Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LOST

Başlatan delilah, Nisan 06, 2007, 11:30:50 PM

Previous topic - Next topic

ousan

Quote from: black_ece on Ağustos 25, 2007, 01:34:37 PM
nasıl bakmasın siz de spoiler yazın başına =) lost başlıklarını mı ayırıcaz ikiye lost sezon 1- 2 -3 ... diye =)

mantıklı...

ebru_91

arkadaşımn ısrarları üzerine 1.sezon dvdsni alıorum bakalım nasılmış
cursedprincess

AtanuR

Bu Dizi izlemeden gecmein! Bende ilk bölümde sıkılmadım diyemem ama izledikçe insanın izleyesi gelio! Türk dizilerindeki gibi ileriyi asla tahmin edemiyosunuz ve eger aramızda izleyenler yada izlemeyenler www.yuzsekiz.com'a girerlerse dizinin ne kadar kaliteli ve ne kadar üstünde çalışılan bi dizi olduunu anlarlar ve bu topicler 2. sayfalarda kalmaz!

Mr. MeTaLkiSS

Puahahah türk dizilerinde ileriyi tahmin edemiyo musun? Bence ilerisini tahmin etmek için oturup üzerinde 15 dakika düşünmem çok bile gelir =]

Lost için olay çok farklı tabi muhteşem dizi =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

AtanuR

Cümleyi yanlış kurmuşum... Türk dizileri gittikçe kıytırıklaşıyor buna bi çözüm lazım yaw!!! Ne demişler: Nerde çokluk orda b.kluk!

L!nK!nP@rK

bu filmi sonuna kadar izledm yhaa..
bu amerikanların sinaması deil bide dizisi!!!bizimkiler gitsn sıla'yı fln ızlesın koyun şunn gıbı seyler izleyelm, alla halla yhaa!!!

süperlp için :
bu amerikan dizisi tabiki türk tvlerinde çıkmas gidip cd sini alıom bn ordn izliom farklı yöndn izleyenler warsa blmm :)

raines

bu filmi sonuna kadar izledim diyen birinin lost yorumuunu okumak bana pek mantıklı gelmedi. sadece ilk cümleni okuyup direk cvba başladım. Film deil dizi diyoruz biz bu tür olaylara.

ousan

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=ngKga-WXpO4[/youtube]

adam bazı yerleri bilerek lostdan yapmış.. numaraların lostdan okunması (gerçektende adam piyangoyu kazanıyor ama) ve o dizinin isminin lostdaki gibi çıkması...  bu dizi çok eski bi diziymiş.. Gilligan's Island
benzerlikleri görünce şoka gireceksiniz...
sadece benzetmek için konulan şeyler diye düşündüğüm: adadan kaçış(salla köpek balığı), yerli biri.. bunlar zaten klasik olan şeyler...

ama yer altında bulunana bi barınakımsı şey, rüyasında uçak düşmesi ve rüyanın gerçek olması(bu rüyanın gerçek olması da klasik ama uçak tipi falan görünce şaşırdım), bi şşekilde bilincini kaybeden kız.. ve hatta yine adada mahsur kalan birinin piyangoyu kazanması bana yuh dedirtti... üzstelik bu komedi dizisiymiş...
---------------------------------------

bu arada geçenlerde lord of the ringsi izledim ve bi karakter gözüme çarptı.. ilk görüğüm anda charlie ye benzetmiştim... ve benzetmem doğru çıktı :D
Meriadoc "Merry" Brandybuck karakteri lostda charlie olarak da gördüğümüz Dominic Monaghan mış :)