Güncelleme: MTV VMA Sonuçları açıklandı -LP ödül alamadı-

Başlatan [lp]_endLeSs, Ağustos 07, 2007, 10:35:20 PM

Previous topic - Next topic

özge_lp

en iyi lp olduğu kesin...........
her geçen gün yaşlanıyorum ama asla büyümüycem....

Gabr!aL

slm ben cagdas

shimy

bunu yazmak için burası uygun başlık değil çağdaş =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lpgizem

Hangi kategorideyse alır.

Tamamı büyük harflerden oluşan mesajlar atmayınız. ..endLeSs.

LP.soldier

hadi bakalım az bi zaman kaldı.ödülleri toplıcaz ve geceye damgamızı vurucaz !!!şans onnarın yanında olsn..

lpstreetsoldier
lpcrew

§ïяĝαиα

Linkin Park Mtv Müzik Ödülleri'nden evine boş döndü.Yanlış okumadınız hiçbi dalda ödül alamadı..sadece ödül töreninde Bleed it Out'u sölediler o kadar..hayal kırıklığı resmen..performansa buradan bakabilirsiniz ama açılmayabilir onu sölim..ödül törenini indirmek için linkler;
MTV Music Awards 2007-Bleed it Out avi-38 mb Xvid AVI, 320x240-mp3 4.95 mb 160 kbps

haber için lptimes'a videolar için Jnudda'ya teşekkürler
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

LP.soldier

zaten tek dalda adaydılar en iyi grup onuda dandik bi punk grubu aldı yazık oldu lp hakediodu

lpstreetsoldier
lpcrew

primula

Quote from: LP.soldier on Eylül 10, 2007, 02:36:30 PM
zaten tek dalda adaydılar en iyi grup onuda dandik bi punk grubu aldı yazık oldu lp hakediodu

tek daldamı adaydılar :S  3 deilmi neyse ama nasıl kazanamadılar ya >:( ayrıca videoya baktım açılmıo :(

υηƒσяgινєη.

§ïяĝαиα

açılmayabilir demiştim çünkü sadece U.S.'de yaşayan kullanıcılar açabilio sanırım vidyoyu..indirceksiniz mecburen
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

chaz_lp

inanmıyorum yaa lp hepsini de alır die düşünüodum noldu bunlara ya önceden bütün ödülleri alırlardı off ya çok üzüldüm

[lp]_endLeSs

MTV Türkiye bu gece saat 21'de tekrar vericek..

Quote from: MTV TürkiyeKaçıranlar ekran başına! Perşembe 21'de bu hafta MTV Video Music Awards 2007'nin tekrarı sizlerle!

Britney Spears'ın uzun zaman sonra sahnelere döndüğü ve açılışını yaptığı, 9 Eylül'de Las Vegas'ta gerçekleşen bu görkemli törenin tekrarı Perşembe 21'de, sadece MTV Türkiye'de.

primula

bugün tekrarını verdiler   izliyebildim sonunda bleed it out süperdii

υηƒσяgινєη.

haruka

eğer hala izleyemediyseniz yarın yani pazar 12.30 da mtv de...bu arada red carpet görüntüleride süper...

Arrive1907

Anti - FeLL Out Boys

linkin park aLıcaktı onLar oLmasaydı

chaz_lp

evet ya Teen Choice Awards ı da onlar yüzünden alamadı:@