Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

milliyetçilik

Başlatan ewrimcan, Şubat 04, 2007, 02:44:57 PM

Previous topic - Next topic

sizce milliyetçilik nedir?

türk oğlu türk'ü her şekilde korumak
6 (14.3%)
türk oğlu türk'ü insani değerler içinde korumak
5 (11.9%)
bu ülke ve türki cumhuriyetlerin vatandaşlarını her şekilde korumak
12 (28.6%)
vatandaşları insani değerler içinde korumak
14 (33.3%)
milliyetçilik sadece emperyalist bir oyundur
5 (11.9%)

Total Members Voted: 42

ewrimcan

arda sanırım. sen sarı saçlı mısın? ciddi bi soru.

işine geleni basan basına basalım

maneater

ne demek ya türkiye zayıf ırkların değildr?bu ülkede kürt,ermeni,çerkes diye ayırt edildiği için bu halde geliyo işte!ne kadar dar bi düşünce tarzı..böle düşünüldüğü sürece ne hallere gelirz kimblr!
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

tome3.mpq

doru ya turk ırkı en ustun ırk ahaha ulan en aptal ırk turk ırkı be nerde odunu sokan warsa arkasında turkler ey gıdı ey nerde o eskı turk ırkı

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

slmaky

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 11, 2007, 07:46:07 PM
doru ya turk ırkı en ustun ırk ahaha ulan en aptal ırk turk ırkı be nerde odunu sokan warsa arkasında turkler ey gıdı ey nerde o eskı turk ırkı
TÜrkler nasıl aptal ırk oluyor yaff.. Bizi bize aptal die gösterenler Türk deil dostum ve Türkler kadar sivri zekalı insanlar yok herşeye kalıf uyduran bi tek biziz unutma ;D

ewrimcan

kafası sadece işine gelene çalışana sivri diil aptal dioz. biz. kendi aramızda. türklüü tartışma konusu yapmayalım derim daha fazla.

slmaky

Bence çok saçma Türkler aptaldır demek çok saçma,biliyonuzki nasa'da bir çok Türk çalışıyor ve bazı konularda JAponya'da çalışanlar var TÜrkler aptal demeden önce parasızlıktan bilim adamlarını kullanımıyor ve Eğitimsizlikten bazı şeyler olmuyor dersin adamları eğitirsin eğer bi şey öğrenmesse aptaldır öle pat die apral demek kolay deil yane

ewrimcan

aah sevgili dostum. atilla ilhanın atatürk belgeseli var. devrim belgeseli die de geçer. izlemeni defalarca izlemeni o kadar çokj isterim ki. orda bööle bişi demio ama dayandığı kaynakların sağlamlığıyla sen inaniosn.

tome3.mpq

suna turk ırkı aptal yerıne saf kelımesını kullanalım
aslında mıllıyetcılık cok ıyı bıseydır abartılmadıgı surece
ha neden yukarlarda ole yazdım
arda "sansür" konusmalarına ınat o özenti ızlemıs yada okumus 1 2 kıtap sadece kendı gorusune gore karşı fıkrı okurmu hayır yemez hatamı gorurum dıe
sonucda sagcıda solcuda vatan ıcın bagırır cagırır ama bu arda "sansür" gıbıler bunu anlamaz zaten kafa kac bolum arda gıbılerın kafası= karı,ıckı,artizlik,tekrar karı bu cümle silinmiştirbunlar yuzunden sag sol davaları olustu
ulan gıcıgım bu "sansür" o ne derse tersıyım amk

bu mesajda rencide edici kelimeler düzeltilmiştir ve en yakın zamanda admine bildirilecektir forum kurallarını lütfen okuyunuz kişisel hakaret içeren kelimeler kullanmayınız..... shimy

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

neverforgivenangel

Quote from: tome3.mpq on Temmuz 27, 2007, 07:10:43 PM
suna turk ırkı aptal yerıne saf kelımesını kullanalım
aslında mıllıyetcılık cok ıyı bıseydır abartılmadıgı surece
ha neden yukarlarda ole yazdım
arda "sansür" konusmalarına ınat o özenti ızlemıs yada okumus 1 2 kıtap sadece kendı gorusune gore karşı fıkrı okurmu hayır yemez hatamı gorurum dıe
sonucda sagcıda solcuda vatan ıcın bagırır cagırır ama bu arda "sansür" gıbıler bunu anlamaz zaten kafa kac bolum arda gıbılerın kafası= karı,ıckı,artizlik,tekrar karı bu cümle silinmiştirbunlar yuzunden sag sol davaları olustu
ulan gıcıgım bu "sansür" o ne derse tersıyım amk

bu mesajda rencide edici kelimeler düzeltilmiştir ve en yakın zamanda admine bildirilecektir forum kurallarını lütfen okuyunuz kişisel hakaret içeren kelimeler kullanmayınız..... shimy

ben sana cinnetle şiddetle dehşetle ve vahşetle karşı çıkıyorum...şu yer yüzünde Türklerden daha zeki bir varlık bulamazsın.
kafa tascı olmayın .
ne mutlu türküm demek ben türküm diyen herkesin türk olması demektir. anayasada geçen türk milleti türkiye cumhuriyetini kuran ve azınlıklar dışında kalan( ki onlar ermeni ve rumlar) türkmen kürt çerkes boşnak....gibi halklardan oluşan topluluğu içerir. bu M.K.Atatürk'ün kendi söylemidir..

bazı konularda yorum yapmak için çok okumalı çok dinlemeli çok susmalı az konuşmalı yargısız olmalı ve en doğrusunu öğrenip  öğrendim deyip öğretmektir.  aklına geleni söylemek yanlış yorumları da beraberinde getirir

selen

bizde ırk milliyetçiliği yoktur toprak milliyetçiliği vardır.milliyetçik çarpıtılara faşizim haline getirilmek istenmektedir.

gokhan

Quote from: selen on Ağustos 26, 2007, 11:38:14 PM
bizde ırk milliyetçiliği yoktur toprak milliyetçiliği vardır.milliyetçik çarpıtılara faşizim haline getirilmek istenmektedir.
getırlımeye dııl zaten getırlımıstır mallssf...