Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

İnternet Bağımlısı mısın?

Başlatan delilah, Eylül 11, 2007, 10:01:18 PM

Previous topic - Next topic

İNternet ne kadar vazgeçilmezin? O olmadan yapamaz mısın?

İnternet olmadan yapamam
31 (44.9%)
İnterneti sık kullanırım ama bağımlı değilim
34 (49.3%)
İnterneti sık kullanmam
4 (5.8%)

Total Members Voted: 69

C-A-D-I

oks senesi bağımlı sözünüde aşar derecedeydim kazanamayınca kullanmamaya başladım sadece bu site için giriyorum yoksa hiç işim olmaz artık...=(
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

crazy_babyy

eskiden bağımlısıydım şimdi oks girdi aramıza artık bağımlı değilim ama sık sık giriyorum

Hasan-Can

ben çoğunlukla gece bağlanıyorum ondan bağımlısı olduğumu zannetmiyorum

delilah

eh cidden asosyal olup da netten arkadaş bulan abazanlar çoğunlukta.o su götürmez gerçek ..netten tanıştığıyla görüşen gerçekten arkadaş olduğunu zanneden saflar,sömürülen organizmacıklar felan...

o diil de bu yaz albümün klibin allahını indirdim ya dehşet bi paylaşım ortamı bence internet ;D durmak bilmez indirme canavarı oldum ki daha diziler başlamadı..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ousan

hayvan gibi bağımlıyım...

Sumween

Quote from: delilah on Eylül 18, 2007, 07:17:10 PM
eh cidden asosyal olup da netten arkadaş bulan abazanlar çoğunlukta.o su götürmez gerçek ..netten tanıştığıyla görüşen gerçekten arkadaş olduğunu zanneden saflar,sömürülen organizmacıklar felan...

o diil de bu yaz albümün klibin allahını indirdim ya dehşet bi paylaşım ortamı bence internet ;D durmak bilmez indirme canavarı oldum ki daha diziler başlamadı..
Ben ne yazık ki asosyalim ve nette de gayet iyi arkadaşlarım, (yani LPFTden üç beş kişim) var... Ben şimdi saf ve sömürülen veya sömürücü bi organizmacık mıyım?

Vay ben vay..! Ne seviyesiz aşağılık bişeymişim! yuh pu fıçıf ve benzeri balgam...
(Şuna da açıklık getiriyim gerçi asosyallik tercih ettiğim bişiy değil ,aile zorunluluğundan daha çok... Her ne kadar kendime göre doğru ve gizli işler çevirip bu çeperi 2156 kez delebilmiş olsam da...)

Her neyse net bolca kullandığım bi şey(di).En fazla kullandığım tarafı sürekli şarkı indirmek.Dersane başlangıcıyla da, azaltma çalışmalarına başlamış olucam =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

bradddd

olsada olur olmasada.. :P

delilah

Quote from: Sumween on Eylül 19, 2007, 04:07:58 PM
Quote from: delilah on Eylül 18, 2007, 07:17:10 PM

Ben ne yazık ki asosyalim ve nette de gayet iyi arkadaşlarım, (yani LPFTden üç beş kişim) var... Ben şimdi saf ve sömürülen veya sömürücü bi organizmacık mıyım?

Vay ben vay..! Ne seviyesiz aşağılık bişeymişim! yuh pu fıçıf ve benzeri balgam...
(Şuna da açıklık getiriyim gerçi asosyallik tercih ettiğim bişiy değil ,aile zorunluluğundan daha çok... Her ne kadar kendime göre doğru ve gizli işler çevirip bu çeperi 2156 kez delebilmiş olsam da...)

Her neyse net bolca kullandığım bi şey(di).En fazla kullandığım tarafı sürekli şarkı indirmek.Dersane başlangıcıyla da, azaltma çalışmalarına başlamış olucam =)

e yuh nazlı niye atar yaptın ki sen ben direk olarak bi insana karşı bi laf söylemedim ki.. ama üstüne alınıyosan sen bilirsin bana ne.. fark ettiysen o şekil insanlar DA var dedim elbette hepimiz neti kullanıyoruz ki ilk oyu ben bağımlıyım diye de verdim kendime de o zaman öyle demiş olurum öehh yani çüşş.. herkesin net aracılığı ile tanıştığı cidden iyi anlaştığı  arkadaşı vardır benim dediğim o arkadaşlıklar değil mal gibi o insana bağlanan onun sözünden çıkmayan bebeler.. herşeyde aşırıya kaçan bebeler benim sözünü ettiğim insanlar.. anlatabildim mi kuzu..

kaldı ki sen kendini asosyal görsen bile insanlarla iletişimin iyi.. gerçekten asosyal olan insanlar bütün ilişkilerini nette yaşıyorlar ve aileleri zoruyla da değil kendi beceriksizlikleri ile asosyal oluyolar  ;)  e dikkat ettisyesn cidden asosyal olanlar demişim.. ama hala "bana laf koduun" diye düşünoysan .....

Sumween

''Bana laf kodun'' diye söylemememin yanı sıra, kendim böyle hissetmedim bile! Gaza gelip açıklamışın iyi olmuş ama =)

(Bi de şunu yazmazsam ölürüm kii: ben size zamanında 2156 kez söyledim ansız ve zamansız pikaçuluklarımı kulak ardı edin, hipomani uç nokta krizleri onlar diye.Benim gaza gelmem dolayısıyla gaza gelip yorumlar yapmayın bana, bi bakarsınız ben sönerim sonra kalırsınız gazoz gibi...)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

yok ya kuzu ne gazoz olim ;D sadece yanlış anlama yeter zati gerisi önemli değil..  :P

LpNumB

Felaket derecede bağımlıym..İnternetsiz 1 hayat kendi adıma düşünülemez...

Mr. MeTaLkiSS

Eheheh ben de bağımlıyım şüphesiz =] ayrıca ben de netten tanıştığıyla görüşen gerçekten arkadaş olduğunu zanneden saflardanım..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Eylül 28, 2007, 02:07:57 PM
Eheheh ben de bağımlıyım şüphesiz =] ayrıca ben de netten tanıştığıyla görüşen gerçekten arkadaş olduğunu zanneden saflardanım..
o saflardan bırıde benım =)

Mr. MeTaLkiSS

ve saflık buysa cidden de çok mutluyum.. O arkadaşlarımın hepsini de çok sewiyorum..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

beanlie

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Eylül 28, 2007, 02:07:57 PM

sanırım o saflardan biride benm :D