Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

LpNumB

Huh bitti ya bu haftada kayıpsız..  8)

Roswegas

oh oh çok güzel oldu

Götürücez bu ligi bi sorun çıkmazsa

lp167

ümit hakkaten süper gol attı.aslında ümit karan atınca böle goller şaşırmıyorum.bu ilk değilya ;)

lp_mike_chester

Quote from: muzzy on Eylül 21, 2007, 06:09:04 PM
senin gollerin deil olm bizim gollerimiz..daha geçen gün karşı takım kırmızı görseydi görürüdüm SİZİ diodun şimdi nerden goller senin oldu..

88 de mustafa denizlinin xamax a Sami Yen de 5 atarız dediği gibi bunlara burda fark atarız..ilk dakkalarda servet in saçmalığından gol yedik gol çabuk geldiğinde bocaladılar..ondan bida yediler..sorada orkun konturpiyede kalınca bi gol daha yedk iice koptular ama çabuk topladılar..şok içinde izledim ilk yarıyı ama ikinci yarı gerçekten izlemeye değer bi maç vardı..oturmadım nerdeyse hiç..bu kadar bol pozisyonlu bi maç hatırlamıyorum uzun zamandır..hakan abimiz atsaydı 20 dk kala o golü maçı rahat çevirirdik ama olsun dediğim gibi turu evimizde geçeriz..

ben fenerbahçeli olmama rağmen galatasaray ı  avrupada da desteklerim bu her türk takımı içinde gecerlidir muzzy  ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp167

gs bu sene avrupada iş yapmaz.avrupada nasıl oynaması gerektiğini bilmiyo.türkiyede biliyo ama avrupada bilmiyo.fenerbahçe tam tersi.türkiyede bilmiyo ama avrupada iyi biliyo.

LpNumB

Quote from: lp167 on Eylül 24, 2007, 01:31:56 PM
gs bu sene avrupada iş yapmaz.avrupada nasıl oynaması gerektiğini bilmiyo.türkiyede biliyo ama avrupada bilmiyo.fenerbahçe tam tersi.türkiyede bilmiyo ama avrupada iyi biliyo.

Şu an avrupa tecrübesi olan 1 kaç oyuncumuz war gayet doğal ...

muzzy

Quote from: lp167 on Eylül 24, 2007, 01:31:56 PM

önce şunu söleyim böle mallar karşısında yazdığım mesajları silmeyi bi bırakın artık..hak ediyo ki yazıyom..adam saf öküz gibi konuşmaktan vazgeçmiyor hala..ula hayvan o avrupada oynamayı bilmiyo dediğin takımdan başka avrupada iş yapan hangi takım var..16 kere CL ye katılmışız..uefa süper cup almışız..CL de çeyrek final oynamışız..sadece son yıllarda bi aksilik var o kadar..sion maçındada aksilikler ardarda geldi ondan oldu..burda rahat geçeriz onları..
ezik fener naptı..kırk yılda bi katıldığı ve her katıldığında rezil olduğu CL de inter i mal oyunundan kaynaklanan bi galibiyet aldı..hemen de göklere çıkarıldı..tmm ii oynadı ama inter inter gibi oynasa nah yenerdi..

yani artık şu mal konuşmaları bi bırakın..konuşcaksanız da bu topicte yazmayın..mesajlarımı da silmeyin artık yeter..haklıyım ki yazıyom..hakediyolar ki yazıyom..YETER...

lp167

sen paranoyakmsıın yaa.ben seni iplemiyorum bile sürekli bana hakaret ediyosun.bir mallık varsa o da senin yaptığın.büüyk laflar edipte altında kalıyosun , zavallı ezik.sana acıyorum.kendine bir an önce çeki düzen vermeniöneriyorum. ;D

raines

şimdi ben hanginizin yazısını silsem hanginizi uyarsam nabsak bilmiyorum. Toptan sporu mu kaldırsak nabsakkkk onuda bılmıyorum. İnanın yordunuz benı yanı. Ben her sanıye buralarda olay var mı dıe bakmak zorunda mıyım arkadasım? Muzzy ve diğerleri tuttuğunuz klupleri hayatınızda sahip olduğunuz tek şeymiş gibi görmeyi bırakın ve ona göre yazın. Hayır biz hala büyümedik biz fanatiğiz burada benim takımımdan başka takımın taraftarı konusmaz dıosanızda afedersınız ama güle güle. sizle uğraşcak deiliz. Kocaman adamlarsınız beyninizi kullanın biraz. Bu msgdan sorada birbirinize dalaşma istemıyorum başkada uyarı yapmıcam.

ousan

ilginç... aşırı fanatizm neler doğuruyor...
arkdaşlar lütfen daha sakin...

muzzy

aqşırı fanatizmle ne alakası var yaw..Galatasaray topiğine girip Galatasaray lı bi oyuncuya şaban demek hakaret etmek normal bişeymi..sırf ortamı germek için söylüyor bende katlanamam böyle şeylere..sırf ortam bozulmasın die aylardır fb topiğine girmiyom buraya gelene de istediğimi söyleme hakkım vardır ozman adam gibi yazmadıkça..fanatizm cart curt diyosanız buna tmm ben aşırı fanatiğim böylelerine dayanamıyom..yazmasın kardeşim..adam gibi ne dicekse desin..ben gidip fb topiğine oyuncuları hakkında içimden geçen o harika şeleri sayıyomuyum??

raines

1. Şaban bi hakaret değil aha bak bende dıyorum ŞABAN.

2. Evet buraya Fbliside gelip yazı yazabilir bunun kararı sana düşmez.

3. Git istedğin yere istedğin dişinceyi yaz kimse sana yasak koymaz eğer kural ihlali olan bir yazın varsa zaten editlenir. Kısacası biz burdayız kuralları biz koyuyoruz sende buna uyucaksın. ok?

daha fazlada tartışma mümkünse benle yada bi başkasıyla. Atını alan sürüo maşalahhhhhh. Göz yummam haberiniz ola.

Gs den devam ederseniz sevinirim

lp167

bence gs avrupada bu oyun sistemiyle oyuncu kadrosuyla iş yapmaz.ama türkiye liginde ideal.şampiyon olur bu sene gs.fakat avrupada hayal kırıklıgı olur.(bakın sadece fikrimi yazdım kimseyi kışkırtmak gibi bir niyetim yok.gs ile ilgili herşeyi güzel miş gibi yazcak değilim.burası kendi fikirlerimizi yazab,leceğimiz demokratik bir ortam.)

lp_mike_chester

tmm kararına saygı duyarız başka ne dememiz gerekecek ki :) ama gs umuyorumki turu geccek çünükü avrupada türk takımları her bişeyi yapsın tek dileğim bu her türk takımı içinde gecerli... ;)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp167

benmde temennim bu.eğer gs avrupad doğru oynarsa en az çeyrek final oynar.