Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avril lavigne

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 04:13:00 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 16, 2007, 12:14:05 AM
hayır ama metalciler dinlio demişsin
''hicbi metalci gecinen oturup da hey hey you i dont like ur girlfriend demez''
bu senin söylediğin şey değil mi? bununla nedemek istedin o zaman :S alla alla metali nie karıştırıyorsun dedim Avril'in metalle alakalı olduğunu söylüyen yok metalciler kendi tarzları varken niye kendi tarzlarına aykırı birşey dinlesin senin söylediğinden bu anlaşılıyo düşüncem yanlışsa daha açıklayıcı bir şekilde yaz...

College Punk yapan biri neden metal gruplarının parçalarını cover'lıyor.?
Kendi tarzı yetmiyor muymuş avril'a bi sorsaydın (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Hasan-Can

aynen hocam bi koşuda sorayım merak ettim :S :) bak bunu bilmiyordum ona bişi diyemicem

raines

bana rapor gelmiş bu konuyla ilgili yok küfür var şu bu falan diye baktım da göremedim. modlarımız halletmiş sanırsam. neyse okudugm kadarıyla avrilin küçük fanları kendisini kaybetmiş aslında kendilerini daha bulamamışlar bile nys

avril lavigne hmm bu kız ilk meşur olduunda 18 yasındaydı sanırsam ben lise sondaydım o zamanlar hatırlıyorum kıvanc diye bi arkadasım anlatmıstı bak şöle bi hatun var acaip bişi şölede bölede falan derken bu kızcağızımız meşur oldu kendine has bi yorumu var fakat benım ıcın sadce bir sex objesiydi kendisi hala öle mi? değil.

betul__17

Quote from: lp_fm_mania on Eylül 09, 2006, 10:55:58 PM
abi bu kızı rock bölümne koymak hata ya kız resmen pop müzik yapıo(ztn mtv vmade de pop a aday oluodu  :lol: ) her neyse kız tam mal ha yaptığı müzik güsel olsa diicem kız bişiler yapıo salak malak idare ederdik ,kız hem salak hem de kötü müzik yapıo...

aynen katılıorum valla...

Hasan-Can

siz hayatınızda pop-pun'k diye bir şey duymadınızmı ki duymadıysanız müzikten anlamıyorsunuz demektir aynı pop nedemek yani kulağınızla dinleyin biraz ;)

shimy

yahu sanane kardeşim şu başlıkta çoğu avril karşıtı yazan sendne daha çok şey biliyor belli herkes avrili ve ya senin sevdiğini sevmek zorunda mı?? bence değil bu yüzden bunları sorgulamak senin harcın değil kimsenin müzik bilgisini sorgulamamalısın...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Hasan-Can

en azından pop demesinler banane bea sevmezlersen sevmesinler ama o pop değil ;)

Littleches

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 19, 2007, 01:28:23 PM
en azından pop demesinler banane bea sevmezlersen sevmesinler ama o pop değil ;)

College Punk veya diğer adıyla Teenage demek ağırlıklı pop müzik demektir.! Avrilin yaptığı gerçi Punkrock/Teenage'dir. Avrili sevmeyen insanlar ki bu kitleye bende dahilim Punk"rock" burda ki Rock sözcüğünü avril'a yakıştırmamaktan kaynaklanıyor , sen avril seviyorsun fakat ben sevmiyorum. Hakarette etmiyorum.! Neden sürekli birşeylere karşı geliyorsun.?
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Hasan-Can

canım istiyor ;)

shimy

yani çok afedersin ağır konuşucam canına başlıycam ne demek canım istiyor bilmeden ortaya idda atıyorsun adam tezini çürüttüğünde de yok canım istiyor yok ben bildiğimi okurum diyorsun bir şeyler hakkında konuşacaksan önce o konuşacağın konu hakkında yeterli bilgiyi edin... aksi taktirde şu halinle çok komik duruma düşüyorsun...

ebru_91

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 19, 2007, 12:34:14 AM
siz hayatınızda pop-pun'k diye bir şey duymadınızmı ki duymadıysanız müzikten anlamıyorsunuz demektir aynı pop nedemek yani kulağınızla dinleyin biraz ;)
ya şu yazdıın yoruma bak pop punk die bişi duymayan müzikten anlamıomuş kimse kimsenn müzik anlayışını sorgulayamaz cnm komik duruma düşme yani kulağınızla dinleyin biraz derken hakaret edip yumuşasın die sonuna smile koyuyosun böle oyunlara gerek yok yorum yapıosun saygı duymasınıda bil...
cursedprincess

Doqqyjuice

yahu iyi guzel haklısınız herkes kendi dusuncesini belirtiyor da... "yahu bu kız mal!!salak!!aptal!!tü kaka!!" yorumlarınada saygı gosterilmesini beklemeyemeyiz dimi? ha gerci su sekilde yorum yapan tek bir insan varmıs su an fark ettim... olsun canım bende delisi olmasamda severim avril i... nedir yani zamanla hepsi yok oluyo zaten... kimse kimseyi germesin... mutlu olalım hepimiz bir sevgi yumagı misali yazın serin tutan kısın sıcak ipeksi ve taptaze gul kokulu bla bla bla... :)
Remember remember the nineteenth of November...

I_am_free

Quote from: Doqqyjuice on Ağustos 20, 2007, 02:34:50 PM
yahu iyi guzel haklısınız herkes kendi dusuncesini belirtiyor da... "yahu bu kız mal!!salak!!aptal!!tü kaka!!" yorumlarınada saygı gosterilmesini beklemeyemeyiz dimi? ha gerci su sekilde yorum yapan tek bir insan varmıs su an fark ettim... olsun canım bende delisi olmasamda severim avril i... nedir yani zamanla hepsi yok oluyo zaten... kimse kimseyi germesin... mutlu olalım hepimiz bir sevgi yumagı misali yazın serin tutan kısın sıcak ipeksi ve taptaze gul kokulu bla bla bla... :)
bu yorumun üstüne yorum yok!!!!

Hasan-Can

Avril'e pop diyenler düşünsün

shimy

littleches yukarda açıklamış aksini idda eden düşünsün..