Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

lp_cansu_mike

yeni cumhurbaskanı ABDuş tan akp den ampülünden abd den bushdan petek dinçöz-lerzan mutlu-banu alkan şeytan üçgeninden we bunlara prim verenlerden yalakalardan yeni okul formamdan (çünkü kahverengi) şimdilik bu kadar dewamı gelir :D

gokhan

werdıgın sewgıye we degere karsılık g...tu kalkan ınsanlardan nefret ederım tabı bu ıyı nıyet ııcnde gecerlı...

sanmm

gecenin saat birinde parkı suladığı için belediyeden nerfet ediyorum >:(. uyutmuyo lan. ıyyy >:(
...yok işte...

Sumween

Aykırı olmaya çalışanlardan nefret ediyorum.. ne spastik,saçma,şuursuz,zekasız insanlar var.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

neverforgivenangel

izmirde hafta sonları konak meydanından nefret ediyorum...

Ra[P]uNzEL

R.A.P Tikiler nefret ederim rap in açılımını daha bilmiolar rap dinliom sanıolar rap ın acılımını bılıolar mıymıs da rap dınlıolarmıs

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

sanmm

Quote from: neverforgivenangel on Eylül 01, 2007, 07:08:53 PM
izmirde hafta sonları konak meydanından nefret ediyorum...

ıyğ bu benmde nefret ettiğim bişey :-\
...yok işte...

neverforgivenangel

2000 de 1999 oranıyla garip insanlar var

InnOCenT_SiNNeR

bi gun icinde bi tartısma veya kotu bi olay yasadıktan  sonra en az iki tane daha yasıyorum ve bundan nefret ediorum bilmiorum o gun bnde mi bi sey oluo yoksa o gun dunyanın mı bana gcıklıgı var  :)

geçerken_ugradım

Bazen olmadığım gibi davranırım en çok bundan nefret ederim onun dışında birnin bana iftira atmasından nefret ederim,artislik yapanlardan nefret ederim daha da ederim de içine etmeyelim ..

papatya

aslında bişi anlamadığı halde sırf hava olsun die rock veya metal dinleyenlerden nefret ederim

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: papatya on Eylül 05, 2007, 03:24:57 PM
aslında bişi anlamadığı halde sırf hava olsun die rock veya metal dinleyenlerden nefret ederim

valla bnde oylelerinden nefret ediorum bizm orda bi cocuk lp ciyim die gecinio du yıllardan beri lp dinliomus falan filan tek bildigi sarkısı da Numb onu da mıamı vice tan ogrenmis bakalım ne kadar biliosun dedim grup uyelerinin isimlerini sordum kaldı oyle   :D

orrk

siyaset hakkın da bi bok bilmeyip yorum yapanlardan
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

lq_emy

metalciim die keçinan asalaklaar ne olabilrki başka:S
[lq]

shimy

3. mesajında konu dışına abananlardan...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...