4.İstanbul Buluşması Ayrıntıları

Başlatan black_ece, Eylül 09, 2007, 03:17:32 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Çok eğlenceli bi gündü daha çok komik.

Örsana gitar sesleri yapıyorum ağzımla davul yapsın diye , nargile içelim mi abi diyo. EHAHEAH
Nazlı ve Ece ufacıklardı zaten , sürekli konuştular , Nazlı Örsana sağlam bi tekme atınca bizde başladık pogo yapmaya.

Gökhan ayrı bi vaka 23 yaşında adam hopladı zıpladı , vallahi çok eğlenceli bi adam Gökhan yaa.

Eren , Tayfun ve Şenol pek konuşmadılar ama gülmeden de duramadılar. Tayfun bizi 1 saat kameraya aldı güzel bi kasettir istiyorum onu Tayfun.

Umarım bigün Ankara ve İstanbul beraber bir buluşma olur , çok çok daha eğlenceli olur.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

eh 3. buluşma öleydi ama adamlar manson konserinden çıktıkları için biraz nasıl desem üzerlerinden tır geçmiş falan gibiydiler =)

Sumween

Pogo anından bi kare !! =)

Batu'ya dünyanın benim gözümden nasıl göründüğünü gösterirken..(tipler görünmese de şekillerden kimler olduğu anlaşılıyo =))
öndeyse tanımlanamayan ve uçmayan bi cisim var

Hödükcanoğulları

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

raines

sizlere kocaman bi aferim gelıyor benden.
duygulandırıyorsunuz benı böyle resımler görmeme neden olaraktan. sıçan resimler görmek ıstemedıgm ıcın sadce ecenın koydugu toplaşmış resımlere baktm ve vay be dedım ıcımden bu işi yapmanın en guzel olaylarından biri de insanların anlasabıldıgını görmek :)
neyse benden koca bi oha da erkeklere. bulusma yapıosunuz o kadar kısısınız ve pes mı oynamaya gıdıosunuz ııh yakıstıramadm :p

ben bi party vermeyı dusunuorum benım evde. bi pes partysi. ankara ıstanbul artk allah ne verdıyse toplanın gelin turnuvanın gözüne vuralm hehe

nys aferim tekrardan istanbula

selinkinpark

ehaeh ben şimdi konuscam burda çullanmayın üstüme ece biliyo cünkü=)
hayatımda gördüğüm en kalabalık istanbul buluşması ve şaşırdım valla :D :D
mükemmel olmuş eğlenmişsiniz bende arada telefonla katıldım tam pogo anında filan=)
evet tebrikler istanbullulara artık laf atamazsınız hahaha :D

beanlie

en son kalan 3 elemanın vedası :P

ölü gelin

ehahe selin yine yok
bu sefer beni bile ağlattınız ha istanbul sonunda üç kişiyi geçebilmiş helal olsun be :D
nazlı sana da helal gelebildin amk buluşmaya ufak karı :D
halay çekerken beni de yad etmişin ece :D hissiyatım bolzuldu valla

Sumween

4 buluşmanın 2'sinde ben vardım,diğer 2'sinde de Selin vardı =)
Bundan sonraki buluşmada umarım birlikte olabilcez Selin'le =)

Dün aklıma bi konuşmamız geldi o an hiçbirimiz gülecek halde değildik aslında ama sonra hatırlayınca hazin halimize bayağı güldüm...
Darkshines,Sumween,beanlie
,,,
- benim öss berbattı ya
- benim de abi..
- benim de =(
- ben çalışmamıştım ki abi..
- ben de çalışmadm.
- ben de ya..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

süper nan valla resimler süper.. video da koyun ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

raines

ayrılma vaktinde tepede kocaman bir güneş var kafam karıştı?
havalar 7.45 de kararıo nerden baksanız orda saat 5-6 falan neden o kadar erken koptunuz birbirinizden otursaydınız nevizadede bier bira çaksaydınız. yok yok sevmedım istanbulluları pes oynamaya gıdıolar erkenden eve dönüolar. ııh olmuo bi dahakine daha dikkatli lütfen :p

ulen bende nasıl adamım insanları serseriliğe sürüklüorum.
GECELERİ EVE GİTMEYYYYYYYYYİN KACIN ORDAN

Darkshines

Devamlı napıcaz ne edicez nereye gidicez muhabbeti dönüyodu.Birinin attığı fikir muhabbetle birlikte kayboluyodu düşünsene 7.45'e kadar napıcaz denildiğini .)

raines

çok afedersinizde kıçınızda kurt mu var be evladım =)
hayır bide istiklalde buluşulmuş. 758.000 tane barı olan bi yerde nasıl nabalım die düşündünüzz ve siz ayı erkekler nası pes e gitme kararı aldınız çok şaşırdım =)
asosyal de deılısınız tiplerde gayet eli yüzü düzgün insanlar. olmuyor böyleeeee bakın arkadaslar.
bundan soraaaa istanbuldaaaaa peyoteye gıdıleceeeeekkk içelecekkkk muabettt edilecekkk kalkılacak evlere gidelecekkkkkkk.
aushudahda bananeyse şaka yapıyorum tabi.
Ama hakkaten yani nabalım nereye gıdelım die düşünmenize pek gerek yok biz bulusuruz nabalım demeyız genelde bi bara oturulur orda içilir eğlenilir en güzelidir. muabet döner. sizde biraz daha cok fotoraf cekılme amaclı ve sokakta takılma amaclı bişe olmuş neyse oluack yavaş yavaş. :p

Darkshines

Pes'e gidilmedi diye erkenden ayrıldık zaten :p geyik bi yana mekan bol da birinin dediğine biri itiraz diğerinin dediğine başkası itiraz edince ortalık yerde zıplama faslı yaşandı eğlenmedim mi aksine çok iyiydi zaten ilk buluşma gibi bişey oldu çoğunluk yeni tanışıyodu vesaire.. dediğin gibi olucak yavaş yavaş (:

black_ece

Eh gitseydik bana öğretmek zorunda kalcaktınız valla başınızın etini yerdim =)

beanlie

Quote from: Sumween on Eylül 10, 2007, 12:40:46 PM
4 buluşmanın 2'sinde ben vardım,diğer 2'sinde de Selin vardı =)
Bundan sonraki buluşmada umarım birlikte olabilcez Selin'le =)

Dün aklıma bi konuşmamız geldi o an hiçbirimiz gülecek halde değildik aslında ama sonra hatırlayınca hazin halimize bayağı güldüm...
Darkshines,Sumween,beanlie
,,,
- benim öss berbattı ya
- benim de abi..
- benim de =(
- ben çalışmamıştım ki abi..
- ben de çalışmadm.
- ben de ya..

bu muhabbet olurken herkes hüzünle boynunu eğmiş yere doğru bakıyordu :D