Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP'den inciler :D

Başlatan shimy, Eylül 28, 2006, 05:58:18 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

Quote from: utkuemma on Haziran 11, 2007, 02:01:28 AM
abi bu chester küçükken tacize uğramış ya acaba hala etkileri sürüyo olmasın.pembe şekerler fln.lp ye noluyoo.gayband oluyolar giderek
yeh uçma o kadar da deil  :D manyak bunlar cidden ya ne diyim bu yüzden daha çok seviom bunları :D

primula

hepsi birbirinden manyak ya çok seviorum bunları :D :D :D

υηƒσяgινєη.

I_am_free

çok komikmiş ya

delilah

joe nun yönetmenlik yapmasından oldukça memnunlar.. rob bunun için : " içimizden birinin yönetmen olması çok iyi. müziği yapan biri ve aynı zamanda yöneten biri olması her şeyi daha anlamlı kılıyor" gibi bişi demişti..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

shimy

making the movie den alıntı :P ahuahu :D
brad de what i've done klibi hazırlanırken şunları demişti
"klip arşivden geçmişden görüntülerden oluşucak ... benim çocukluk görüntülerim falan olucak :D...."
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp__fan

elinize saglik

geçerken_ugradım

bedava müzik he sevdim bunu :D

black_ece

Chester alaylı alylı şöle demiş ...
Hareketlenin çocuklar.Odayı Avril Lavigne için hazırlayın ne de olsa o büyük bir star ve biz sadece küçük bir rock grubuyuz..

ve daha bitmedi

"Ne yazık ki o parkın (Chester ın grubun ismini vermek için esinlendiği lincoln park tan bahsediyo)ismi Christine Emerson Reed Park olarak değişti biz de uyumu korumak için grubun ismini Christine Emerson Reed Park yapmayı planlıyoruz.VE Linkin park ismini de önümüzdeki albümün ismi olarak düşündük.."----Brad

ahahahaha bunu okumanız lazıııııımmm

Chester: Bi gün Mike çok feci sıkışmıştı ve bir seyyar tuvaleti kullanmak zorunda kaldı..
Mike: CHESTER?
Joe: "Bunu hatırlıyorum"
Chester: "Her neyse Mike onu kullanmaya gitti biz de RV deydik(tur otobüsünden bahsediyo heralde).Bu Joe nun fikriydi ve hepimiz dışarı çıkıp kabini sallamaya başladık.Amacımız bu diildi ama kabin Mike hala içindeyken devrildi.
Mike: Bu komik değil!!
Joe: "Evet komikti. Ordan çıktığı zaman yüzünün halini görmeliydin!!
Rob: "Mike pislikle kaplanmıştı ve onu otobüse almadan önce soyunmak zorunda kaldı çünkü çok kötü kokuyordu!"
Chester: Sonra ona oda kokusuyla saldırdık!
Brad: "Lizol!"

chaz_lp

haha çok komik bunlar ya ;D

primula

zuhahahha manyak bunlar

υηƒσяgινєη.

NEVERlandLP

bayıldım ben buna ya manyak bunlar ciddn :D

ajan scully

seyirciler şarkıya eşlik ettiğinde ereksiyon yaşıyormuş. töbe töbe valla bunlarda az değil ha
the x-files

sNm_4

"Kimi yerim bilmiyorum ama Brad’i en son yerim
çünkü o herif tamamen kemikten ibaret!" (Bir çöle düşseniz hangi
Linkin Park elemanını hayatta kalmak için yersiniz sorusuna yanıt olarak Phoenix söyler) :D
"Birkaç şey kırdık ve bazı taraflarımızı da kırdık turnede! Brad’in gitarı bir defasında kafama çarptı ve ağzımın içine kusmak zorunda kaldım" (Mike) :o

By sNm_4 at 2007-08-17

Littleches

Quote from: shimy on Eylül 28, 2006, 05:58:18 PM

"Kim olduğumuzu biliyoruz ve bunu değiştirmeyeceğiz" (Chester)

Parayı görünce böyle olmadınız ama. EHAHEHAHEHAH
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

niye çok mu değiştiler =) ben aşırı ukala tavırları falan hiç görmedim LP de (basından yani yoksa adamları nerden bilicem) :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...