Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ilk defa Linkin Park dinleyecek olan birine tavsiyen ne?

Başlatan Ra[P]uNzEL, Ağustos 18, 2007, 10:09:06 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

breaking the habiti tavsiye etmiştim işe yaramıştı. şimdi etrafımda linkin parkı bilmeyen yok,dinlemeyende çok.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Ra[P]uNzEL

hm...oda güzel ama ben gennellikle numb ve place for my head ı dınletıorum place for my head ı dınleyen bır arkadasım ılk dınledıgnde korkmus ama sonradan sewmeye baslamıs numb cok hosuna gıtmıs ococuk onceden urfanın etrafı dınlıodu :D :D ama sımıd genellıkle lp ama tek place for my head anlamadı herhalde sarkılarını :D :D :D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

delilah

valla birine lp den önereceğim ilk ve neredeyse tek şarkı papercut olur.. belki beğenir de bişi derse o zaman hybrid theory albümünün tamamını önerirdim.. o kendi yolunu bulur sonra..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ridone

ark a "a place of my head" ve "papercut" dinlettm.bayıldı  :)...sora utube dan live in texas a place of my head ı izlettm.şimdi chaz manyaaa...

Ra[P]uNzEL

gerkceten dedııgm gbı herhalde herkes herhalde bıle deıl herkes numb place for my head ı tawsıe edermıs ın the end de war ama o pek fazla deılmıss nese arkadasın yalnız chaz manyagı haa sımdıde :D :D tebrikler

!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

gabomb

bleed it out ve breaking the habit

hermione

ben somewhere I belongu çok severim, ölümü gör bunu dinle derdim..
bi de figure.09 u tavsiye ederim.

LpNumB

Numb, From The Inside, 1 Step Closer, Leave Out All The Rest  ;)

Ra[P]uNzEL

benım arkadasta kafede net cafede dınlemıs place for my head ı herıf kendını lp fanı sanıo bır sarkıyla hastası oldu ıkı arkadasımda ole

!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

forever{linkin park}

ben from the inside ve one step closer.yani from the inside den sona bu şarkı ii gelir ;Dhoşuna gideceğine eminim ;)

crayz_linkin_parkcı

in the end dinletirim herkez beyenir yavaşça dinlemeye başlıyorlar ;D
tam bir çılgın linkin parkçı

S-D_Mike

tabikide pişman olmıycaktır numb we papercut ı dinletirim sonra crawling ondan sonra lp yi bırakamaz

peyton sawyer

ben ilk numb'ı dinletirim sonra sarkıların çevirilerini okutturum zaten benim arkadaşımsa o çevirileri okuyup etkilenir ve böylece  lp fanı olur..ztn 3-4 arkımı lp fanı yaptım böyle
SoMeWhErE I bElOnG

merve t.

ben ark a geçen gün ilk önce place for my head i dinlettim.pek alışamadı.sora breaking the habiti dinlettim bayıldı ;D

Lord_sPider

paperct ve arkasina her sarkidan biraz biraz sonra bakmissin lp fan(just like me  ;D