Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Formula 1

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:44:45 PM

Previous topic - Next topic

hermione

ben alonso kazansın istiorum. nedendir bilmem ilk gördüğüm andan beri severim o adamı. benim favorim alonso :D:D

ölü gelin

işk görüşte aşk olsa gerek ammaaaaa zor gibi sanki ya hamiltona bile geçilince adam pskolojik olarak yıkıntı yaşıyordur :P

immortal

yaa bende ist.te olsaydım keşke o motor seslerini duydukça deliriom.yassemin seneye gidioz mayısta olcak f1 okul gezisi vs bişi yapar uçarız heheyt:Dşimdi sıralama değerlendirmesi yaparsak kimi r. ve alonsonun yakıt olarak daha ağır olduklarından öyle 3-4 olduklarını düşünüorum.çünkü pistte atılmış en hızlı zamanlar normalde alonso-kimi-hamilton-massa die gidio.o yüzden kimi r. nin bir sorun yaşamadıı sürece ilk 2 sıradan birini alıcanı düşünüorum ama istanbul parkta genelde ilk başlayan birinci bitirio felan fistan işte aman ben tadını çıkarıcam ve ferrarilerin double yapmasını bekliycem güsel yarış olcak.ha bide ortalıkta dolaşan çoğu sarışın ve f1 den hiçbi halt anlamayan o padok hatunlarına gıcık oldum.gördüğüm yerde pis dalacağım tipler olur kendileri..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ölü gelin

raikkonenin ağır olduğunu düşünmüyorum gizemim ya çünkü dedim ya en baştan son dakkaya kadar çok iyi geldi ama nedense son turda böyle bir mallık yaptı ama umalım da öyle olsun çünkü en son yakıt ağırlığı sayesinde mükemmel bir birinciği hamiltonun elinden almıştı haa aynısını bir de alonso ya yapmıştı :D

lp_mike_chester

ben felipe massa nın kazanmasını istiyodum vede kazandı fenerbahceli nede olsa adam:):):)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

raines

oha ya yorum yapanların hepsi nıe hatun :s
eskıden bu kdr formula meraklısı hatun yoktu hayırdır noluoz :D
cok mu yakısıklı yoksa pilotlar bakmak lazım hehe :P

ölü gelin

yakışıklı? raikkonen yakışıklı mı sence ya da massa nüeheheheh

ben varya bi öleceğim günü bilmiyorum ha dün dedim massa birinci bitircek raikkonen startta hamilton u geçecek ferrari duble yapacak diye dediklerim de çıktı 8) hamiltonun son turlarda lastiğinin patlaması da mc laren a ayrı bi kapak oldu zira casusluk olayına tuz biber ekecek alonsonun da iki sıra geriye düşmesi sonra şansının yardımıyla 20 saniye geriden üçüncülük alması da çok güzeldi
sözün kısası acayip keyif aldım bu yarışı izlerken eminim monza ayağı da bu kadar eğlenceli geçecek

lp167

bence kimi felipeyi rahtlıkla gçeerdi.ama bence takım stratejisiydi bu.bazı yarışlarda kimiye oynanıyo bazılarında felipeye.mesela kimi pit stopa felipeden sonra girseydi kesin felipeden önde çıkardı.ama takım felipeye öncelik verdi.

ölü gelin

evet şu bi gerçekki kimi basın toplantısında da açıkladı yarış aslında dünden belirlendi demişti massa son bi kaç yarışta doru dürüst kürsü bile görememişti :D o yüzden yaptılar ama kimi'nin massa yı pistte geçmesi imkansızdı yani bunu da söyleyim :D

lp167

yarışta pek mümükün gözükmedi.çünkü arabalar performans bakımından aynı.ama 2.pit stoptan önce felipe hata yaptı ve kimi çok yaklaştı.eğer piste ilk felipe girseydi kimi atacağı bir turdan sonra felipenin önünde çıkardı.en hızlı turuda yarışta kimi attı.

ölü gelin

bu adamdan bir de şampiyonluk bekliyoruz :D

ilk defa bu kadar neşeli görüyorum bunu ayz men ya ondan yani :D

black_ece

ahahah çok komik ya =)

lp167

böle bir yaşan tarzı olduğu biliniyordu zaten.ya ordaki yanındaki mika hakkinen mi?

muzzy

nası gülmüş la o lolipop almış bebeler gibi..süper :D :D

gokhan

adam tam benlık :D saka maka bı yana massa aldı basını gıdıyo..