Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lamb Of God

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:33:27 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

94'ten beri çeşitli isimlerle piyasada bulunan (Burn The Priest en ünlüleridir bu isimlerin) Richmond, Virginia'lı 5'li, Lamb Of God adında ilk defa 1999 yılı sonbaharında bir araya geldiler. Chris ve Willie kardeşler ise 88'den beri birlikte müzik piyasasındalar.

2000'in başlarında Prosthetic Records ile anlaşan Lamb Of God, hemen ardından ilk albümleri olan ve bir başlangıç albümü için oldukça iyi eleştiriler alan "New American Gospel"'i çıkarttı. Albüm metal piyasasının ileri gelen yazarları tarafından "death metal'de devrim" olarak nitelendirildi ve ardından gelen 2 senelik uzun bir turla desteklendi.

2002 Temmuz'unun sonunda ise, merakla beklenen 2. albümünün yazım aşamasını tamamlamak için tüm konserlerini durduran Lamb Of God, albümün parçalarını Aralık ortasında tamamladı ve 6 Mayıs 2003, "As The Palaces Burn" adlı albümün çıkış tarihi olarak belirlendi.

"New American Gospel" yayınlandıktan sonra Lamb Of God, aylarca biletlerin tamamı satılan konserlerde boy gösterdi.

"As The Palaces" Burn albümünün ilk incelemelerinde albümden bir başyapıt, dönüm noktası olarak bahsedildi ve albüm diğer albümler için bir çıta olarak gösterildi.

rlopd

sağlam gruptr..

ruin ve laid to rest tavsiyedr..

THE DARKNESS HOLDING ME TIGHTLY UNTIL THE SUN RISES UP!!

WHAT SOUL HIDES BLOOD TELLS

Littleches

bi çok parçasını tavsiye ederim dinleyebilenLer varsa ;

nippon , ruin , buckeye , blacklabel , laid to rest .. sert sevmiyosanız dinlemeyin derim ama hoşunuza gidebilir indirin derim ..

edit.... edit... edit...black

Gözünü sevdimin ruin'i mükkemmel çalıyoLar yaa ..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Anders_Fridén

Lamb of God üzerine gaz bir grup tanımam..Sahnede ne oldukları belli zaten..Lamb of God dedimmi aklıma hep Wall of Deathleri gelir..Pogoları falan mükemmel..Caliban ve Lamb of God..Ayrıca Lamb of God tam bir emperyalizm düsmanıdır..

I wanna Chaos for FREEDOM !

Born to Rock , Drink and Fuck !

Littleches

2006 yapımlı SACRAMENT albümü mutlaka edinilmeli. Daha sonra eve gelip baştan sona dinlenmeli.. Özellikle "Again we rise" 3-5 kere ard arda dinlenilmeli. Dünya ile olan bağlantınız kopmalı.

Sumween

henüz sadece blacklabeli dinledim ve çok iyi bence diğer şarkıları da en kısa zamanda elime geçiricem özellikle Ufuk'un saydıklarını..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

ufuğun ve selinin bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum gerçekten.. bu grubu da çok severim ben.. again we rise harika birşey..mükemmel ötesi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

11th hour =)
bi de black label ikisi de mükemmel
confessional da güzel ama
bi de redneck =D
bi de ruin =)

Littleches

2008'de hemen bir albüm daha yapıcaklarmış duyduğuma göre ama "New american gospel" tarzı bir çalışma olacakmış.

Türkiyeye çağırdılar bu sene masstival için , güzel bir şekilde de red ettiler. Rock'n coke'a çağırdıklarında ise güzel bir hakaret yediler sponsorluğunu coca cola'nın yaptığı bir festival'e dibine kadar vurmuş bir emperyalizm karşıtı grup davet ediyoruz. Bu kadar mı salağız biraz araştırsalar haybiye organizetörler var yemin ederim ben organize edicem mayhem gecesi yaparım Türkiyede gücüm yetse EHAHEHAH.

Mr. MeTaLkiSS

Redneck, Walk with me in hell, Terror and Hubris, Ruin, Purified, Pathetic, Pariah, One gun, Omerta, Laid to rest, flux, black label, ashes of the wake, again we rise, a devil in gods country şarkılarını en az 3er kez dinledim hani iyidir ya fln diye tek tek.. Adeta rezalet boş boş abanıyolar bana göre çok kötü bi grup..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

DarKSpideR

Pek hoşuma gitmedi. Vokali beğenmedim nedense. Davul felaket ona laf yok ^^
GanTz... 4Ever...

Billy.The.Kid

benim arkdaşım dinliyo satanist bu adamlar tiplere baksana şarkı söleyen adam yırtıyo kendini boş yere dinlettiler bana hemen kapadım bu tarz müzii hiç sevmiom valla.

Mr. MeTaLkiSS

PUahahhahahahhahah tipe göre satanist mi belirlenir şaka mısın ya hergün yeni bi şakayla karşılaşıyoz bu sitede de ha =]
Limp Bizkit forever...

Billy.The.Kid

sende bunları savunuon herhalde sende satanistsin puhahahah hatta zuhahhaha

Mr. MeTaLkiSS

Satanistim ben abi eet şakaya bakar mısın yeşim burayı gör yeni gözdem bu adam bak =] Lamb of God'a deam lütfen..
Limp Bizkit forever...