Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Ogün Sanlısoy

Başlatan muzzy, Ağustos 13, 2007, 01:09:20 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Aaaa Ogünde kafayı yemiş ak
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Darkshines

Vallahi bi saydım kaç gün oldu şarkısı aklıma geliyo bi de bu resimler.Bu herif kim yahu

delilah

bu resimler ne zaman vardı yaa baya zaman oluyo herhalde..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

muzzy

1-2 ay oldu bunnarı çekineli..

Mr. MeTaLkiSS

Zavallı adam ya bu resimlerden sonra hard rock yapmaya deam etmiycektir diye düşünüyorum.. Eheh hard rock dışında bişey yaptığında da pek güzel olmaz gibi bakıyım bi son albümüne ondan sonra tekrar yorum yapayım ben =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

lp_mike_chester

ya hiç güsel değil bence bu resimleri???
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ölü gelin

bence gayet güzel olmuş e varki bu kadar tepki göstercek belki egosunu tatmin etmek için yaptı böyle bi şey ha olamaz mı yani 8)

Sumween

öfff kelimenin tam anlamıyla zurrna bu herif...
    Çok sevmiyodum açıkçası ve öff ya pöff çok uyuz oldum bi dakika...
''Saydııığm kaç güün olduu saydııım kaç gece doolduu'' veya ''hadi beni güüldür biraz'' diye şarkı söyleyen bi adamın içini yansıtan resimler bunlar değil bence kesinlikle değil... Tamam ben de bütün şarkılarını biliyor değilim özünü söpünü tarzını tam anlamıyla bilmiyorum ama dediğim gibi şu masumcuk cümleleri kuran adam bu adam değil.
    Gaza gelmiş iki resim çekilmiş, pc başındaki harika adam da bunları kalite açısından muhteşemleştirmiş ki bana sorarsanız çoook gereksiz Ogün için... Resimlere diyeceğim yok adam harbi iyi yapmış, ama yok yani beni durup dururken sinir bastıracak kadar ekvator-kutup, ogün-öcü ikilileri mevcut...
    Hafiften sönüşe geçerken bi de şunu dile getiriyorum ki umarım (resimleri shoplayan oysa) Mehmeh Turgut'un eserleri de Erol Köse'nin popçularına dönmez. Yarın bakarız Mehmet Turgut'la çalışan Şebnem Ferah ve Orhan Gencebay'ın da şeytani resimleri ortaya çıkmış.
   Yok bence Ogün masum masum saymaya devam etsin... Aaa olmadık konularda tepemi attırıyorlar benim :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ebru_91

resimler harika ya ilk gördüümde şok olmuştum süper çalışmalar ogüne yakıştımı bilemem ben sadece fotolara yorum yaptım =)
cursedprincess

raines

ilk klibini çektiğinde tvlerde dönüp duruodu zaplarken tvde gördüm durdum bundan 3 sene önce sanırım işte ilk klibi ne zaman çıktıysa.

-"Bu adam baya bi tutar. Kaçıcı tipler buna koşar. Ben her gördüğümde güler geçerim" demiştim aynende öyle oldu ve devam da ediyorum gördüğümde gülmeye ve .. neyse

muzzy

walla adamın onunu bununu bilmem ama mehmet turgut un çektiği tüm resimler mükemmel..bunlar da öle.. ayrıca bu herüfün son albümünü çok sewdim..

geçerken_ugradım

Hadi beni güldür biraz  şarkısına bitiyorum :)

Sumween

Bi de bunları buldum

--------------------

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LpNumB

Quote from: Littleches on Eylül 23, 2007, 06:30:53 PM
Aaaa Ogünde kafayı yemiş ak

İşte bu resmlere denir..ahaha bu arada çuval giymiş ilqinç..

lp_mike_chester

ogün ü eski haliyle daha çok seviyorum....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !