Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Yerli Jackass Buyrun

Başlatan Mosso, Ağustos 21, 2007, 08:33:26 PM

Previous topic - Next topic

Mosso

Bölüm 1 :)

[youtube=425,350]U_PFpTyIaSY[/youtube]

Bölüm 2 :)

[youtube=425,350]HxA_kBzTvuM[/youtube]      

Bölüm 3   

[youtube=425,350]8cUC0dZT36g[/youtube]

Bölüm 4

[youtube=425,350]49hsUBlOk2g[/youtube]

Devamı Gelicek  ;D

blind_clown

millette de ne jackass olma ruhu varmış youtube yerli jackass kaynıyor..ne yalan söleyim hiçbiri de orijinal bi fikir taşımıyor..kendinize yaptığınız acıya yazık hiç komik olmuyor aslı varken bunları izlemek :S
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Mosso

Aslında bunlar yeni başladı Adanada jackasse benzer bi grup kurdular böle şeyler yapıyolar.Oldukça eğlenceli :)

Hasan-Can

Quote from: blind_clown on Ağustos 21, 2007, 10:12:00 PM
millette de ne jackass olma ruhu varmış youtube yerli jackass kaynıyor..ne yalan söleyim hiçbiri de orijinal bi fikir taşımıyor..kendinize yaptığınız acıya yazık hiç komik olmuyor aslı varken bunları izlemek :S

evet sana katılıyorum. orjinali gibi hiç kimse olamaz Türkiye'de S.O.S. diye bir grup vardı onlar daha iyilerdi dream tv de çıkıyorlardı bi ara

muzzy

ne şuursuzlar var yaw..jackass e kurban olun..

Littleches

Hikaye bunlara yorum bile yapmıyorum da gerçek jackass'de çok kaliteli değil ben size önereyim , "Dirty Sanchez" birde bunları izleyin bakalım. (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

Quote from: Hasan-Can on Eylül 04, 2007, 06:24:46 PM
Quote from: blind_clown on Ağustos 21, 2007, 10:12:00 PM

evet sana katılıyorum. orjinali gibi hiç kimse olamaz Türkiye'de S.O.S. diye bir grup vardı onlar daha iyilerdi dream tv de çıkıyorlardı bi ara

Oldum olası bu gibi işlerden haz etmem.
Bu arada o Dream de değil NR1'daydı.

neverforgivenangel

benim çokda hoşuma gitmedi açıkçası..belki o kaykaycıya vurma..

Hasan-Can

hadi yaa NR1 damıydı nese ama okadar da iyi değillerdi
Quote from: Littleches on Eylül 05, 2007, 05:17:53 PM
Hikaye bunlara yorum bile yapmıyorum da gerçek jackass'de çok kaliteli değil ben size önereyim , "Dirty Sanchez" birde bunları izleyin bakalım. (:

evet onu biliyorum zaten onlardan bi kaçtane üyesi Jackass grubundan galiba

lp_mike_chester

deli lan bu jackass gene iii.....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !