Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

hangi mal yaptıysa resmi büyüklüğünü ve gittikçe büyüdüğünü çekemeyenlerdendir kesin..Haykonun her konser sonunda dediği gibi..

ayrıca komik filan deil..komik diyenlerin suratıyla oynayıp bende komik yapabilirim ne var bunda..gidin başka topiclerde koyun bunnarı bura adamın topiği dalga geçme yeriniz deil.. 

dewam....

beanlie

25 ekim perşembe trend show da knseri war bileti 15 ytl saat 17:30 da çıkıyor

ousan

o trend shoeda grizuda var :D

Sumween

Quote from: beanlie on Eylül 30, 2007, 12:53:52 AM
25 ekim perşembe trend show da knseri war bileti 15 ytl saat 17:30 da çıkıyor
nerde orası?
Şu an cebimde tam 15 kağıt var =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

anasının nikahı olaraktan lütfi kırdarda kaç yıldır gidicem gidicem gidemiyorum inş bu sene gidicem

beanlie

lütfü kırdar kongre merkezinde taksmde

Sumween

Hadi toplanıp gidelim :D İzin aldım da konuşuyorum sanki... Gidecek olanlar yazsın bari ben net karar verdiğimde toplaşıp gideriz. olur?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

ben  kesin olarak gidiyyorum gidersen söle bana :)

muzzy

topiğin içine etmişiniz len..yer mi yok başka bunnarı konuşcak..sieyin :P

tHeDReAd

Bi de adam ole hızlı bi çıkış yaptı ki bravo walla

Wuslat'a iki kala Yanlızım...Anlamsızım...

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: muzzy on Eylül 30, 2007, 12:24:55 AM
hangi mal yaptıysa resmi büyüklüğünü ve gittikçe büyüdüğünü çekemeyenlerdendir kesin..Haykonun her konser sonunda dediği gibi..

ayrıca komik filan deil..komik diyenlerin suratıyla oynayıp bende komik yapabilirim ne var bunda..gidin başka topiclerde koyun bunnarı bura adamın topiği dalga geçme yeriniz deil.. 

dewam....
Ne resmi büyüklüğü olcak onun ya iki tane kıytırı dandik türkü tarzı şarkıya brutal ekleyince resmi olarak büyük mü oluyo? Tamam Türkiye'de orjinal türk rock ve metalinin gelişmesine büyük katkısı olabilir ama bu ona resmi büyüklük mü kazandırıyo?

Her konserinin sonunda ne diyomuş hayko? şsldfksdlşfksşdflskfdşlskdflşsdfklşsdf evanescence benden korktu fln diye geçinen zavallı tip bana göre yine zavallılığını artırmak amaçlı gitti sağda solda şebnem evanescencedan iyi fln dedi tam bir loser ya skldşfskdlfş
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

la bi git yaw..konserin sonunda evadan filan bahsetmiyor zaten gittikçe büyüyom böyle olmamı çekemeyenler vardı filan diyor..bu yola çıktığında çok laf eden olmuş o yüzden..sen sewmion die adamın büyümesine laf etme eskiden bu kadar tanıyanı varmıydı..büyüyo işte..

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 02, 2007, 09:39:19 AM
Quote from: muzzy on Eylül 30, 2007, 12:24:55 AM

dewam....
Ne resmi büyüklüğü olcak onun ya iki tane kıytırı dandik türkü tarzı şarkıya brutal ekleyince resmi olarak büyük mü oluyo? Tamam Türkiye'de orjinal türk rock ve metalinin gelişmesine büyük katkısı olabilir ama bu ona resmi büyüklük mü kazandırıyo?

Her konserinin sonunda ne diyomuş hayko? şsldfksdlşfksşdflskfdşlskdflşsdfklşsdf evanescence benden korktu fln diye geçinen zavallı tip bana göre yine zavallılığını artırmak amaçlı gitti sağda solda şebnem evanescencedan iyi fln dedi tam bir loser ya skldşfskdlfş

çağdaş yanlış anlamışsın arka sayfadaki resimden bahsediyodu muzy büyüklüğünün resmiliği diye bişiytden diil yani =))

Mr. MeTaLkiSS

Eet şimdi anladım haha  ;D adamın seveni artıyo canım ona bişey diyen mi var eheh bu arada muzzy de yanlış anlamış ben konser sonunda evanescence'e laf atıyo diye bişey demedim. Ne dediğini sordum =] yine de evanescencele o polimiğe girmese bi parça saygı duyardım elemana =] ama olmuyo işte bana göre tam bir loser =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

senin loser ına ötürem ben Türkçe konuş la bana..sesin loser :P hıh