Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En Son İzlediğiniz Film

Başlatan delilah, Eylül 03, 2007, 09:44:48 PM

Previous topic - Next topic

delilah

dün uzun zamandır izlemek istediğim ewan mcgregor filmi olan stay i izledim. gerçekten harika bir filmdi bence. bütün yaşananlar bütün dünya bir illüzyon eğer her şeyini kaybetmiş ve en sonunda da kendinden kaçmak istiyorsan..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı

§ïяĝαиα

bugün curse of golden flower'ı izledim..film tam bi çin entrikası..kocaman zenginliklerle dolu bi saray..3 veliaht ve kana susamış bi imparator..imparator şimdiki karısından önce başka bir kadınla evlenmiştir ilk oğlu ondan olur..fakat daha sonra başka bir kadınla evlenir..ve bu kadın imparatorun oğluna aşık olur ama yinede imparatordan dogan iki çocuğuyla beraber en büyük veliahtı da oğlu gibi saymaktadır.ama biri bu ilişkiyi farkeder ve imparatora haber verir..oda intikam için imparatoriçeye hergün içinde onu yavaş yavaş öldürebilecek bir zehir olan ilaçlar içirir..her nys.çok karışık daha devam edemicem ama film çok güzeldi olay örgüsü muhteşemdi tavsiye ederim..bu gecede sudaki kız'ı izlicem sanırım onu izleyeniniz varmı.?
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

hermione

bende bugün damadı öpebilirsin e gittim. fena deildi, gay olmadıkları halde onların sahip oldukları haklardan yararlanmak için evlilik yapan iki arkadaşın başından geçenleri anlatıyo...adam sandleri seviosanız gidin, şahsen ben sırf onu izlemek için gittim ;)

Mike989

en son sinemada potter 5 i izledim. VCD de ise bu sabah 300 Spartalı yı. iki filmde güzeldi.

bloodwrath

sinemada en son Suikastçi'yi izledim flimin senaryosu harika...

InnOCenT_SiNNeR

En son Karanlıklar Ulkesi Evrim i izledim ilk filmde kurt adamlarla vampirlerin savasını izlemistim bu filmde herkes birbirine girio  :D

AtanuR

Bende en son Die Hard'ı izlemiştim. Bilirsiniz yipi-ka-yay... :D

black_ece

Quote from: hermione on Eylül 08, 2007, 09:04:15 PM
bende bugün damadı öpebilirsin e gittim. fena deildi, gay olmadıkları halde onların sahip oldukları haklardan yararlanmak için evlilik yapan iki arkadaşın başından geçenleri anlatıyo...adam sandleri seviosanız gidin, şahsen ben sırf onu izlemek için gittim ;)
evet gidicem diyodun ben de bu filmden bi cacık olmaz diyodum =) gitmişsin =)
ben demin Mean Girls ü tekrar seyrettim zamanında beğenmiştim aslında şimdi de hoşlaştım sayılır yani =)

§ïяĝαиα

dün show'da 10daydı.. evt bende 3.defa seyretmiş olmalıyım..ne anlıorum bilmiorum ama bu tür hilary duff,marykate-ashley gibi bıcırların filmlerini tekrar tekrar izleyebiliorum atv'de de new york zamanı verildiinde onuda izlemiştim :D ezberledim ezberlicem artık..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

delilah

ilginç bi film ama mean girls ;D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Mike989

dün sinemada şeker kız candy (I Want Candy ) yi izledim. amerikan pastası kadar güzel ve komikti :D :D

click

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı

DarKSpideR

King Kong...
GanTz... 4Ever...

lp_mike_chester

kötü kızlar...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !