Linkin Park'ın üyeleri müzik yapmasalardı sizce hangi mesleği yaparlardı???

Başlatan Ra[P]uNzEL, Ağustos 18, 2007, 10:16:03 PM

Previous topic - Next topic

Ra[P]uNzEL

konu şöle...linkin parkın üyeleri yani rob,chaz,mike,brad,phoeniz ve japon klasımız mr.hanh ne müzik grubu kurmasalardı ne iş yaparlardı sizce???bence hepsi bir yerde inşaat fabrikasında usta başılığı yapardı dicem ama linkin park oraya alısamazdı dusunsenıze rob bateri die duglaları dizio ;D ;D brad le phonix zate uçmuş :D ;D hele chaz le mike da kendi halinde chaz cocuklarıyla konuso telefonda  ;D ;D :D mike sewgilisiyle hasret gideriyo ;D ;D mr.hanh da çekik gözlerine botoks yaptırıo zuhahaha ;D ;D :D :D ne komedi yya nese sizce ne yaparlardı??

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

sNm_4

chaz insanlar dövme falan yapardı yada burgerda çalışmaya devam ederdi ;D mike resim öğretmeni yada müzik öğretmeni olurdu.. :D hahn film yönetmeni falan olurdu heralde :D :D rob sokakta müzik yapıp ekmek parasını çıkartırdı.. phoenix ve brad birlikte diğerlerine yük olurdu ;D ;D

By sNm_4 at 2007-08-17

Littleches

Chester yine müzisyen olurdu diye düşünüyorum , solo takılan bir sanatçı olurdu ve çok başarılı olucağından da eminim.

Mike kesinlikle bir grafiker yada sNm_4 ün de dediği gibi piano dersleri verirdi belkide bir şan hocası olurdu.

Rob kız arkadaşı Vanessa gibi bir aktör olurdu malum tipi müsait ve oldukça objektif bir adam.

Brad müzik yapmasa dahi phoneix ile enstrüman satan geniş çaplı bir dükkan sahibi olurdu.

Joseph kamera karşısında değil başında olurdu ve çok iyi bir yönetmen olurdu harika filmler yazabilir bunları çekebilirdi.

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

shimy

joe da bi nalbantlık potansiyeli var 8)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

NEVERlandLP

chester burger king de şefliğe yükselmiş olurdu bence  ;D mike ressam olurdu ::)joe yönetmen olurdu hmmm..şimdlk bu kadar :P

maviş

bence chaz yine şarkı sölerdi ama bu kadar ünlü olamazdı o zmn da o güzelim sesine yasık olurduu

Ra[P]uNzEL

ilgililere duyurmak istiyorum  ama onemlı brı sey shımy black_ece ousan butun moderatorler admınstrator 'a seslerniyorum baterist12 adında grup yerınde acılmıs konuların kaldırılmasını talep edıyrum hıc kımse konularımı ıstemıo bende acmıorum we kaldırılmasını sıddetle ıstıyorum İLGİLİLERE DUYURULUR

!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

[lp]_endLeSs

Quote from: baterist12 on Ağustos 21, 2007, 09:10:09 PM
ilgililere duyurmak istiyorum  ama onemlı brı sey shımy black_ece ousan butun moderatorler admınstrator 'a seslerniyorum baterist12 adında grup yerınde acılmıs konuların kaldırılmasını talep edıyrum hıc kımse konularımı ıstemıo bende acmıorum we kaldırılmasını sıddetle ıstıyorum İLGİLİLERE DUYURULUR

senin açtığın ve benim/bizim kitlediğimiz konular yüzünden böyle bi mesaj attıysan, konularının kapatılma nedenleri kitlemeden önce yazıldı ve ondan sonra kitlendi..

kitlenen konular zaten forumda mevcuttur yada kurallara uymuyodur..silinmeyenler zaten kalır..'onun açtığı konular kötü', 'bununkini sevmedim' gibisinden düşüncelerle konular kitlenmiyor..yani kimse senin konularını istemiyo diye bişey yok..bilmem anlatabildim mi.?

şimdi lütfen konuya devam ...

geçerken_ugradım

bunlardan başka bi şey olmazdı bence :D

Darkshines

Kadıköy'de balık ekmeği 1,5 liraya satan tipler olurlardı.Chester şimdiki sesiyle "Oynama balık satarım seni" falan diye çığırır,böylece bizimkiler balıklarını satarlardı.Midesi kaubl edenlerde alırdı vesaire..

Ra[P]uNzEL

Darkshines genede eywallah birader nese konuya dewam edelım

!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

chaz_lp

chester in dövme salonu olurdu mike illüstratör olurdu mr. hahn yönetmen diğerlerini bilemiycem:)

Linkin park_tuğçe

bence de inşaatcı olurlardı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

click

hahn kesinlikle iyi bir yönetmen olurdu ...  ;)

haruka

kısa bi not basta joe hahn ajapon diyonuz ama o kore kökenli sadece düzeltim kusura bakmayım
bence mike kuklacı olurdu kukla dizaynı falan yapardı(cünkü cok saviyo)
Brad fazla calışmıcağı uyuyacağı bi meslek bulurdu (no olur bilmem ama)
Fhonex bi baska grupla turneye cıkardı ama bence ordada pek dikiş tutturamazdı :)(ona ancak lp katlanır)
Joe kesin yönetmen olurdu(ama cok para kazanamzdı bence çünkü filmi iğrenç)
Chester dövme salonu zinciri falan kurardı
Rob aktör yada manken olurdu(tabi kardeşi kadar yakısıklı diil ama neyse :))

eheheh edit kuralı :L=)

bu arada ard arda mesej atmak yok ama bi seferlik kuralı bozcam brad miydi iletişim bölümünü dereceyle bitiren?unuttum yaw!!