Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Ankaradaki su sıkıntısı

Başlatan raines, Ağustos 10, 2007, 05:33:50 PM

Previous topic - Next topic

lp_cansu_mike

ya ben de ölü gelin e katılıorm yani ne hallere düştük...daha doğrusu ankara ama yani başkentimiz...

delilah

çok kötü birşey ya susuzluk en son millet artık hastaneleri doldurmaya başladı... en çok da i.melih in tavrı çok sinir yaa.. adam dalga geçiyo resmen versinler öldüriimm
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

thanoth

fazlasıyla iyi atlatıldı.

Benzer bir olay nispeten gelişmiş avrupa şehirlerinden birinde yaşansaydı,
1-hiç süphesiz ayaklanma çıkardı.
2-herşeyin sorumlusu bu aptallık seviyesinde açıklamalar yapmazdı(benim favorim "tatile gitsinler."
3-halk hastalıktan kırılırdı.gel gör ki bizim halka bişey olmuyo...çok şaşırtıcı

bilmiyorum.fazla kızgın değilim ama bu kesinlikle kızgın olunması gereken bir gelişmeydi(çok daha kötüsü yolda gerçi.)

shimy

vallaha sular geldiğinde karşısına geçip bir saatlik saygı duruşu yaptık

suyu hiç sevmem ama insan yitirince anlıyormu breah 8)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

hermione

valla bende bir ankaralıyım ama beter olsun ankara diorum. bu şerefsizi kaç senedir iki kilo makarna için seçiolar. pişkin herif çıkıyo tv lerde yok efenim duş alırkan ayağını kovanın içine sokuyomuş sonra o suyu tuvalete döküomuş fln saçma sapan konuşuyo.ben onu bi yakalayım o  kovayı onun neresine geçircemi biliorum. ankaranın içine etti kaç senedir

delilah

bir gazete yazısında okumuştum pakize suda nın olabilir

"melih gökçek suda tasarrufun yollarını anlatmış.."
ben vatandaş olarak tasarrufumu yaparım onun su vermesi yeterli..

selen

başımıza gelenler ne ilk nede son olucak seçimden önce suyumuz var dediler su kesintisi yok dediler şimdi seçim bitti canımıza okuyorlar

Requiem

Ankara'da Melih Gökçek diyince akan sular durur..

Melih Gökçek:"Kirlenmek Güzeldir"

Bu iki sloganı geçen gün duydum çok hoşuma gitti =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

usankf

walla ben susuzlugu hissetmedim bile hergun bos bos dısarı cıkıp geziyodum, sinema, bilardo, bowling ile gunler cok cabuk geciyodu halada oole ha gerci su yerine kola içiyorum bide o var :D (bu kolayı bulana nobel verilmesi gerekirdi) :D :D :D
[$]"-'

delilah

hayat kolay abii ne kasıyoruz kendimizi değil mi...

yapılan depoları gördünüz mü, işçiler basınçtan patlar diyor taşeronlar kameradan kaçıyor işçileri susturuyor..

Doqqyjuice

başkentin leşkent olmasına goz yumanları kapıcımız bilal abiye sevk ediyorum... bizim burada da iki gundur su yok nedenini anlayamadıgım bi halde (istanbuldayım)... artık parmak aralarımda bile ter biriktigini hissediyorum... kız arkadasımla bulusucam bulusamıyorum... halinizi simdi anladım sevgili ankaralılar... :D "gorecek gunler var daha aldırma gonul aldırma" diyelimmi? :)
Remember remember the nineteenth of November...

lp_jean

ben bi ankaralı olarak bu melih gökçek'in istifa etmemesine çok şaşıyorum. herkes suçu birbirine atıyo peki asıl suçlu kim o zaman ben miyim?

betul__17

:'(allahım sen bizim sonumuzu hayır et şu halimize bak yaa :'( >:(

neverforgivenangel

hakettik kardeşim..ister doğadan olsun ister allahtan..biz bunu hakettik

ölü gelin

kendi adıma hakettiğimi hiç düşünmüyorum okulda bile o tuvaletleri tek tek gezer açık muslukları kapatırdım ...