Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mnemic

Başlatan shimy, Ağustos 20, 2007, 02:12:15 PM

Previous topic - Next topic

shimy

Grup 1999 yılında Danimarka’da kuruldu. Kendi deyimlerine göre "fusion future metal" tarzında müzik yapıyorlar. Grup üyeleri:

Guillaume-vokal
Mircia-gitar
Rune-gitar
Brylle-davul
O’beast-bas gitar

Grubun 3 albümü bulunmaktadır. Mechanical Spin Phenomena The Audio Injected Soul ve son albüleri Passenger
Grup zaman içinde bir çok eleman değişikliği yaşamıştır. 2 albümleri The Audio Injected Soul ‘dan sonra solist Michael Bogballe gruptan ayrılma kararı almış. Daha iyi bir vokal bulmaları olsukca zaman almış ve grup bir çok vokal denemiş. Bunlardan biri de Tony Jelencovich.  Ama bu vokalle de istedikleri soundu elde edememişler. Grup üyeleri Michael Bogballe’ın tekrar gruba dönmesini istemişler fakat Michael ailesi ile ilgileneceğini söyleyerek grup üyelerinin teklifini geri çevirmiş. Gruptan ayrılma sebebi de zaten buymuş.  Uzun arayışlar sonucunda Frenchman Guillaume Bideau gruba dahil edilmiş. Ve 18 Kasım 2005 tarihinde grup şu anki kadrosuna ulaşmış.

biyografiyi ben kendim bizzat çevirdim :D  deahtbox ve pskorgasm şarkılarını şiddetle tavsiye ediyorum =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

deatbox çooook güzel ben asla arayıp bulmazdım ..
Yaseminim "Ece şunu bi dinle" dediği için dinledim ve beğendim ..Güzel şarkı deathbox dinleyin yani =)

shimy

hea benim sana iki gün önce atmaya çalışıp da bir türlü atamadığım şarkı oydu işte :D sonra yasemin buffylemiş sizi =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

muzzy

bana da yasemin dedü dinle die öle tanıdık ve bulabildiğimiz kadar şarkısını indirdik..çok beendik..ayrıca eline sağlık yeşüm =)

ölü gelin

oooohaaaaaaa işte adamlarım ya ruhumu teslim ediyorum bunları dinlerken...

psykorgasm kaçmaz millet dinlemeyen kuşum aydının yemek kitabına tarif olsun
ayrıca partisinde çalmayanda eminenin fantezilerine konu mankeni olsun 8)

eylemlerim devam edecek :D
DEATHBOX
[youtube=425,350]HbO7iqpMZ64[/youtube]

LİQUİD
[youtube=425,350]cYWwQoktzh0[/youtube]