Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

carbon

ahh ahh bizde bi ünili olamadık bu yıl ki yurtlarda kalalım,,,ama itülü varsa aramızda aha buraya and içiorm seneye yani 2008-2009 döneminde itü endüstri müh.indeim görüşrüz :o ;)

ölü gelin

yurtta kalmak zaten işkence eve çıksam diye içlensen anlarım da :D yani yurt çekilir çile değil

carbon

ya tmm da daha yemek yapamıorm e ütü fln da aynı şekil:D :D napıcam benn :D

Ra[P]uNzEL

nefret ederım okuldan da derslerdende sadece arkadaslar gerisini salla

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

lp_ali_mike

ya abi öle demeyin dürüst olursak okul olmasa kimse adam olmazdı ama doru bisi var okul insanı bayar 6 saat ders yuh beeee

betul__17

Quote from: Hasan-Can on Ağustos 20, 2007, 04:02:35 PM
bizim okul asker ocağı gibi :( hiç bir şey yaspamıyoruz okuldan kaçmak hariç

yasık sanaa :D

ShapeshifteR

Quote from: lp_ali_mike on Eylül 03, 2007, 12:40:07 PM
ya abi öle demeyin dürüst olursak okul olmasa kimse adam olmazdı ama doru bisi var okul insanı bayar 6 saat ders yuh beeee

13 saat derse girenler napsın, haftada bi gün de olsa çok kötü bayıyodu :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

haruka

Quote from: uNReLiEveD on Ağustos 25, 2007, 05:18:56 PM
ben başladım bile :D neyse
dersanenin ilk gününde sınıfıma çantamı koymak için sınıfa girdim...çantamı bi sıranın üzerine koydum ve çıktım.dersaneyi şöle bi dolaşayım dedim. zil çalınca sınıfa geldim. bi baktım çanta yerinde yok arandım arandım ve en sonunda yanlış sınıfta olduumu farkettim:D:D:D sınıftakiler bana gülüyolar ve bn de kızdıımı çaktırmadan 'yanlış' sınıftan çıktım... ilk gnden rezil olmak buna deniyo sanırım=)

Ben dersanede merdivenlerden düştüm :D asıl rezillik bu

[tamamı büyük harflerden oluşan mesajlar yollamak yasaktır. ..endLeSs]

Sumween

Bana ''lise 3'ü tekrar oku'' deseler okurdum açıkçası..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

uNReLiEveD

ilk 3 sınıftayız diye eziyeti çeken biz oluyoruz. günde bi ton test veriyolar üstelik her gün tanı testi var daha okullar bile açılmadı yuh be...

orrk

abi baştan oku deseler gene okurum valla okul ortamı gibisi varmı Allah tan ilk girişte kazandım.çukurova yı kazanan var mı?
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

haruka

bence okulun en heycenlı,maceralı kısmı kopya olayı..sanırım en cok onu özlüyorum :d

Sumween

En son din yazılısında 10 sorudan 9'unu kağıttan yazmıştım. Yapamadığım soru da kağıtta yazmıyodu.

I choose hush...

uNReLiEveD

Hmm.. Biz en son sınavda 8 kişi ortaklaşa kopya çektik hoca farketmedi bile :D :D :D

Sumween

Lise1deyken 6 kişi yazılıdan atılmıştık.Ben de yüzsüzce ''ben de mi?'' dedim.''başta sen çık zaten'' dedi adam.. aah ah özlicem okulu =)

I choose hush...