Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

geçerken_ugradım

Okul mükemmel bir yer :D

immortal

okul açılsın..ankaraya döneyim.cebeci kampüsü ben ve ölügelin ayrıcana özgür-emre gibi insanlar tarafından altüst edilsin.okulun en çok ölügelinimle dipdipe binalarda olması kısmını seviorum.okul açılsııııınnn..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

SİNEM ÇUKURLUÖZ

ankara fen de bietek ders çalışıyozzz heç bişeyy yapmıyozz
matematik ten hep 100 alırım 1 kere 95 aldımmmmmm...........
linkin park

Ra[P]uNzEL

Quote from: haruka on Eylül 04, 2007, 06:58:55 PM
bence okulun en heycenlı,maceralı kısmı kopya olayı..sanırım en cok onu özlüyorum :d

ewt yya gercekten

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

[lp]_endLeSs

kardeşim okula başladı..peşinden beni de sürükledi tabi 2 gündür..
benim eski okuluma gidiyo..bende onun sayesinde eski hocaları gördüm ve yine onun sayesinde bando hocamla karşılaştım =) onlarla çalışmalarına & konserlerine katılmamı istedi..bide yeni bi saksafon getirmiş onu verdi elime çaldık karşılıklı =) bu aralar hiç olmadığım kadar mutlu oldum..okul sayesinde :p

ölü gelin

okulların açılması en çok beni mutlu ediyor neden??
bir yıldır muzzy'le her türlü buluşma planımız şiddetle geri püskürtüldü ama yılmadık kahraman muzafferim ankarada okul kazandı bu pazartesi hasret sona eriyor

ıllp

bn daha 8 e geçicem ama 7 de hatırladığım notları söliim
en fazlabunlardı:
-mat=85
-fen=60
_ing=97
-türkçe 74_(zaten bi beş aldıımı görmedim)
-sos=98
-aklıma gelen bu kadar ama şuana kadar hiç teşekkür almadım hep taktir:D:D:mrgreen:

uNReLiEveD

ahah bn de 8e geçtim ve bugün süper bi gündü...bikaç hoca ve sınıfımız değişmiş (olsun iyi de oldu :)) herşeyiyle iyi bi gündü  :D

beanlie

bgn herkse okula giderken bnde camdan bakıodm bunlar hala okulamı gidio die :P ama kardeşim ewe geldiinde anlattıktan snra okulun bitmiş olması biraz koydu :(

Sumween

Allahtan dersaneye gidicem yoksa okulun bitişi beni ikinci hipomani krizine sokardı! Evde duramam hayır! Össyi bu sene kazanmalıyım! Kazanıcam! Güüüç ben de artıııık, Himan!
Of kafayı yedim

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

carbon

katılıorm dostum ya,,dersane de olmasa napcaz biz mezunlar :'(

beanlie

Quote from: Sumween on Eylül 17, 2007, 05:05:10 PM
Allahtan dersaneye gidicem yoksa okulun bitişi beni ikinci hipomani krizine sokardı! Evde duramam hayır! Össyi bu sene kazanmalıyım! Kazanıcam! Güüüç ben de artıııık, Himan!
Of kafayı yedim

bir öss zede olarka sana katılıorum tekkurtulus yolu dershane :P

black_ece

afs değişim örencisi geldi sınıfa taylanddan ingilizce konuşuyo ama Türkçe bilmiyo =)
bütün tenefüslerde bana bakıp bakıp "E-CE!??" dedi bende yess dedim adını da söleyemiyoruz garip bişi =)
taylandca müzik isticem kızdan öle şarkılar varmış ehueh

ShapeshifteR

Quote from: black_ece on Eylül 17, 2007, 07:47:53 PM
afs değişim örencisi geldi sınıfa taylanddan ingilizce konuşuyo ama Türkçe bilmiyo =)
bütün tenefüslerde bana bakıp bakıp "E-CE!??" dedi bende yess dedim adını da söleyemiyoruz garip bişi =)
taylandca müzik isticem kızdan öle şarkılar varmış ehueh
taylandça metal veya taylandca rock,rap kulağa cok garip gelio :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

black_ece

rap rock ya da metal olduğu muamma =) sadece şarkı olduunu biliyorum =)