Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Casusluk olayını anlatsın biri :L:L
bu arada kimi iyi gidiyo ya uuuu
anti alonso huh

ölü gelin

şöyle özetleyim ece:
mc laren mühendislerinden birisi rivayete göre ferrari takımının teknik bilgilerini sızdırmış...
yani gerçekten mantıklı çünkü takımlar brigstone lastiklere geçti hemen hemen hiç birisi buna uyum sağlayamazken sadece mc laren takımı başarılı sonuçlar elde ettii
burdan şunu çıkarrız mclaren takımı ve diğer pek çok takım bu sezon brigstone kullanmaya başladı oysa ferrari yıllardır onu kullanıyordu mc laren haricinde hepsi çuvalladı bu demektirki ron dennis çirkeflik yapıyo

black_ece

heömmm yani şimdi puanlar mı silinicek oh ohss

ölü gelin

henüz temyizden net bir karar çıkmadı ferrari mc lareni suçluyor mc laren ferrariyi suçluyor renault her iksine birden laf çakıyor karışık yani bu işler :D

benden sonra kimse yazmamış allah kahretsin burdan devam ediyorum
bu gün ilk seansta antreman turlarının en hızlı ismi kimi raikkonen oldu 1.28 lik  bir derece elde etti ikinci seansta ise hamilton aldı birinciliği elinden ama son anda tahliye kapağı fırlayınca piste seans durduruldu  ferrariler yine uçuşta umarım pazar günü de kimi nin hayırlı haberlerini alırız :D

black_ece

ehuehueh inş. bu arada bu formula pilotlarıyla bizim TR all star maçını seyreden var mı ??

ölü gelin

hayır onun yerine nette takılmayı yeğledim bu arada sıralama turları ilk üçü şöyle
1. felipe massa
2. lewis hamilton
3. kimi raikkonen
antreman turlarında da sıralama turlarının bütün seansların da birinciliği kimseye kaptırmayan raikkonen birden son saniyelerde attığı zaman turunda düşüş yaşadı yerini massa ya kaptırdı :D vah kimi vah

black_ece

alonso ilk üçte diil ya o na da şükür

raines

ya bişi sorcam aşağalamaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın
ne anlıyorsunuz şu f1den. yada nascardan yada rally den falan filan. Bi insan arabayı niye destekler yahu :S ulan demirden yapılmış bir araç yani bin üstüne git cok enteresan gelıyo bana bı arabanın cıkarttıgı sesten orgazm olur gıbı heycanlanılması yada araba onu gecıcek dıe bole hadı be olm denmesı :s

ben mı tuafım anlamıorm

ölü gelin

zevk meselesi ne dersin işte sizin futboldan aldığınız hazzı bende bu tür aktivitelerden alıyorum

black_ece

evet ölücüüme katılıyorum ayrıca soruyorum 22 tane eli yüzü düzgün insan neden sabah akşam bi topun peşinden koşar diye =)
=)
nerde kalmıştık yarın kimi kazansın istiyorum vuah

ölü gelin

kimi ve massa istanbulun şu an en favori isimleri zaten iş startta kiminin hamiltonu geçmesine bakar ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir

bu arada alonso seneye mc laren da olmayacağını ima eden cümleler kurmuş 8) ben bi öleceğim günü bilmiyorum ya :D

raines

montoya noldu?
eskiden öle biri vardı arkadaşlar izlerdi bende bakardım onu severdim hep 3. oluodu cok mütevazi. adam sevmiyo 1.liği zuhdaussa

ölü gelin

montoya şu an nascarda yarışıyor geçen yıl mclaren la olan anlaşmazlıktan dolayı formula 1 i bıraktı yazık oldu pandacığıma

raines

tüh be. hakkaten yazık olmuş. Nascarda kaçıncı oluyo. 3 dimi?

ölü gelin

onu takip etmiyorum işte 8) eden varsa bi zahmet bize de iletsin montoyanın haberlerini