Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

PR Green Tur Hakkında Röportaj

Başlatan black_ece, Ağustos 23, 2007, 02:24:02 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Yeni albümleri (platin kazanmış) MTM ile Linkin Park 13 haftadır Bllboard listesinde ve yazın en büyük organizasyonlarından biri olan PR turuna devam etmekte.Ayrıca grup büyük amaçlarından biri olan çevre organizasyonlarına da devam ediyor.

Bütün turlar atmosfere büyük miktarda carbon yayıyor.Bir sürü alet taşıyan tırlar,sahne ekipmanları,amfiler...Ve bir çok grup da carbon emisyonları en azda tutmak için büyük çaba harcıyor LP gibi.

LP nin bateristi Rob Bourdon u yakaladık ve onunla bu konu hakkında konuştuk(LP her satılan PR bileti için bir ağaç dikiyor ayrınıtılı bilgi BURDA)

"Doğal Carbon oranına yakınız.Öyle miyiz değil miyiz bilmiyorum ama şunu biliyorum ki çoğu aracımız bio dizel yakıt kullanıyor.Ve satılan her bilet için bir ağaç dikiyoruz.Yani her biletten 1$ ı American Forests e bağışlıyoruz yani şu ana skadar satılan her bir PR bileti için bir ağaç dikildi ve bunu turun sonuna kadar devam ettirmeyi planlıyoruz.Amacımız 1 milyon ağaca ulaşmak.sanıyorum ki bu turda Carbon salımımızı 350 ton kadar azalttık."

Linkin Park her zaman bu organizasyonlara yardım eden bir grup oldu, Charley kasırgası(2004),Katrina kasırgası(2005),Güney Asya tsunamisi(2004).. ve Music for Relief ın en büyük destekçilerinden biri ayrıca Al Gore ' un Live Earth konserinde de çıktılar.
Ayrıca Rob'la LP nin Küresel İklim sorunlarına dikkat çekme amacını da konuştuk.

"Bu iklim krizi bizim özellikle önem verdiğimiz birşey.Ve bu PR turda bunun için çok şey yaptık.Ağaç dikmek ve carbon izlerini azaltmak gibi.Live Earth bizim yapmak istediğimiz şeyler gibiydi ve bu kadar büyük bir şeyin bir parçası olmak harika birşeydi.Umarım böylece bu iklim krizinin vahamiyetine dikkat çekilebilir.Bence herkes hayatlarında küçük değişiklikler yaparsa bu problem çözülebilir.Ve topluluklar bunu yapmaya devam ettiği sürece büyük bir fark yaratacak"

BURADAN seyredip indirebilirsiniz.

kaynak LPTimes

lp_mike_chester

röpartaj baya güzel geçmiş... hoş sohbetler:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !