Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

malt

Başlatan dread, Mart 27, 2007, 12:23:55 PM

Previous topic - Next topic

I_am_free

boş gürültü

chaz_lp

Quote from: lp_mike_chester on Ağustos 16, 2007, 05:57:17 PM
bu grubun solisti lp yi hep kötülüoo o yüzden hiç sevmiyorum artık:(:(:((:

kesin çekemediğindendir hıh :P ona kalmış sanki LP yi eleştirmek :P

Mr. MeTaLkiSS

Emin ol eleştirebilcek kapasite ve müzik bilgisine sahip ayrıca asla ama asla çekememe gibi bi durumu olamaz hah!!
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Doqqyjuice

ilk gordugumde aaa bu cenk mi yaa dedim... sonra o oldugunu ogrenince ikinci soru geldi "e bunun aksesuarı nerde?" adamları o kadar cok beraber gorduk ki tek bi organizma olarak algılamaya baslamısım... yarım geldi bana... bi yanı eksik geldi yani... :D sarkılar hos ama...
Remember remember the nineteenth of November...

lp_jean

deprem şarkısı çok güzel bence. sözleri we müziğiyle sıradışı bi şarkı olmuş. beğenerek dinliyorum

Sumween

bu gruba yoğun bir antipati duyuyorum nedense..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

maneater

vala pek bi bilgim yoktu grup hakkında ama deprem i dinledikten sonra araştırmaya başladım.müzikleri çok hoş ya dinleyin şiddetle tavsiye ederim..

tam mutlu olurum burda derken
3.1 e bile dayanamadı tepeme yıkıldı ;D
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

ıllp

bence deprem adlı şarkıları bayağı güzel

orrk

cenk kendini sahnede rockstar sanıyoya uyuz oluyom
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

buketgöçmen

valla bende dinledim çıkış şarkılarını bayadaaa hoşuma gitti hani.bence kendilerine ii bie yer edinirlier gibi gliyor banaaa.ne diyelim yolları açık olsunn

lp_mike_chester

aynen bende ya cok uyuz oluom cenk e hiç de sevmiyorum kendisini kendisini bişi sanıo...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

NEVERlandLP

km ne derse desn ben malta bitiyorum ya deprem hele çok güzel...bnm şahsi fikrim budur fanları olma yolundayım yane :)

crazy_babyy

deprem şarkısıda klibide çok güzel süper olmuş

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: lp_mike_chester on Eylül 06, 2007, 08:11:01 PM
aynen bende ya cok uyuz oluom cenk e hiç de sevmiyorum kendisini kendisini bişi sanıo...
Adam bişi çünkü boş bi adam değil o, siz cenk ve erdem'i sadece komedyen sanıyosunuz belki ama adamlar öyle değil işte hayatı eğlenerek yaşayan ve müzikle çok uzun zamandır ilgili adamlar.. hobi olarak da Cenk Malt grubunda işte bence gayet de iyiler yani.. Ama Cenk asla boş bi adam değil yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

NEVERlandLP

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Eylül 17, 2007, 03:44:07 PM
Quote from: lp_mike_chester on Eylül 06, 2007, 08:11:01 PM
Adam bişi çünkü boş bi adam değil o, siz cenk ve erdem'i sadece komedyen sanıyosunuz belki ama adamlar öyle değil işte hayatı eğlenerek yaşayan ve müzikle çok uzun zamandır ilgili adamlar.. hobi olarak da Cenk Malt grubunda işte bence gayet de iyiler yani.. Ama Cenk asla boş bi adam değil yani..
hıh alın bakalım buna ne diceniz malt a laf yok lütfen!!