> İndirin.! eb6HDTYfZpU Kaynak: LPProjekt.com **Bu full WID Distorted remix i koyup koymamakta kararsız kaldım..yasak olabilir paylaşımı..yani silebilirim.!Bi de konuyu daha sonra 'dosya paylaşım' a taşıyıcam.."> > İndirin.! eb6HDTYfZpU Kaynak: LPProjekt.com **Bu full WID Distorted remix i koyup koymamakta kararsız kaldım..yasak olabilir paylaşımı..yani silebilirim.!Bi de konuyu daha sonra 'dosya paylaşım' a taşıyıcam..">

Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

'What I've Done' Distorted Remix yayınlandı.!

Başlatan [lp]_endLeSs, Ağustos 19, 2007, 10:18:36 AM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Bleed It Out Maxi Single ının içinde 'What I've Done (Distored Remix)' ve 'Given Up (3rd Encore Session)' parçaları var..Burdan da bakabilirsiniz..

Ex Libris'de bu parçalardan 30 saniyelik kesitler yer alıyor..

(sağ klik+hedefi farklı kaydet)
What I've Done (Distorted Remix) -30sn
Given Up (3rd Encore Session) -30sn

Şimdi de "What I've Done (Distorted Remix)" in tamamı internete sızdı.!
Collision Course albümünü saymazsak bu 2002'den beri yayınlanan ilk resmi remix.!

"What I've Done (Distorted Remix)" full >> İndirin.!

[youtube=425,350]eb6HDTYfZpU[/youtube]

Kaynak: LPProjekt.com

**Bu full WID Distorted remix i koyup koymamakta kararsız kaldım..yasak olabilir paylaşımı..yani silebilirim.!
Bi de konuyu daha sonra 'dosya paylaşım' a taşıyıcam..

süperlp

saol ama given up da ben bir değişiklik göremedim:)

[lp]_endLeSs

Quote from: süperlp on Ağustos 19, 2007, 09:23:14 PM

onun ne olduğu hakkında bende bişey bilmiyorum ama bazıları AOL Sessions'dan olabilir gibi bişeyler söyledi (ki ben AOL Sessions'daki Given Up performansının playback olduğunu sanıyorum..)..
canlı performans olduğunu söyleyenler de var..yani bilmiyorum..

Littleches

Quote from: [lp]_endLeSs on Ağustos 19, 2007, 09:26:13 PM
Quote from: süperlp on Ağustos 19, 2007, 09:23:14 PM

onun ne olduğu hakkında bende bişey bilmiyorum ama bazıları AOL Sessions'dan olabilir gibi bişeyler söyledi (ki ben AOL Sessions'daki Given Up performansının playback olduğunu sanıyorum..)..
canlı performans olduğunu söyleyenler de var..yani bilmiyorum..

Evet bu çok tartışıldı playback olduğuna dair hep söylentiler oldu , gezdiğim tüm forumlar playback olarak görmüş , bazı insanlarda canlı demiş ki evet canlıdır kesinlikle çünkü farklı tondan söylüyor chester ve aynı şekilde farklı tondan çalıyorlar.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

[lp]_endLeSs

^ o kadar çok kişi playback olduğunu söylemişti ki o zaman.. gerçekten merak ediyodum =) teşekkür.! :)

chaz_lp

WID süper olmuş çok beğendim

zuzum_084

Çok güsel olmuş paylaşım için tşkkürler

lp_fm_mania

WID deişik olmuş hoşuma giti eline sağlık gardaş

primula

what ı've done çok deişik  ve hoş olmuş (=

υηƒσяgινєη.

linkieboppers

evet çok değişik olmuş ama indirme linki kullanılamıyor..=S

NEVERlandLP

evet full indir kullanılamıyor link izinli değil diyo :S çok güzel wid değişik ama chazin sesi çok mu boğuk olmuş?