Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lakaplarınız

Başlatan click, Ağustos 12, 2007, 10:47:49 PM

Previous topic - Next topic

blind_clown

piercinglerden dolayı "piirs" diyorlar kulağa hoş geliyor ama:)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

orrk

genelde pis rock çı ama arada satanist te diyolar
sert ol taviz verme ().R.r.l<.

geçerken_ugradım

Valla o kadar çok lakap var ki off off :D Şimdi ilk okul yıllarında '' hamsi '' lakabını taktılar (karadenizliyim :D) Sonra bundan kurtuldum lise de yani :D  Lise de de Bodur oldu :D   (Nedeni boyum degil boyum 1,84 :D ) Bu lakapta gitmek üzere sadece okul dan arkadaşlarım diyordu zaten :) Ama gerçek lakabım evet gerçek lakabım Zipo :D  Bir oyun nick iydi öyle kaldı ve hoşuma giden tek lakabım bu .. neyse uzun oldu biraz :D

Sumween

Littleabim Ersin'in tarafımca konulmuş lakapları:Kurt Kâmil,Kuşum Aydın,...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LP.soldier

böcek

lpstreetsoldier
lpcrew

lq_emy

emy:)
[lq]

InnOCenT_SiNNeR

bana bi ara okuldakiler ogrencisinden ogretmenine sadist diolardı ama artık pek duymuyorum

punısher

banada pıs rockcı derler ama pıs demelerının sebebı kırlılıgımden deıl bende bışlmıyurm nedne

AtanuR

Walla bana adımın kısaltılmışı ata diolar onun dışında Şerefsiz veya onun gibi kötü anlamlı ama iyi anlamda kullanılan şeyler!

Ozyy

adım ozan lakabım nickim:D

LpNumB

Dogi derler qenelde hiç sewmem ya...

peyton sawyer

kara melek derler hep  neden bilmiyorum ama genellikle koyu renkli giymemden kaynaklanıyo heralde =) bide eski ilkokul arkadaşlarım fare der oda peynir yemeyi çok sevdiğimden =)
SoMeWhErE I bElOnG

MT

MT, taş, taşkafa, 3taş, bok. bu kada daha çok taş yada MT öyle esprılı adamık ama kendıme bok dedirtmem taam mı ! :-* :D
|v|

uNReLiEveD

melüs,unrelieved,melo,meso vs...

ShapeshifteR

lisede ölü diolardı, o zmanlar istanbul cok souk oluodu ve benimde ellerim morarıodu  :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.