Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Brainiac

Başlatan delilah, Ağustos 20, 2007, 02:42:05 PM

Previous topic - Next topic

delilah

discovery channel da yayınlanan ingiliz belgeseli :D mythbusters kıvamında ama daha eğlenceli olması ile bence güzel bir belgesel. tarihi efsaneleri her şekliyle deneyen elemanlar.. bence türk versiyonu yapılsa güzel olur ;D izleyeniniz var mı tarihi efsanelerle ilgili olan deneyleri harika bence :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

usankf

dostum ben imkan oldukca hiç kaçırmam, bizde discovery yok ama bazı tanıdıklara tek izledigim kanaldır. hatta bi bolumde adam suda yuzdugu hızla bal da yuzdugu hızın arasında nasıl bir fark olur diye deney yapmıslardı ölüyodum gülmekten. :D
Mythbusters: kafaya takılan soruları bilimsel olarak cözmeye calısıyorlar. :D
Brainiac: kafaya takılan soruları kafalarına gore cözmeye calısıyorlar. :D

superr iki belgesel boş dizileri izlemektense bunları izleyin :D :D :D  ;)
[$]"-'

InnOCenT_SiNNeR

Mythbusters ta cok guzel Brainiac ta manyakca seyleri test ediyolar bazen ortaya cıkan manzara cok ilginc olabilio

thanoth

history abuse versiyonu çok daha güzeldi.Science abuse olduğundan beri izlemiyorum (gerçi tekrarlar yayınlanıyo hala tarihsel taciz versiyonunun.)

(bilimsel tacizin de güzel anları vardı.6 kişiyi el ele tutuşturup elektrik verdikleri bölüm gayet iyiydi)(evet direnç yükseldi daha kötü çarpıldılar)

:D

black_ece

bi kere fln seyrettim talaş + su karışımını dondurup bişiler yapıyolardı hoştu

Sumween

Boş zaman doldurgacı olarak zevkli.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

Quote from: thanoth on Ağustos 25, 2007, 02:50:31 PM
history abuse versiyonu çok daha güzeldi.Science abuse olduğundan beri izlemiyorum (gerçi tekrarlar yayınlanıyo hala tarihsel taciz versiyonunun.)

(bilimsel tacizin de güzel anları vardı.6 kişiyi el ele tutuşturup elektrik verdikleri bölüm gayet iyiydi)(evet direnç yükseldi daha kötü çarpıldılar)

:D

kesinlikle tarihle ilgili olan deneyleri daha güzel..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

...nem!!..

brainiac tarihi seyleri işlediği konular çok matrak zaten tarıh gaçmıste kalmıs gunun kosulları aynı deıl bı de gecmıste olan seylerı yapmaya calısınca gsl oluo :D :D
İmZA yOk PaRmaK baSsaM