Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Rezilliğin bu kadarı

Başlatan ousan, Eylül 09, 2007, 11:40:41 AM

Previous topic - Next topic

ousan

http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=15.05.2006&Newsid=136054&Categoryid=1

şu haberi okuyun... bu kadarıda fazla.. ne kadar salak insanlara sahibiz ya.. bi öğretmene yakışıyomu.. hele o milletvekilerine nedemeli.. buraya yazıyorum yakınca cahil toplumumuz akp milletvekillerini peygamber falan ilan edicek.. öyle davrancaklar... nerelere geldik düştük... :(

ebru_91

çok tuhaf bi durum :S:S göz teması kurmak için diz  çöktüm dio :S
cursedprincess

delilah

yeni kültür bakanı da pariste yapılan mevlana anma gecesinde ayakkabısının arkasına basmış ve bağdaş kurmuş sanırsam öyle bi haber vardı gazetede..yenisi daha dehşet çıktı kültür bakanının o zaman ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

hermione

Quote from: delilah on Eylül 09, 2007, 11:11:22 PM
yeni kültür bakanı da pariste yapılan mevlana anma gecesinde ayakkabısının arkasına basmış ve bağdaş kurmuş sanırsam öyle bi haber vardı gazetede..yenisi daha dehşet çıktı kültür bakanının o zaman ;D

yok o bakan deildi, konya il kültür ve turizm müdürüydü. neyse zaten hepsi birbirinin aynısı bunların al birini vur ötekinee....

AtanuR

Yok arkadaşlar Yeni kültür bakanına laf etmeyin. Gcenlerde Cine5 te bi programa cıktı ve düşüncelerini gercekten begendim! Zaten CHP'den gecmeymiş adam!

Sumween

Adam :''Ben öğrencilerimle konuşurken bile onların seviyesine iniyorum...'' demiş ,anlamadım ya acaba ilkokul1'lerle konuşurken de emekleme pozisyonuna mı geliyormuş? Bi kere açıklama amacıyla kurduğu şu cümle bile yanlış.
  Öğretmenlik mesleğinin bi seviyesi var başta,hadi o okudu öğrendi ama hareketlerine dikkat etmeyi alışkanlık haline getiremedi diyelim, vekil niye karşı çıkmıyor.
   Biri milletvekili diğeri öğretmen.Hallerine bak.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

millet vekilleri bi de özel plaka falan istemişler ya.. adamlar gerçekten kendilerini çok önemli bir şey zannediyorlar. mesela bi tanesi bu konu hakkında şöyle demişti..

-benim kardeşim özel şirketi var tır şirketi yani..patron,özel şöförü var .ben koca milletvekili oldum benim bir şeyim yok..

bunu diyen adamı seçmiş olarak millete helal olsun demekten başka bir şey diyemiyorum
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ousan

Quote from: delilah on Eylül 10, 2007, 12:59:15 PM
millet vekilleri bi de özel plaka falan istemişler ya.. adamlar gerçekten kendilerini çok önemli bir şey zannediyorlar. mesela bi tanesi bu konu hakkında şöyle demişti..

-benim kardeşim özel şirketi var tır şirketi yani..patron,özel şöförü var .ben koca milletvekili oldum benim bir şeyim yok..

bunu diyen adamı seçmiş olarak millete helal olsun demekten başka bir şey diyemiyorum
ah evet bend eizledim onu...

ShapeshifteR

müdür kendi iradesiyle diz çökmüş herhalde milletvekilinin ona ' önümde diz çök bre densiz ' falan dediğini sanmıorum, ortmda kalabalık gürültü varsa normal olabilir, ama böyle her ypılan harekette bi art niyet aranmasını yanlış buluyorum. sadece müritleri mi şeyhe diz çöker..
haber tamamen garip yansıtılıyo..
burdan bir şeyh le müriti arasındaki muhabbeti de görebilliriz..
sadece yere diz çökmüş bir öğretmeni de..
hangi açıdan bakmak istersek..

Quote from: delilah on Eylül 10, 2007, 12:59:15 PM

bir millet vekiliin kaç para maaş aldığını biliyoruz asgari ücretle geçinen ailelerle karşılaştırırsak mutlaka bu adamın birşeyleri olmalı....
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Littleches

Oha be hakikaten yazıklar olsun hoca sana , bariz yalan sölüyosun insanlara öğretmenliğine yazık ulan bi tabure felan da mı yoktu oralarda a.qodum gerizekalısı allah belanı versin senin , o diz çöktüğün adamlar senin kadar bilgi sahibi insanlar mı dicektim ama sende büyük bir cahil çıktın hoca , birde öğretmen olucan. Bezbol sopasıyla ananızı ağlatabilseydim keşke pzevenkler. Kodumun yobazları!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

Seviyesiz kişilikler başa gelince, bu gibi ''öğretmen'' demeye bin şahit gerektirecek kendini geliştirememiş yumurtalar da, kendilerini bu gibi olaylarla gösteriyor...
Öğrencilerin sevip, sayıp, örnek alacakları kişi bu mu yani?
Ben buna saygı duymam, o bana duysun; daha doğru bi davranış olur.

I choose hush...

immortal

dikkat ederseniz milletvekillerininde hocanında ayaklarında ayakkabı yok.direk cemaat muhabbetine girilmiş vaziyet öyle gösterio.o hocanın öyle yapması bana tuhaf gelmedi.Onların ahalisi hep öyleydi zaten.şimdi herşeyde daha serbest oldukları için milletin gözüne soka soka şeriat düzenlerine devam ediolar.daha neler neler görücez şaşırmayın..
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Sumween

Takkeleri eksik..

I choose hush...

ShapeshifteR

Quote from: Littleches on Eylül 17, 2007, 06:22:07 PM
Oha be hakikaten yazıklar olsun hoca sana , bariz yalan sölüyosun insanlara öğretmenliğine yazık ulan bi tabure felan da mı yoktu oralarda a.qodum "sansür"sı allah belanı versin senin , o diz çöktüğün adamlar senin kadar bilgi sahibi insanlar mı dicektim ama sende büyük bir cahil çıktın hoca , birde öğretmen olucan. Bezbol sopasıyla ananızı ağlatabilseydim keşke pzevenkler. Kodumun yobazları!
ben bu zamana kdar kimsenin önünde diz çökmedim, çökmemde bundn sonra cumhurbaşkanı olsun imam olsun farketmez...
ben tam anlamıyla onları savunmadım nerden bakmak istersek onu görürüz dedim... belki yalakalık olsun diye diz çöktü...

işte böyle a.k larım yüzünden birsürü haklı bir sürü de haksız laiklik muhabbeti çıktı şerefsiz... öğretmenmiş öğretmenliğine sokim (çomak) senin ... abartıyolar cidden abartıyolar...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Doqqyjuice

Quote from: Sumween on Eylül 10, 2007, 12:52:54 PM

Adam :''Ben öğrencilerimle konuşurken bile onların seviyesine iniyorum...''

canım hocam guzelde savunmus kendini... yannız onun kafa biraz daha assagıda duruyo sanki be... 1.20 lik birinci sınıflara da assagıdan bakıyosa gayet surungen bi insanmıs kendisi...
ev ortamı olması sebebi ile ayakkabısız olmayı hos gorebilirizde hacom oyle bi durmus ki teraviyi kılıyo sanki... soylencek bise yok yerim ben onları cok sekerler walla... :P
Remember remember the nineteenth of November...