Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP store

Başlatan black_ece, Nisan 14, 2007, 03:58:05 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

orijinal LP ürünü derken  ??

//rocker//mike

yani bnm bi arkim öle sahte sadece lp resmlisini almışta kadıköyden ondan orj. ddm

Arrive1907

ArkadaşLar İstanbuL da biLdiğiniz Lp t-shirtLeri satan bi yer var mı ??

BiLen var ise Msn imi ekLeyebiLir mi profilimden ;)

lp_mike_chester

orjinal warmı ki yaaa türkiyede:D:D:D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

primula

ben beşiktaş da orjinal bulmuştum(bende adamın yalacısıyım bana orjinal demişti) :D McDonald's ın yanında bi pasaj var orda bulmuştum 30 ytl di

υηƒσяgινєη.

Arrive1907

oo ama burdan da beşiktaş üff çok uzak be :D:D

Beylikdüzünden Beşiktaş en az 2 2 buçuk saat vardır :D

demet_linkin

ya bu ne kardeşim gördükçe çıldırıcam ya bizim elazığda bi lp tişörtü var başkasıda yok beaa uff çok güzeller muhteşem yani

camadan

özellikle şapka çok güzel.Anahtarlıklarında şapkadan aşağı kalır yanı yok.(1.2.3.5.)ama bizim buralarda satılmaz ki alalım.Burada linkin park deyince "park mı?hangisi?nerede?"diyorlar.anlaşılan LP'den hiç nasiplenmemişler.

Arrive1907

İstanbuL da biLen yok muu  ::) ::)

ebru_91

ben bulamadım ya bakırköye fln baktk o kdr dier yerlere gdicek zamanm olmadı sonnda isyan edp southpark tişörtü aldım bi tane
cursedprincess

€roS

istanbul da olmazmı be 8) kadıköye akmar pasajına bi girin hele bakim neler var  8)

şahsen ordan çıkmıorm ahahahah ;D ;D sweat aldım t shirt aldım LP kapşonu LP kapri aldım :) yani azim işi bu bide arsız olcan 8)

lp_mike_chester

Quote from: primula_chester on Eylül 17, 2007, 12:16:16 AM
ben beşiktaş da orjinal bulmuştum(bende adamın yalacısıyım bana orjinal demişti) :D McDonald's ın yanında bi pasaj var orda bulmuştum 30 ytl di

bence orjinal değildir bende lp giysilerimn bir coğunu 30 ytl ye aldım :D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

€roS

pahalı almışın ahahahhaha hep 15 ytl tşört kapşonlu da 60 a aldımdı kışın almıştım
o yüsden pahalıya gelmişti :D

Arrive1907

Quote from: €roS on Eylül 21, 2007, 12:12:50 PM
pahalı almışın ahahahhaha hep 15 ytl tşört kapşonlu da 60 a aldımdı kışın almıştım
o yüsden pahalıya gelmişti :D

yaw Eros Avrupa yakasında bildiğin yok mu ??

Bakırköy tarafLarında veya başka bir yerdee.. Kadıköy tarafı değil :D

€roS

olsa tükkan sein  :D hem gezmiş olursun yeni yerler görürsün 8) ne var bi yere kısılıp kalmayın ;D git rexin oralara ne ararsan herçeşitttt :) bu dediğim yer yalnız kadıköy yine :D