Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En Son İzlediğiniz Film

Başlatan delilah, Eylül 03, 2007, 09:44:48 PM

Previous topic - Next topic

delilah

en son izlediğiniz filmi kısaca konusunu ve yorumlarınızı yazın

ben en son hillary swank ın türkçeye hasat zamanı diye çevrilen filmini izledim.

filmde üniversitede öğretim görevlisi aynı zamanda çok usta araştırmalar yapmış bir kadının başından geçen ilginç bir hikayeyi anlatıyor. kadın inançsız ve cahil insanların mucize olarak adlandırdıkları olaylara bilimsel açıklamalar getiriyor. ama bir olay ile karşılaşıyor ki ona bir açıklama bulamıyor..

tavsiye ederim
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ebru_91

en son harry potter ve zümrüdüankayoldaşlığını izledim ...
cursedprincess

uNReLiEveD

Quote from: ebru_91 on Eylül 03, 2007, 09:58:14 PM
en son harry potter ve zümrüdüankayoldaşlığını izledim ...
ben de harry potterı izledim :D

delilah

yorum da yapın millet ;D

lp_mike_chester

you got served mumya evi...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

usankf

bende en son Harry Potter Z.Y. ı izledim, ama ne biliyim 3. filmi daha iyi gibiydi. buda ii ama bi heyecan olmadı, goruntuler olsun ses efektleri olsun pek faza tatmin etmedi beni ama yinede guzel 10 uzerinden 7 veriyorum...
[$]"-'

Sumween

Saw 1.. Geç oldu ama neyse..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

naaaaaaaaan yorum yapın dediik allahtan ..

Sumween

Testereye ne yorum yapiim lan? Çarp,böl,kes,kus.. nası?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

hiç yoktan iyidir bea..

Doqqyjuice

bende rattatoi ye gittim... pariste damak zevki tavan yapmıs son derece harika yemekler yapabilen bi fare nin hikayesi... soora bide beceriksiz bi ascı adayı daha var... bunların yolları bir sekilde kesisiyor... sonra elestirmenlerden kotu not alarak gozden dusen parisin en unlu restoranını tekrar eski unune kavusturmaya ugrasıyolar... hınnngghhh...
Remember remember the nineteenth of November...

black_ece

dün gece hide and seek i seyrettim
robert de niro oynuyodu bi de küçük kız la nip tuck tan ava olarak tanıdığımız kadın vardı
adam  karısını küvette bilekleri kesilmiş olarak buluyo ve sonra kızını da alıp bi kasabaya yerleşiyo orda da kötü şeyler oluyo özellkle kızının arkadaşı charlie sürekli bi işler çeviriyo adam psikiyatr charlie nin hayali arkadaş olduunu düşünüyo
ve kızını kurtarmaya çalışıyo sonu da garip bitmişti gerçi =)

§ïяĝαиα

sonunda charlie babanın ruhunu ele geçirmiş gibiydi ..cidden sonu garipti onun..küçük kız da baya filmde oynuo adı da dakota mıydı neydi hatırlayamadım şimdi ama saklambaç ii filmdi gerçekten ::) ben en soon neyi izledim bi bakalıım..poseidon'dan kaçış'ı izledim sanırım..onu da pek beğenmedim ama nys.
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: black_ece on Eylül 05, 2007, 05:09:30 PM
dün gece hide and seek i seyrettim
robert de niro oynuyodu bi de küçük kız la nip tuck tan ava olarak tanıdığımız kadın vardı
adam  karısını küvette bilekleri kesilmiş olarak buluyo ve sonra kızını da alıp bi kasabaya yerleşiyo orda da kötü şeyler oluyo özellkle kızının arkadaşı charlie sürekli bi işler çeviriyo adam psikiyatr charlie nin hayali arkadaş olduunu düşünüyo
ve kızını kurtarmaya çalışıyo sonu da garip bitmişti gerçi =)
Quote from: §ïяĝαиα on Eylül 06, 2007, 05:02:51 PM
sonunda charlie babanın ruhunu ele geçirmiş gibiydi ..cidden sonu garipti onun..küçük kız da baya filmde oynuo adı da dakota mıydı neydi hatırlayamadım şimdi ama saklambaç ii filmdi gerçekten ::) ben en soon neyi izledim bi bakalıım..poseidon'dan kaçış'ı izledim sanırım..onu da pek beğenmedim ama nys.
benm de en son izlediim film sonunu izleyemedim nasl bitti ki?

berkut96

ben walla en çok tepenin gözleri 2 yi izledim süper tavsiye edem

haa bide saw ın tüm filmleri

forum kuralları.: forumda ard arda mesaj atmak yasaktır. ..endLeSs.