Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

shimy

sNm_4 ün 3.mesajında konu dışna dalması çok trajik cidden...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

okul yüzünden olsa gerek :P

shimy

okul dedinde lise piçliklerimiz aklıma geldi 8)
milli güvenlik öğretmenimizin simetri hastalığı vardı biz de inadına tüm kalemleri defterleri yamuk yumuk masalara dağıtırdık o gelir düzeltirdi biz de tekrar bozardık 8)
bi defasında adam iyice sinirlenmişti masamın üstünde yamuk duran kalemi alıp küt diye masaya çarpıp gözümün içine sinsi sinsi bakmıştı 8) bi daha tövbe dedim uğraşmadım adamla 8)

betul__17

Quote from: shimy on Ağustos 19, 2007, 01:07:30 PM
okul dedinde lise piçliklerimiz aklıma geldi 8)
milli güvenlik öğretmenimizin simetri hastalığı vardı biz de inadına tüm kalemleri defterleri yamuk yumuk masalara dağıtırdık o gelir düzeltirdi biz de tekrar bozardık 8)
bi defasında adam iyice sinirlenmişti masamın üstünde yamuk duran kalemi alıp küt diye masaya çarpıp gözümün içine sinsi sinsi bakmıştı 8) bi daha tövbe dedim uğraşmadım adamla 8)

allahtan öle bi öğretmenimis yokmuş yoksa bisden daha çok çekerdi herhalde :D

gokhan

unı baslasada su can sıkıntısından kurtulsak...

shimy

Quote from: betul__17 on Ağustos 19, 2007, 05:02:51 PM
allahtan öle bi öğretmenimis yokmuş yoksa bisden daha çok çekerdi herhalde :D

yok ya çok şirin bir adamdı nihayetinde biz çıldırtmıştık 8) adam harbi kopuktu ama 8) hiçbir şeyin eğri olmasına tahammül edemezdi =)

Hasan-Can

bizim okul asker ocağı gibi :( hiç bir şey yaspamıyoruz okuldan kaçmak hariç

€roS

bende üniversitemi özledim ikinci sınafa geçtik şükürler olaki en çokta kantinde milleti delirtmeyi ösledim tabiki müzik kutusuna attığım müsiklerle ;D en çokta linkin park atıorm bu sene cd yapcam tüm albümleri götürcem kantinci abiye ehehe :D

ShapeshifteR

okulu özlemek mi ? ? ?  !!!
fatura son ödeme tarihleri,finaller,vizeler ve kira günlerini saymassak evet bende özledim
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

neverforgivenangel

daha başlamadığımünimi görmek istiyom...sonra da tikiler yüzünden nefret ederim ordan allah bilir:D ihi

ölü gelin

kasmayın ünimi görcem vırt zırt diye liseden bi farkı yok şahsen lise yıllarımı üniverste yıllarıma tercih ederim öyle aham şaham birşey değil oranın ortamı azcık yırtık olmazsanız sıkıntıdan patlarsınız ve okulu bile bırakabilirsiniz

rockxss

üniversiteyi bilmem ama liseyi sewiorum ..... ya okullar açılsın ama ders olmasın ne güsel olurdu .... ya da hafta sonu okula gdp hafta içi tatil yapsak.. bunu herkes der zaten :D
aşk bnm damarlarımda bi etki. ben aşık olmam bnmki de etkiye tepki.....  YALANN !!

neverforgivenangel

nedeni beli lisemden nefret ediyorum..artık yok orası

shimy

lise geyiklerimi hiç bişeye değişmem ama okula gitmekten nefret ederdim o ayrı 8)
ayda bi kez okulu kırıp pizza partisi yapardık ooof of ağzımızdan burnumuzdan gelene kadar pizza yerdin özledüm o okulu asmaları ya :/

betul__17

Quote from: rockxss on Ağustos 21, 2007, 10:47:22 PM
üniversiteyi bilmem ama liseyi sewiorum ..... ya okullar açılsın ama ders olmasın ne güsel olurdu .... ya da hafta sonu okula gdp hafta içi tatil yapsak.. bunu herkes der zaten :D

katılıyorum ya öff ösledim valla okulu :D