Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

ousan

Quote from: muzzy on Eylül 26, 2007, 01:13:03 AM
aqşırı fanatizmle ne alakası var yaw..Galatasaray topiğine girip Galatasaray lı bi oyuncuya şaban demek hakaret etmek normal bişeymi..sırf ortamı germek için söylüyor bende katlanamam böyle şeylere..sırf ortam bozulmasın die aylardır fb topiğine girmiyom buraya gelene de istediğimi söyleme hakkım vardır ozman adam gibi yazmadıkça..fanatizm cart curt diyosanız buna tmm ben aşırı fanatiğim böylelerine dayanamıyom..yazmasın kardeşim..adam gibi ne dicekse desin..ben gidip fb topiğine oyuncuları hakkında içimden geçen o harika şeleri sayıyomuyum??

abi sen sanki fenere hiç bi bok demedin demi hayatında.. hiç bi laf söylemedin... böyle şeyler deme bari... neyse bitsin bu konu...

black_ece

abi öhh lincoln le hakan şükür kadro dışı derbide ..
sebep de belirtilen saatler dışında yakınlarını kampa sokma ve uzun süre kalmakmış
gerçi bizim ekmeğimize yağ sürüldü ama olsun

LpNumB

Ümit Karan Saç ßaş yoldurttu şu an konuşurken acı hissediorm tüm sülalesine saydm saolsn  >:( nyse öle de böle de kazandık yeter bana : )
ßu arada dikkat ettiniz mi bilmem maçta koray 6 faul yaptı bunların 2 si qaranti sarı kartlıktı[1isinde Ardanın ayağına düz daldı diğerinde ardayı omzundan çekti.) ama hani 1 tane bile kart yok ????

muzzy

hakem ilk golde yanlış karar verdiğini düşündüğünden bayaa bi bocaladı ondan bjk ye seslenmedi fazla..ama kesinlikle kornerdi o pozisyon..penaltı zaten penaltı..utanmadan çıkıp bide o penaltı deil diyecek bjkliler çıkarmı bilmeam..reziller önce oynadıkları oyuna baksınlar sora konuşsunlar derim öle bişi diyen olursa..eğer lincoln olsa ve ümidin yerine adam gibi oynayan biri olsa dağıtır mahvederdik böle bi takım kalmazdı ortada..böyle çalkantılı bi kadroyla bile oynatmadıkya bjk yi bişi demiyom..bizim sırtımız yere gelmez kardeşim öten ötsün istediği kadar..

GALATASARAY ALAYINA KAYAR..HA HA HA ;D ;D

LpNumB

Ksnlkle Abi ya dünkü kadrodaki orta sahamız ilk defa 1 arada oynadı..ßnce ßunada şükür  8)

lp_mike_chester

penaltı ile alakası yoktu bence bunu erman toroğlu da şnasl hocada söledi maratonda....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Roswegas

bence penaltı valla..arda oraya penaltı için girdi zaten ama iki yanndan birden ayağına dalıyolar..neyse konuşmak gereksiz olur

biz derbimizden 3 puanımızı aldık rahatız

Gözler Sion maçında şincik

lp_mike_chester

toroman direk topu aldı nasıl görmezsin ewt inş sion maçında tur atlarız...her türk takımını avrupada desteklerim...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

Quote from: black_ece on Eylül 29, 2007, 07:57:34 PM
abi öhh lincoln le hakan şükür kadro dışı derbide ..
sebep de belirtilen saatler dışında yakınlarını kampa sokma ve uzun süre kalmakmış
gerçi bizim ekmeğimize yağ sürüldü ama olsun
sızın ekmege yag surulsa ne olur sankı bjk yenebılıyo..

black_ece

sus gökan ne bilim bizimkilerin salak ve beceriksiz olduğunu  :-\

muzzy

Quote from: lp_mike_chester on Ekim 01, 2007, 10:44:58 AM
penaltı ile alakası yoktu bence bunu erman toroğlu da şnasl hocada söledi maratonda....

onlar söyleyince kural oluyor sanki la..allah sanki töbe töbe..adamı dellendirmeyin..,

boru gibi yendik..ben size ne dedim utanmadan bide onları tartışmasınlar..önce oyun oynasınlar salaklar...boru gibi koduk varmı ötesi kıçlarnı yırtsalar bişi yapamazlar..

ShapeshifteR

Quote from: muzzy on Ekim 01, 2007, 10:03:09 PM
onlar söyleyince kural oluyor sanki la..allah sanki töbe töbe..adamı dellendirmeyin..,

boru gibi yendik..ben size ne dedim utanmadan bide onları tartışmasınlar..önce oyun oynasınlar salaklar...boru gibi koduk varmı ötesi kıçlarnı yırtsalar bişi yapamazlar..
siz dehşet oyandınız ha yıktınız ortalığı millete futbol dersi verdiniz önce kendi futboluna bak sonra adam gibi yendik demesini bil sevinemsini bil, yendiysen yendin tebrikler ne ota boka ötüosun. gereksiz şeylere celaleniosn, polemik yaratıosun...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

raines

bu konuda kavga çıkartanı uyarmadan banlıycam yaptığım uyarıları tekrar tekrar yazmaktan çok sıkıldım. inanın bana kavgalarda uyarmıcam ve banlıycam

lp167

erman torğulu kim yaa.onuda adamsan sayıyosunuz.hakemliği neydiki onun yorumculuğu bişeye benzesin.yapmayın arkdaşlar.şaşırtıosunuz beni.gs hakkıyla aldı maçı.siz başınızı önünüze alıp başka şeyler düşünün.

muzzy

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 01, 2007, 10:21:13 PM
Quote from: muzzy on Ekim 01, 2007, 10:03:09 PM

siz dehşet oyandınız ha yıktınız ortalığı millete futbol dersi verdiniz önce kendi futboluna bak sonra adam gibi yendik demesini bil sevinemsini bil, yendiysen yendin tebrikler ne ota boka ötüosun. gereksiz şeylere celaleniosn, polemik yaratıosun...

beşiktaştan ii oynadığımız kesin..ne polemiği yaratıomuşum Galatasaray topiğinde takımımı savunmucam da boru gibi yendik diyemicemde nerde dicem..millet gibi gidip diğer takımların topiğinde ötmüyomya sanane..