quote from: §ïяĝαиα on Eylül 03, 2007, 09:39:31 PM
bu grubu mumya evindeki gun in hand soundtrackiyle tanımıştım..yalnız grubun adı shutterfly deilmi stutterfly yazmışsın..her neyse..grup tahminimden daha toy çıktı yahu hiç diilse 28-29 yaşında adamlar bekliodum =)

Yok değil öle olsa öle yazardım (: STUTTERFLY