Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

gerçek nedir?

Başlatan beanlie, Mart 21, 2007, 03:57:01 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

gerçek şu an babamın evde olması ve benim onun yüzünden sigara içemiyor olmam ayar oldum yani :L

lp_mike_chester

gerçek annemin komsuları ewe toplayıp kahve içmesidir ıyy iğrenç bişi yaaa ewin odasına kitlenip kalıom gitar çalıom gidene kadar onlar tv izliyemiyorum onların yüzünen:(:(:(
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Doqqyjuice

gercek aksini iddaa edemiyecegimiz etsek bile kanıtlayamıyacagımız herseydir... aynı sey "hayal" icinde gecerlidir... bole bisey iste... zaten felsefe dersim hep kotuydu benim... I JUZT WANNA LIVE  diyesim geldi niyeyse... germeyin beni :D:D
Remember remember the nineteenth of November...

blind_clown

"gerçek nedir?"sorusundan önce felsefenin önce üzerinde durduğu konu "gerçek veya varlık var mıdır?"sorularına cevap bulmaktır..acaba çevremizdeki her şey birer gerçek midir yoksa kendimiz de dahil olmak olmak üzere olmayan şeyleri varmış gibimi algılıyoruz?her şeyden şüphe edebiliriz ve en son elimizde kalan tek gerçek vardır o da descartes'ın dediği gibi şüphe ettiğimizden şüphe etmediğimizdir..bu da düşünüyorum öyleyse varım sonucunu doğuruyor..öyleyse gerçek sezgilerimzle ve düşüncelerimizle var olduğunu kabul ettiğimiz her şeydir..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Doqqyjuice

Quote from: blind_clown on Ağustos 14, 2007, 05:28:37 PM
"gerçek nedir?"sorusundan önce felsefenin önce üzerinde durduğu konu "gerçek veya varlık var mıdır?"sorularına cevap bulmaktır..acaba çevremizdeki her şey birer gerçek midir yoksa kendimiz de dahil olmak olmak üzere olmayan şeyleri varmış gibimi algılıyoruz?her şeyden şüphe edebiliriz ve en son elimizde kalan tek gerçek vardır o da descartes'ın dediği gibi şüphe ettiğimizden şüphe etmediğimizdir..bu da düşünüyorum öyleyse varım sonucunu doğuruyor..öyleyse gerçek sezgilerimzle ve düşüncelerimizle var olduğunu kabul ettiğimiz her şeydir..

kaç kaç kaç kaç ustumuze geliyo galba :D...
saka bi yana adam solemis iste :D... sendende suphe ediyoruz ailecek :D...
Remember remember the nineteenth of November...

neverforgivenangel

Quote from: blind_clown on Ağustos 14, 2007, 05:28:37 PM

yiğen ne yaptın sennnnç......dıkş( kafamdan vuruldum anlamında)

geçerken_ugradım

Her şey gerçektir :D

maximdrop

şimdi olan herşey gerçektir bence

gokhan

benım manyak oldugum :D

lp_mike_chester

bende manyağım sonuçta lp dinliyorum... ;D

Mr. MeTaLkiSS

lp dinlenince manyak mı olunuyo  ???
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 01, 2007, 03:03:43 PM
lp dinlenince manyak mı olunuyo  ???
kendını oyle ıfade edıyo =)(bu acıklamayı daha once bı yerde duymustum sankı)

InnOCenT_SiNNeR

gercek kabullenilemeyendir

mentor

Rüyamda bir telefon çalıyordu, ama gerçeklik mi rüyama sızdı yoksa rüyam mı gerçekliğe karışıyor, ayırt edemiyorum.
...
telefonu açıyorum. tyler çıkıyor

lp_mike_chester

Quote from: mentor on Ekim 17, 2007, 03:24:34 AM
http://www.youtube.com/watch?v=8c3YRPGppPM  GERCEK BUDUR AMK :D

bu gerçek olamaz  ;D rüya olmalı rüyaya bak kabus sanki ;D