Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

artık nefret ettiğim kitle: ciks bir pantolon ve önü açık beyaz bir gömlek giyen... 100 metre uzunluğunda taşlı kolye takan....   sırtına ivrenç yeşişl renkte küççücük hırka bağlayan.... kulağında elim kadar büyük parlak parlak pılanta takan.... yaratıklarr...  smeagol bile yada yakışıklıssssssss

Sumween

Quote from: neverforgivenangel on Ekim 05, 2007, 10:14:58 PM
artık nefret ettiğim kitle: ciks bir pantolon ve önü açık beyaz bir gömlek giyen... 100 metre uzunluğunda taşlı kolye takan....   sırtına ivrenç yeşişl renkte küççücük hırka bağlayan.... kulağında elim kadar büyük parlak parlak pılanta takan.... yaratıklarr...  smeagol bile yada yakışıklıssssssss
Harbi abi o pırlanta küpe modası nedir öyle ya. Kız kısmısının bile çoğu zevksizlik olarak görüp takmazken, onlar nası oluyo da dolaşıyo o parlak kitleyle...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

peyton sawyer

tikiler  >:( allahın uyuzları ya
SoMeWhErE I bElOnG

neverforgivenangel

ya parmakla sayılır olsa hadi neyse..... yüzde 99 diyom yaaa...

anaconda

maalesf(=
Quote from: neverforgivenangel on Ekim 05, 2007, 10:14:58 PM
artık nefret ettiğim kitle: ciks bir pantolon ve önü açık beyaz bir gömlek giyen... 100 metre uzunluğunda taşlı kolye takan....   sırtına ivrenç yeşişl renkte küççücük hırka bağlayan.... kulağında elim kadar büyük parlak parlak pılanta takan.... yaratıklarr...  smeagol bile yada yakışıklıssssssss

aıyy aynen bn de ole ya...ve o 100m usunlukta kolye takanlrdan biri de kusenim maalesef :P
yaratıklar ;D

shimy

saçımdan ve salak renginden hıh (sırf bu yüzden yanmasını göze aldım boyatıcam hıh)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ebru_91

okul çıkışlarına gelip lise 1lere asılan hepsi aynı model jöle kutusuna batırılmış düşük pantolonlu tipsiz heriflerden nefret ediyorum  >:(
+ bizi servisine almayan pazar serviscisinden nefret ediorm biz sana naptık amca!  ???
+ her gördüğü kıza sulanan abaza muavinlerden nefret ediorum ...
cursedprincess

MT

hayatta hertürlü şeye saygı duyuyorum ama şu tikiler ve gothicler yok en iisi en mukemmelı olsa go home !
|v|

peyton sawyer

şu peynirlerin izli yerleri varya hani küçük kareli sevmiyorum oraları o izli yerleri kesip peynir yiyebiliyorum sadece ya  :-\ ama peynire bayılıyorum,izli yerlerinden nefret ediyorum  :P garip ama gerçek  ;D
SoMeWhErE I bElOnG

merve t.

okuldaki özenti tiplere sinir oluyorum...kızların hepsi aynı pantolon,aynı converse giyiyolar hatta aynı kravat takıyolar ya >:(

ShapeshifteR

yemek dudağına değdmesin diye çatalı ısıranlardan...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

the_R8Ds

1)beklemekten nefret ediorumm 2)Arabaesk musicten we onu dinlemek marifetmis gibi son sen acıp millete dinlettiren insanlardan nefret ediorum

Sumween

Quote from: shimy on Ekim 08, 2007, 12:57:35 PM
saçımdan ve salak renginden hıh (sırf bu yüzden yanmasını göze aldım boyatıcam hıh)
Ben de en son o cümleyi kurduğumda sadece kahveydi saçlarım, şimdiyse siyah,kahve,kırmızı,sarı ve turuncudan oluşan ilginç bi kombinasyon hâkim =)
Şimdilik sadece şeklinden nefret ediyorum,1 senedir kese kese girmediği şekil kalmadı..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_xd

1- haber vermeden sınav yapan öğretmenlerden
2-rap rock kavgasını hala yapan rapçilerden
3-rock dinleyenlere satanist denilmesinden
4- msn de meşkulüm diyince küsenlerden
5- öğretmenlere yalakalık yapanlardan
6- komik olmaya çalışan tittiplerden
7- genç partiden
bir avuç linkin park dinlemek iyi gelir. dinlersen! :D

gokhan

Quote from: Sumween on Ekim 11, 2007, 11:13:39 PM
Quote from: shimy on Ekim 08, 2007, 12:57:35 PM
Ben de en son o cümleyi kurduğumda sadece kahveydi saçlarım, şimdiyse siyah,kahve,kırmızı,sarı ve turuncudan oluşan ilginç bi kombinasyon hâkim =)
Şimdilik sadece şeklinden nefret ediyorum,1 senedir kese kese girmediği şekil kalmadı..
ya sumwen gercketen bulusmaya geldıgın zmn saclarının arka tarafı dıkattımı cekmedı dııl sen oratda bısı bırakmamaıstın =)