Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

RNC Hayko Cepkin intro

Başlatan muzzy, Eylül 03, 2007, 06:19:48 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

eşi benzeri gözrülmemiş intro.. =)

[youtube=425,350]EfiCMxmZmzM[/youtube]

ebru_91

süper ya böle bişi beklemezdim harika =)
cursedprincess

Littleches

İyi hoş çok güzel hakkaten. Fakat bunu biraz abarttı hayko , sahneye hayko cepkin değil cannibal corpse geliyo sanki. Albümün konsepti gereği bunları yapıyor olmalı , ilk albümlebu albüme bu albüme baktığımda çok fark görüyorum sanki ilk albümde dilediğini isteksiz yapmış 2. albümde herşeyi kusmuş herif , fakat sürekli bir abartı var , durmadan brutal vokal yapıyo susmuyo aralarda konuşuyo , allahtan ton-maister'ları iyi herifin yoksa cark diye kalır o sesle rezil olucak herif. Haykoyu severim laf ettirmem adam ilkleri sunuyo Türkiyeye fakat bu kadarına kendim için söylüyorum göz yummam hakkaten uçuyo hayko uçsun bişey demiyoruz  , ama bunlara gerek yok hayko 3 albümde bu sesin olmayacak. Birde albüme koyduğun gibi seslendirsen şu parçaları güzelim şarkılarını mahvediyorsun bazen.! Allah yolunu açık etsin umarım devamınıda getirirsin , ama bu şekilde değil.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

muzzy

birinci albümü sewerek yapmadığını hiçbişeyin yolunda gitmediğini söledi zaten..o albümyüzünden çok kişiye kızgındır ve her konser sonundada onlara laf çakar..

Littleches

Quote from: muzzy on Eylül 03, 2007, 10:12:49 PM
birinci albümü sewerek yapmadığını hiçbişeyin yolunda gitmediğini söledi zaten..o albümyüzünden çok kişiye kızgındır ve her konser sonundada onlara laf çakar..

Bende sana şöle söleyim o zaman ilk albümü isteksiz yapıcak olan bir sanatçı hiç yapmaz daha iyidir. Olmayacak bir duaya amin denmez hayko demiş    ama olsun kötü mü oldu iyi oldu bizim gibi sevenleri vardı albüm yüceldi. Ama hiç yapmayıp Tanışma bitti'yi ilk albüm olarak sunsaydı Hayko Cepkin'i inan şimdi sevdiğinden çok daha fazla sevecektin genel olarak söylüyorum sadece sen değil.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

muzzy

ya içerik olarak albümden mamnun..ama istiği bazı şeleri yapmamışlar..albümün konusunu kendi istedi zaten..bilerek önce sakin albüm çıkardıki ki lap die sert bi albümle giriş yapmayım tutmayabilir diyerekten...o yüzden albümün adı sakin olmam lazım zaten..kendini tanıttığı için de ikinci albümün adı tanışma bitti...bunlar bi planın parçası hep..ama ilk albümde mesela ewinde yaptığı demoyu dinlesinler diye götürmüş onlar zaten kaliteli yeniden kayda gerek yok demiş..onlar filan çok içine sinmemiş..ama piyasaya çıkmak için bazı şelere katlanmış..ama şimdi tam istediği müziği yapıyor ve tam istediği yerde..ve de büyümeye dewam ediyor her konser sonunda dediği gibi..

lp_mike_chester

hayko sonuçta abartmayalım yapar bu ama cıkısı süper...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

delilah

şu eğilip herkese iyi seyirler muhabbetini ve sonraki scream i her konserinde yapıyo gına geldi bundan...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Gamzee

aaaayyy.. asigiim haykoyaaaaa.. süper yaaa...

Darkshines

Haykoya da aşkım diyen çıktı sonunda :s müziğinden izlediği vidyodan bi b*k anlamayıp kör gibi gelip sadece aşkım yazar haykoya yazık la.

lp167

körü körüne sevgi işte.sevgi ble denmez ya nyse.